سلام
ولي به نظر من مي ارزه 700 چوق بزاره روش و يه TVي خوب بخره (البته اگه براش راه داشته باشه) در ضمن اون D25 هم رو پايه 1.700 ميچرخه
سلام
ولي به نظر من مي ارزه 700 چوق بزاره روش و يه TVي خوب بخره (البته اگه براش راه داشته باشه) در ضمن اون D25 هم رو پايه 1.700 ميچرخه
به چه دلیل ؟دوست عزیز اگه فقط برای تصاویر SD مثل شبکه های م ا ه و ا ر ه و تلویزیون خودمون میخواید جدا از خرید پلاسما صرف نظر کنید.
البته رو سورس های بالاتر و مثل 720 و 1080 قضیه فرق میکنه و پلاسما گزینه مناسبی هست
بله ارزش چیزیه هزینه ای هم که میخوای بکنی چیز دیگه . d25 هم led هست پلاسما نیست .ولي به نظر من مي ارزه 700 چوق بزاره روش و يه TVي خوب بخره (البته اگه براش راه داشته باشه) در ضمن اون D25 هم رو پايه 1.700 ميچرخه
آقاي حرفه اي
اگه كامنت منو درست مي خوندي ، ميديدي كه نوشتم، اگه Led خواستي D25 رو هم چك كن گزينه خوبيه.
Last edited by infernal_a; 04-05-2011 at 13:57.
حالا چرا ناراحت میشید . مگه چیزی گفتم بهتون ؟
عزیز من اخه ایشون هزینه ای که خواستند اجام بدن رو اعلام کردند . خودشون هم چند تا ندل تو همون قیمت در نظر دارند . قطعا میدونند که مدلهای مثل v20 و ... هم هست .
یعنی یاداور شدن این مطلب انقدر سخت بود ؟
panasonic که یکه تاز این تکنولوژیه البته نه با سری X!!!!!
LG که خودم استفاده می کنم و بسیار راضیم.نظر من برعکسه...تو تصاویر SD هم بسیار خوبه
Samsung رو هم تو خانواده نزدیک داریم که اونم خوبه فقط و فقط کیفیت ساختش کمه
چون هم TV دفترم SAMSUNG هست و هم اقوام نزدیک هر دوشون خیلی زود خراب شد و کار به گارانتی 10 روزه کشید.
راستی USB پاناسونیک فیلم و عکس رو ساپورت می کنه؟
LG و SAM که تقریبا خوبن تو USB
![]()
[QUOTE=mehrdad8086;6079058]panasonic که یکه تاز این تکنولوژیه البته نه با سری X!!!!!
LG که خودم استفاده می کنم و بسیار راضیم.نظر من برعکسه...تو تصاویر SD هم بسیار خوبه
Samsung رو هم تو خانواده نزدیک داریم که اونم خوبه فقط و فقط کیفیت ساختش کمه
چون هم TV دفترم SAMSUNG هست و هم اقوام نزدیک هر دوشون خیلی زود خراب شد و کار به گارانتی 10 روزه کشید.
راستی USB پاناسونیک فیلم و عکس رو ساپورت می کنه؟
LG و SAM که تقریبا خوبن تو USB
Panasonic عكسو بله ولي براي فيلم بعضي از فرمتا رو پخش ميكنه . در كل با Panasonic براي ديدن فيلم بايد به فكر يه HD Player هم باشي
جالبه که LG فرمتهائی رو پخش می کنه که SAM نمی کنه و البته این قضیه بلعکس نیز صادقه!!!
در کل حساب کنی هیچ یک کامل نیست اما کار راه اندازن.
ضمنا صدای LG بسیار بهتره نسبت به SAM ولی پانی رو نمی دونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)