برای دوستان گلی که میان...
کروکی دانشگاه
میبینمتون![]()
برای دوستان گلی که میان...
کروکی دانشگاه
میبینمتون![]()
دیگه اینقدر چوب کاریمون نکن داش احساناحسان كيه هركي اسم مهديار (prince_of_persia ) رو ميشنوه آرزو ميكنه كه بياد زيارتش كنه
بگذريم
مهديار جان براي اين سمينار خيلي زحمت كشيدن و بزرگ ترين تشكر از ايشون فكر ميكنم بودنمون تو سمينار فوقه
اينجوري هم با به اشتراك گذاشتن ، علممون رو به روز ميكنيم هم سعادت ديدار همديگرو پيدا ميكنيم
حيف كه همه بچه ها تهران نيستنمخلصیم.
آره واقعا حیف که همه بچه ها تهران نیستند.
دست گلت درد نکنه.اونايي كه ماشين ندارن من ميبرمشون (خونه خودم نواب ) اگه تونستين تا اينجا بيياين من در خدمتم
مرسی حمید جانبرای دوستان گلی که میان...
کروکی دانشگاه
بي ادب من مثل تو خلافم سنگين نيست ،اما قدمت رو چشمم هر وقت اومدي برات بساط جور ميكنم دور همي يه موادي چيزي بزنيم نئشه شيم ( كانتري ، جنرالي ، AGE of empire و .. )زحمت مکان رو هم که کشیدی احسان ! دیگه چی کم داریم برایه یه شبه به یاد ماندنی ؟!
کاش بتونم بیام
راستي بچه ها با توجه به تصادفي كه ديروز داشتم هركي كه با من مياد از العان بدونه كه جونش به مو بسته است
شانسي كه اوردم ماشينم خالي بود وگرنه 3 تا جسد رو دستم ميموند ( نگران نباشيد تا 15 هم تعميرش ميكنم )
اگه از این خبرا توی اصفهان بود، (مکان ایناش جور بود) به ما هم یه خبری بدید.
ورامین کجا، ما کجا!
احسان جون به نظرت با مترو راحت تر نیست ؟ من خودم ماشین دارم تازه دلت بسوزهاما فکر کنم با مترو خیلی راحت تر باشه . مخصوصا اینکه من تو جاده بیابونی به رانندگی هیچ کس اعتماد ندارم وگرنه باشما میومدم ( حالا حتما تو دلت میگی کی تو رو میبره اصلا
)
مهدیار جان کارت درسته ...
بي ادب من مثل تو خلافم سنگين نيست ،اما قدمت رو چشمم هر وقت اومدي برات بساط جور ميكنم دور همي يه موادي چيزي بزنيم نئشه شيم
اختیار داری استاد احسان شما پیش کصوتی . ما انگشت کوچیکه شما هم نمیشیم
رانندگی همه یه طرف احسان یه طرف ! مگه نمیبینی کلی تجربه داره بسکه تصادف کرده !خصوصا اینکه من تو جاده بیابونی به رانندگی هیچ کس اعتماد ندارم وگرنه باشما میومدم
بیا شهرضا خودمون سمینار میگیریم ( اونم چه سمیناری ! ) ! سخنرانم خودمماگه از این خبرا توی اصفهان بود، (مکان ایناش جور بود) به ما هم یه خبری بدید.
ورامین کجا، ما کجا!![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 19-02-2011 at 15:08.
بچه ها مترو زياد راهتونو نزديك نميكنه چون رسما ورامين جز خط مترو نيست
بايد در هر حال تو جاده بريد
بعدشم رضا جان راست ميگه سابقه تصادفاي من بالاس ( امسال 17 تا تصادف كه 3 تاش من مقصر بودم )
چند تا جسد رو دستت موند
خب حالا چرا ورامین!؟
لیلی مرد بود یا زن؟؟چند تا جسد رو دستت موند
خب حالا چرا ورامین!؟
اخه سمینار دانشگاه پیام نور ورامینه همون اول که گفتم امید جان
من همیشه می رم احسان جان. بهترین مسیرش پیاده همین مترو هست که تا ری می یاره و بعدش یک تاکسی یا اتوبوس سوار می شید تا میدان کلانتری .بچه ها مترو زياد راهتونو نزديك نميكنه چون رسما ورامين جز خط مترو نيست
بايد در هر حال تو جاده بريد
بعدشم رضا جان راست ميگه سابقه تصادفاي من بالاس ( امسال 17 تا تصادف كه 3 تاش من مقصر بودم )
راستی برای ورود به دانشگاه نیازی به کارت دانشجویی که نیست ؟
کارت شناسایی چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)