تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 74

نام تاپيک: فوبيا و خجالتي بودن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ويژگي هاي مثبت و منفي افراد خجالتي

مترجم: فاطمه جدیدی

همه ما در زندگي خجالت کشيدن را تجربه کرده ايم.ممکن است شما با قرار گرفتن در يک موقعيت ناآشنا احساس خجالت بکنيد و اذيت شويد و نشانه هاي خجالت مثل اجتناب از برقراري تماس چشمي،عرق کردن و به خصوص عرق کردن کف دست ها،افزايش ضربان قلب،سرخ شدن يا ناشيانه و غير ماهرانه فکر کردن ،در شما بروز کند.احساس خجالت احساسي نيست که دائما با شما باشد.خجالت کشيدن طبيعي است و به عنوان يک مشکل ذهني لحاظ نمي شود.همه مردم در يک زماني احساس خجالت کرده اند.حتي با اعتماد به نفس ترين مردم هم خجالت کشيدن را تجربه کرده اند.بنابراين اگر احساس خجالت کرديد نگران نباشيد.مطالعات نشان داده است که حدود %20 مردم جهان خجالت کشيدن را تجربه کرده اند و اين عدد همچنان در حال افزايش است.بنابراين اگر فردي خجالتي هستيد خودتان را اذيت نکنيد چون شما تنها نيستيد.

-

به هر حال ،اگر خجالت شما بيشتر از حدي شود که از کنترل خارج شود و در زندگي شما و روابط متقابلتان با مردم تاثير بگذارد،زمان آن مي رسد که خود را ارزيابي کنيد ،چون ممکن است جايي از کار ايراد داشته باشد. به نظر ما خجالت کشيدن بيش از حد باعث ترس اجتماعي مي شود که يک مشکل ذهني است که لازم است براي در مان آن به پزشکان متخصص يا روانشناسان مراجعه کنيد.
    شايد برايتان جالب باشد که چرا خجالت مي کشيد.ممکن است به خاطر محيطي باشد که به آن عادت کرده ايد يا روشي که بزرگ شده ايد.حوادث و اتفاقات مشخصي در گذشته ممکن است دليلي براي خجالت کشيدن شما در زمان کنوني باشد.اما در بيشتر مواقع ،خجالت زدگي ريشه در وراثت دارد.خيلي از مطالعات ثابت کرده است که ژنتيک يک عامل مهم در کمک کردن به فرآيند خجالت کشيدن است.در حيوانات هم همينطور است.سگ ها و اسب هايي که والديني خجالتي داشته اند،احتمال خجالتي بودنشان بيشتر است و احتمالا سخت تر تربيت مي شوند.بيشتر افراد خجالتي ،والدين و خويشاوندان خجالتي دارند و جاي تعجب نيست که آنها هم خجالتي بشوند.

مردهاي خجالتي ديرتر از ساير افراد ازدواج مي کنند.اين افراد فرصت ها را از دست مي دهند. يکي از جنبه هاي منفي خجالتي بودن ،تمايل به مجهول بودن در فرد است.در اغلب موارد افراد خجالتي توان ابراز عقيده خود را ندارند و نمي توانند بيان کنند که حق با آنهاست.بنابراين در گوشه اي مي نشينند و اجازه مي دهند هرچيزي اتفاق بيفتد،حتي اگر بر خلاف ميل آنها باشد.در حق افراد خجالتي يک جور ناعدالتي هم صورت مي گيرد. زيرا آنها معمولا در کارشان خوب هستند ،اما به دليل خجالتي بودن و عدم داشتن اعتماد به نفس به خود اجازه درخشيدن نمي دهند و نمي گذارند مردم بفهمند آنها چه توانايي هايي دارند.از ديگر اثرات منفي خجالتي بودن نداشتن روابط متقابل مطلوب درافراد خجالتي است.زندگي اجتماعي افراد خجالتي به شدت تحت تاثير است.آنها از حضور در جمع اجتناب مي کنند و از گروه ها و اجتماعات کناره گيري مي کنند.اين امر نه تنها روي زندگي اجتماعي آنها تاثير منفي مي گذارد ،بلکه کار،خانواده و ديگر جنبه هاي زندگي آنان را نيز تحت الشعاع قرار مي دهد.
    همانطور که خجالت کشيدن جنبه هاي منفي دارد ،جنبه هاي مثبتي هم دارد.افراد خجالتي معمولا مشاهده کننده هاي خوبي هستند و خود را در دردسر نمي اندازند;يا سعي مي کنند قبل از هر اقدامي محيط و موقعيت را ارزيابي کنند.آنها بدون فکر عمل نمي کنند و قبل از هر تصميمي چند بار آن را ارزيابي مي کنند.افراد خجالتي معمولا دوستان خوبي دارند.زيرا آنها در صحنه اجتماع مشکلاتي دارند و دوست پيدا کردن براي آنها به نظر نوعي وظيفه مي آيد.آنها با دوستانشان به شدت احساس صميميت و يکرنگي مي کنند و سعي مي کنند روابط دوستيشان را تقويت کنند و آن را حفظ کنند.آنها در دوستي افرادي با وفا و اهل تفکر هستند.
    با اينکه خجالتي بودن بيشتر امري ارثي است ولي به مرور زمان مي تواند بهبود پيدا کند.برخي از افراد خجالتي که از والديني خجالتي متولد شده اند،توانسته اند بر خجالتشان غلبه کنند.آنها با بهبود دائمي خود ،افزايش عزت نفس و سعي در حضور در محيط هاي جديد توانسته اند تا ميزان زيادي بر خجالت خود غلبه کنند.
    فقط به اين دليل که شما با اين خصوصيت متولد شده ايد ،اين معني را نمي دهد که بايد هميشه با اين خصيصه بمانيد. به خاطر اينکه خصوصيت خجالتي بودن از طريق وراثت از والدين به شما منتقل شده ،لزومي ندارد آن را يک عمر تحمل کنيد!در اين زمينه کاري انجام دهيد:
    در فعاليت هايي شرکت کنيد که باعث مي شود با افراد ارتباط متقابل برقرار کنيد.
    در آغاز خجالتي بودن امري طبيعي به نظر مي رسد.اما با گذشت زمان ،با تلاش در جهت آسان کردن روابط با افراد جديدي که مي بينيد و اجتماعي بودن تا جايي که امکان دارد،مي توانيد آن را کاهش داده و از بين ببريد.خود را ارزيابي کنيد و ببينيد چه نقاط قوت و خصوصيات مثبتي داريد.به مردم نشان دهيد در چه زمينه اي مي توانيد مفيد باشيد و ميتوانيد اگر خواستند بهشان پيشنهاد کمک بدهيد.اين امر نه تنها روابط اجتماعي شما را بالا مي برد بلکه اعتماد به نفس شما را نيز افزايش مي دهد.زيرا شما در بعضي زمينه ها خوب هستيد و اين باعث مي شود مردم از شما قدرداني کنند و شما به چشم بياييد.
    آرام باشيد،با اعتماد به نفس باشد و خجالت نکشيد!

مترجم: فاطمه جديدي

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون مغز يه ادم خجالتي با مغز يه آدم پر رو چه فرقي داره دوستان؟
    من نظر شخصی ندارم ولی یه مطلبی در رابطه با سوال شما پیدا کردم

تفاوت پردازش مغز افراد خجالتی با برونگراها

مشاهده بیشتر بیماری های قلبی در افراد خجالتی باعث شد تا محققان دریابند که افراد خجالتی بیش از انسان های اجتماعی در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی یا سکته قرار می گیرند.

به گزارش جوان آنلاین، عموماً خجالت، احساسی است که با کمبود اعتماد به نفس و در رابطه اجتماعی با دیگران ظاهر می شود. قلب مردان اجتماعی سالم تر از مردان منزوی است به طوریکه افراد خجالتی 50 درصد بیشتر از سایرین بر اثر بیماری های قلبی و سکته جان خود را از دست می دهند.

البته بررسی ها نشان داد که اعتماد به نفس و اجتماعی بودن می‌تواند خطر مرگ بر اثر حملات قلبی و سکته مغزی را از بین ببرد.

هچنین در این پژوهش ، محققان عواملی چون استعمال دخانیات، کلسترول بالا و چاقی را در بروز بیماری های قلبی دخیل دانستند اما آنها هیچ رابطه ای بین انزوا و سایر بیماری ها مشاهده نکردند.
    در ادامه بررسی ها نشان داد ، افرادی که از نظر روحی و شخصیتی خجالتی و گوشه گیرند از نظر بدنی ضعیف تر بوده و بیشتر در معرض بیماری قرار دارند. ،چرا که این افراد گوشه‌گیر دارای سیستم دفاعی ضعیف تری هستند و در صورت بروز بیماریها وضعیت سخت تری داشته و همانطور که گفته شد این گروه در مقابل بیماریهای سخت و سکته قلبی نیز بیشتر دچار مرگ و میر می شوند.

اما دسته ای دیگر ازاین افراد خجالتی‌بودنشان به خاطر ترس از قرار گرفتن در موقعیت‌های اجتماعی می باشد نشانه‌ای از عارضه‌ای به نام «اختلال اضطراب اجتماعی» باشد.

اما اخیرا نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که مغز افراد خجالتی یا درون گرا در واقع جهان را به گونه‌ای متفاوت از انسانهای برون گرا، پردازش می‌کند. که دانشمندان زیادی را با سؤالات زیادی روبه‌رو ساخته است

در این تحقیق حدود 20 درصد از افراد با نوعی ویژگی شخصیتی موسوم به «حساسیت ادراکی حسی» یا SPS متولد می‌شوند که این ویژگی به عنوان یک گرایش یا عامل باز دارنده و یا حتی التهاب عصبی شدت پیدا می‌کند.

این ویژگی در برخی از کودکانی هم دیده می‌شود که خیلی به کندی در یک وضعیت جدید گرم می‌گیرند، نیاز به تنبیه اندکی دارند، به راحتی گریه می‌کنند و سوالات غیر معمول می‌پرسند یا افکار بسیار عمیقی دارند.

محققان در این پژوهش جدید هم چنین نشان دادند که این اشخاص فوق العاده حساس توجه بیشتری به جزئیات دارند و فعالیت مناطق خاصی از مغز آنها به هنگام پردازش اطلاعات بصری بیشتر از کسانی است که فاقد حساسیت بالا هستند.

افراد با ویژگی حساسیت بالا ترجیح می‌دهند زمان بیشتری برای تصمیم گیری وقت صرف کنند، هوشیارتر هستند و زمان بیشتری برای انعکاس خودشان نیاز دارند و از صحبت‌های کوچک سریعتر خسته می‌شوند.

همچنین بر اساس مطالعات قبلی این افراد از سر و صدا و جمعیت بیشتر آزار می‌بینند و تاثیر کافئین روی آنها بیشتر است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Saeed System; 08-02-2011 at 12:49.

4. 5 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فكر ميكنم مغز افراد خجالتي سرتونين كمتري ترشح ميكنه و در عوض دوپامينش بيشتره نظر شما چيه؟
    منم همین نظر رو دارم چون روانپزشک هم که معمولا افراد وسواسی و استرسی یا خجالتی میرن

روانپزشک از داروهای استفاده می کنند که باعث عدم باز جذب سروتونین می شوند.

سروتونین یه نوع ناقل عصبی که در بیاد آوری خاطرات و عکس العمل ما در مقابل هیجان نقش مهمی داره.

در مورد دوپامین...من شنیدم که دوپامین یک جایزه ست....جایزه مغز.

مثلا کسی که تریاک میکشه دوپامین مغزش زیاد میشه انگار هر لحظه دارن بهش جایزه میدن الکی خوشحاله

مثلا زلزله بیاد میگه خوب چه خوب چه زندگی خوبی اینم یه تجربه شد.

دوپامین فکر نمیکنم افراد خجالتی دوپامینشون زیاد باشه.....

چون در شبکه (من و تو 2 )که در باره رولرکوسترها ( ترن های هوایی شهربازی) میگفت وقتی شما سوار ترن

هوایی میشید اون هیجان و آدرنالینی که در بدنتون پخش میشه وقتی که شما دوباره میبینید که سالمید و زنده

موندید باعث میشه دوپامین تو مغزتون پخش بشه...و میگفت دوپامین جایزه سوار شدن به رولرکوستر ..

بنابر این افرادی که در هفته چند بار سوار رولرکوستر می شدند اعتیاد پیدا می کردند ... و هر دفعه سوار یک

رولرکوستر سریعتر و ترسناک تر باید بشند که دوپامین بیشتری تو مغزشون ترشح بشه.....یه جور اعتیاد جدید.

6. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سـلام..چه تاپیک خوبی....میبینم که خجالتی ها خجالت رو کنار گذاشتن و دارن باهم درموردش صحبت میکنن...خیلی عالی 3تا صفحه رو کامل خوندم..کلی هم با خودم کلنجار رفتم که پست بدم یا نه....

اون بحث روانشناس و روانپزشک رو با اون دوستمون موافق ام....که این روانپزشک ها غیر از تجویر یه مشت قرض ارامبخش کار دیگه ای بلد نیستن.....که یا کبدت رو داغون میکنی...یا کلی عوارض دیگه پیدا میکنی.....

روانشناس هم نمیتونم باهاشون کنار بیام....آخه من میگم با هرکسی نمیتونم صحبت کنمنه از روی خجالت...از روی اینکه طرف مقابل ام ارزش شنیدن حرفای منو نداره....(یه کم مغرورانه اس اما خوب.....)...بخاطر همین هم نمیتونم توی 1جلسه...2 جلسه..10 جلسه..زنگیم رو براش تعریف کنم....اصلا نشدنی هست......

پس بهترینش همون خودمون هستیم.....اولین و آخرین راهش تلقینه.....باید به خودت تلقین کنی.....
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوب اصلا چی شد که من تصمیم به پست دادن گرفتم اون مطلب فوق العاده ای بود که توی پست 21 دوستمون زحمت کشید....خط به خطش رفتارهای من بود.....مثلا اینا....

مردهاي خجالتي ديرتر از ساير افراد ازدواج مي کنند.
    اين افراد فرصت ها را از دست مي دهند.
    ،تمايل به مجهول بودن در فرد است.
    در اغلب موارد افراد خجالتي توان ابراز عقيده خود را ندارند و نمي توانند بيان کنند که حق با آنهاست.بنابراين در گوشه اي مي نشينند و اجازه مي دهند هرچيزي اتفاق بيفتد،حتي اگر بر خلاف ميل آنها باشد
    .در حق افراد خجالتي يک جور ناعدالتي هم صورت مي گيرد.
    نمي گذارند مردم بفهمند آنها چه توانايي هايي دارند.
    .آنها از حضور در جمع اجتناب مي کنند و از گروه ها و اجتماعات کناره گيري مي کنند

افراد خجالتي معمولا مشاهده کننده هاي خوبي هستند
    سعي مي کنند قبل از هر اقدامي محيط و موقعيت را ارزيابي کنند.
    آنها بدون فکر عمل نمي کنند و قبل از هر تصميمي چند بار آن را ارزيابي مي کنند.
    افراد خجالتي معمولا دوستان خوبي دارند.
    .آنها با دوستانشان به شدت احساس صميميت و يکرنگي مي کنند و سعي مي کنند روابط دوستيشان را تقويت کنند و آن را حفظ کنند.
    آنها در دوستي افرادي با وفا و اهل تفکر هستند.
    همه قسمت هاش مو به مو رفتارهای منو شرح داده بود ...قسمت های قرمز که دیگه هیچی...خود خودمه
    ========================================
    با اينکه خجالتي بودن بيشتر امري ارثي است ولي به مرور زمان مي تواند بهبود پيدا کند.برخي از افراد خجالتي که از والديني خجالتي متولد شده اند،توانسته اند بر خجالتشان غلبه کنند.آنها با بهبود دائمي خود ،افزايش عزت نفس و سعي در حضور در محيط هاي جديد توانسته اند تا ميزان زيادي بر خجالت خود غلبه کنند.
    البته غیر از این قسمتش....اصلا ارثی نیست........ماشاا...پدر ام که زبونی دارن بیا و ببین.....مامان هم تقریبا از پس خودش برمیاد.....
    ======================================
    خوب حالا اصل ماجرا که من پست دادم این بود که حرفای دوستان رو میخوندم میدیدم یه جورایی بهم مربوط میشه....من آدم کم رو و خجالتی هستم.....اما با آشنا ها....با غریبه ها اصلا رو دربایستی ندارم به هیچ وجه......حتی تو اجتماع هم اگه تنها باشم خیلی عالی و خوب کارم رو اجام میدم..راحت صحبت میکنم....فرقی هم نداره طرف مقابل ام کی باشه.....اما خانواده که همرام باشه اصلا نمیتونم...میشم یه آدم بی دست و پا......

حتی یکی غریبه باشه.....خیلی راحت ام باهاش....بودن هیچ خجالتی صحبت میکنم و کارم رو انجام میدم....اما همون آدم غریبه اگه بعد از 1 ساعت آشنا بشه دیگه نمیتونم.....اون حرفایی که تا 1ساعت پیش راحت میگفتم رو نمیتونم بگم...طرز حرف زدنم تغییر میکنه..خلاصه عوض میشم دیگه..هرچی این اشنایی هم صمیمی تر بشه و نزدیک تر خجالت منم بیشتر میشه...نمیدونم چرا....
    ===========================================
    چه جالت همی امشب یه اتفاقی برام افتاد که بازم بخاطر کم رویی هیچی نگفتم..انقدر عصبانی بودم که مجبور شدم حرفایی که میخواستم بزنم رو برای خودم تو پروفایلم بنویسم.....جالبشی اینکه دقیقا تو همین حال و هوا با ایت تاپیکه رو به رو میشم...
    -------------------------------------------------------------------------------------

ببخشید پر حرفی شد.....
    -------------------------------------
    ویرایش....
    ببخشید فوبیا رو توضیح میدید چی هست اصلا..؟؟
    Last edited by Mahdi/s; 09-02-2011 at 01:30.

8. 7 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

من به حدی خجالتی ام که بعضی موقع ها وقتی تنها هم هستم یه سری کار هارو نمیکنم!!!!!!!!!!!
    خیلی وقت ها این خجالتی بودن کار دستم داده
    مثلا دستشویی کجاست!!
    سوال از معلم نپرسیدن!!
    از کسی درخواستی نکردن!!
    پشت تلفن عین برگ چغندر حرف نزدن!!
    .....
    ولی به رفیق های خیلی صمیمیم یه چیز هایی میگم که آدم های خیلی پر رو هم نمیگن

10. 4 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عوامل خجالتي بودن و راههاي درمان

وارد مهماني مي شويد، به افراد حاضر نگاه مي كنيد و بلافاصله قلبتان شروع به زدن مي كند. كف دستهايتان خيس عرق مي شود، نمي توانيد نفس بكشيدومطمئن هستيدآنچه رابراي گفتن آماده كرده ايد، مسخره به نظر خواهد رسيد و همه درباره شما بد فكر خواهند كرد.
    خجالت كشيدن – ناراحت بودن در هر شرايط كه با ديگران صحبت مي كنيد – از آنچه تصورش را مي كنيد عادي تر است. اين حالت مثل ترس از اجتماع (phobia) نيست. ترس از اجتماع بسيار وسيع تر از خجالت كشيدن ساده است. در ترس از اجتماع، نسبت به تمام فعاليتهاي اجتماعي ترس دائمي و زياد وجود دارد. نتيجه ترس از اجتماع اضطراب شديد يا اجتناب از آن موقعيت است. مي توانيد با کمک گرفتن از دوستان هم خجالت و هم ترس از اجتماع را کاهش دهيد.
    دليل خجالت كشيدن چيست؟

برخي از متخصصان معتقدند كه يك زمينه ژنتيكي براي خجالت كشيدن وجود دارد. درست است كه هر نوزادي با خلق و خويي ذاتي به دنيا مي آيد اما کودکان حساس تر بيشتر مستعد خجالت كشيدن هستند، اما در واقع هيچ گونه اطلاعات دقيقي وجود ندارد كه نشان دهد اين کودکان حتما‌‌ً خجالتي بار مي آيند. از طرفي، به نظر مي رسد كه تجارب زندگي مي تواند خجالتي بودن را تحت تاثير قرار دهد. علت اين كه افراد خجالتي اعتماد به نفس پاييني دارند، هم همين است. آنها تصور مي كنند آنچه بايد بگويند، ارزش گوش دادن ندارد. بنابراين مي ترسند، كه ديگران آنها را نپذيرند. بيشتر افراد فكر مي كنند که افراد خجالتي درون گرا هستند، اما در كمال تعجب بسياري از افراد برون گرا هم خجالتي هستند. در حقيقت، بسياري افراد سرشناس و حتي سياستمداران هم خجالتي هستند. آنها در نقشي كه تعيين مي شود و تحت كنترل آنهاست، فوق العاده اند، اما زماني كه در موقعيتهاي اجتماعي هستند، بي اختيار خجالت مي كشند.
    شما ممكن است درون گرا باشيد، اما لزوماً خجالتي نيستيد. چرا؟ افراد درون گرا ذاتاً صريح هستند، افراد خجالتي اغلب به اشتباه متكبر و مغرور فرض مي شوند اما لزوماً اعتماد به نفس پايين ندارند.افراد درون گرا ممكن است در موقعيتهاي اجتماعي، احساس بهتري داشته باشند اما افراد خجالتي در چنين مواقعي احساس ناراحتي مي كنند. چندين نكته مثبت در خجالتي بودن وجود دارد: افراد خجالتي تمايل دارند تا شنونده خوبي باشند.مي خواهند تا دوستان نزديكي داشته باشند و با آنها هم بسيار رو راست هستند.
    Last edited by part gah; 09-02-2011 at 10:24.

12. 3 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند نکته براي رفع خجالتي بودن :

1.فهرستي از همه ويژگيهاي خوب خود تهيه كنيد. اين كار به شما كمك مي كند تا با عوامل تضعيف كننده مبارزه كنيد.

حتي متن گفتگو ها را بنويسيد و تا زمان رفتن، آن را مرور كنيد با اين کار ، بيشتر احساس مي كنيد كه مي توانيد از عهده حضور در آن موقعيت اجتماعي برآئيد.

2.از قبل برنامه ريزي كنيد. اگر قرار است وارد جمعي شويد، درباره نكته هاي قابل بحث فكر كنيد، 3.سعي كنيد پاسخ ديگران را بدهيد و نگاهتان با ديگران برخورد كند. لبخند بزنيد. تعارف و احوال پرسي كنيد. اگر سعي كنيد با ديگران معاشرت كنيد، آنها هم به شما احترام خواهند گذاشت. افراد خجالتي اغلب اشتباهاً متكبر و مغرور تلقي مي شوند،زيرا احساس ناراحتي آنها سبب مي شود، خود را از ديگران دور كنند. اگر خود را وادار كنيد تا به ديگران پاسخ دهيد، آنها هم به شما پاسخ مي دهند و عكس العمل مثبتي را كه شما براي غلبه بر ترستان نياز داريد، به شما خواهند داد.

كلاسهاي عمومي شركت كنيد؛ اين كار، باعث مي شود تا شما بر ترس خود غلبه كنيد.

4.صحبت كردن در جمع را ياد بگيريد. اگر از حرف زدن در اجتماع مي ترسيد، خود را آموزش دهيد يا در 5.هرگز به فرزندتان نگوييد: « خجالتي. اگر فرزند خجالتي داريد، هرگز در حضورش به كسي نگوييد كه خجالتي است. اين كار اصلاً كمكي نمي كند.

6.دارو درماني كنيد: اگر نكات بالا به شما كمك نمي كند،با نظر پزشک از داروهاي مناسب استفاده کنيد. 7.درمان كنيد. اگر خجالت، واقعاً شما را آزار مي دهد، روان درماني كنيد زيرا يافتن علت احساس بي اهميتي شما و منشاء آن به درمان اين حالت كمك فراواني مي كند.
    Last edited by part gah; 09-02-2011 at 10:42.

14. 3 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

کافیه آدم خجالتی بره به سمت چیزی که ازش خجالت میکشه
    مثلا اگه خجالت میکشه با یکی تلفنی یا رودررو حرف بزنه، اینکارو هرچند که خیلی سخته براش و موجب لرزشش میشه انجام بده

16. 3 کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مشکلی که دارم از دخترا خیلی خجالت می کشم...

مثلا دیروز داشتم تو پیاده رو راه می رفتم...بعد جلومو دیدم یه دختر داشت میومد ...من سریع پریدم تو خیابون بعد دیدم بازم

فایده نداره خجالت می کشم....یه اتوبوس کنار پیاده رو پارک کرده بود من سریع رفتم پشت اون اتوبوس یه جور

هماهنگ که هم دختره هم من همدیگرو نبینیم.....

نمیدونم ولی خیلی خجالت می کشم از دخترا ....نمیدونم چرا اینجوریم

ولی از پسرها و مردها و پیرمردها و پیره زنها اصلا خجالت نمی کشم....خیلی عادی.

یه بار داشتیم تو پارک پینگ پونگ بازی می کردیم با دوستم امیر بعد یهویی 3 تا دختر اومدن گفتن به ما هم یاد

میدید.....من دیگه نزدیک بود سکته کنم نمیدونم چه طوری گذشت فقط اگر 2 دقیقه دیگه می موندن فرار می

کردم...دست و پام میلرزید + صدام + قیافم تابلو خجالتی میکشم.

بعد دوستم به 1 دونشون یاد داد و باهاش بازی کرد بعد نوبت یکی دیگشون شد که امیر گفت تو بیا بهش یاد بده

بعد من دیگه گفتم الانه که غش کنم سریع گفتم نه نه من بازی نمیکنم....باد میاد نمیشه ....

همین الانم که یادم افتاد دارم میلرزم

ولی مثلا اگر یه جایی باشه که مهم باشه باید برم و توش دختر باشه از کلونازپام استفاده می کنم 2 میلی گرم بخورم اصلا دیگه

خجالت نمیکشم 10 تا دختر باهم از کنارم رد بشن بهش فکر نمیکنم اصلا دیگه فکر نمیکنم کسی منو نگاه میکنه...میگم مگه من کی

هستم که کسی منو نگاه کنه ( وقتی کلونازپام میخورم)....یه شخصیت دیگه میشم

خلاصه خداروشکر این کلونازپام به وجود اومده...منم معمولا ماهی 1 بار برای مهمونی خونه فامیل استفاده می کنم اصلا برای سوئ

استفاده ازش استفاده نمیکنم اتفاقت خیلی هم بدم میاد چون حافظم رو کلا برای اون روز ضعیف میکنه و هیچی یادم نمیاد ...هیجانم رو

به شدت سرکوب میکنه....چیزی به نام آدرنالین دیگه ساخته نمیشه تو بدنم برای همین خیلی آروم و ریلکس میگذره....

اتفاقا یه بار تو پارک بودیم کلونازپام زده بودم بعد یه دختره من چون عینک میزنم منو مسخره کرد گفت ادای آهنگ مهرنوش (خواننده)

بلند آواز خوند گفت : تو که چشمات خیلی ضعیفه........بعد منم جوابشو دادم.
    Last edited by Saeed System; 09-02-2011 at 12:06.

18. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته غیر از خجالت به سنتون هم برمیگرده....نمیدونم چند سالتونه ولی در دوران بلوغ خجالت از جنس مخالف طبیعی هست.....
    من 22 سالمه.....یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که اگر زیاد خوشتیپ کنم لباس براق شلوار تنگ

کتونی اسپرت موهامو حالت خاص درست کنم اعتماد به نفسم به شدت کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه اصلا

نمیتونم از خونه بیام بیرون.....یعنی فقط کافیه تو اون حالت خوشتیپی یه دختر نگاهم کنه

یه بار اتفاقا همینجوری شد تازه لباس خریده بودم تو پیاده رو راه میرفتم یهو دیدم 4 تا دختر زل زدن به من

تا 5 ثانیه نگاهشون کردم و انقدر فشار اومد رو اعصابم از خجالت که یهویی نشستم زمین ....

برای همین همیشه حالت موهام عادیه و مثل بقیه پسرها نیستم که من نمیدونم چه طوری وقت میرن تو

چشم و خوشتیپ میکنن و همه نگاهشون میکنن خجالت نمی کشن ...

20. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •