تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 77

نام تاپيک: گزارش خرابی HP سری G62

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

منم دیگه دارم گیج میزنم با همین کانفینگ جی62 ا ا در برند لونو هم هست .کاش دل همچین کانفینگی با این قیمت جی62 داشت.اخه گارانتی نداره بد بختی.
    عزیز گرفتیم گارانتی دار بگیر لاقل دست بجایی بند باشه.
    والا منم نمی دونم اساتید باید کمک کن دوستانی که این مدل دارند بیان بگن ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

منم دیگه دارم گیج میزنم با همین کانفینگ جی62 ا ا در برند لونو هم هست .کاش دل همچین کانفینگی با این قیمت جی62 داشت.اخه گارانتی نداره بد بختی.
    عزیز گرفتیم گارانتی دار بگیر لاقل دست بجایی بند باشه.
    والا منم نمی دونم اساتید باید کمک کن دوستانی که این مدل دارند بیان بگن ممنون میشم.
    سلام
    من دقیقا عین شما شدم
    من هم امروز هنگ کردم رفتم تو فکر ایسر
    تو سایت sazgar که گارنتیش میکنه رفتم قیمتاشو دیدم
    مخم هنگ کرد
    یه مدل lenevo هم دیدم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

سلام
    من دقیقا عین شما شدم
    من هم امروز هنگ کردم رفتم تو فکر ایسر
    تو سایت sazgar که گارنتیش میکنه رفتم قیمتاشو دیدم
    مخم هنگ کرد
    یه مدل lenevo هم دیدم
    منم امروز تو یک سایت ریویو عکس جی 62 رو کامل دیدم سرد شدم یجوریه.
    ایسر هم تو این کانفینگ یک نوع داره حدود قیمت 640 تومن. leveno هم تو این ق کانفینگ داره حدود 550 تو سایت کیمیا انلاین دیدم.
    راستش رو بخوایی کیبرد و تاچ پد جی 62 منو سرد کرد.زیرشم تو عکس فقط 2 تا محفظه ورود هوا داشت که این بنظرم کمه اخه من یک نت بوک ایسوز دارم اون محفظه ورودی هواش از جی62 زیاده.
    دوستان لونو چطوره کسی داره استفاده کرده؟در ضمن گارانتی هم نداره تحریم کردن دیگهمن که دارم بیخیال جی62 میشم شاید سری پرو بوک بگیرم یا دل با کانفینگ جی62 یا لونو

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

از ایسر اینا هم هست
    P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache DDR3 2GB 1333MHz+500GB SATA 15.6" (1366 x 768) LED LCD Price: 520,000TAcer Aspire 5742Z-P622G50Mnkk
    مدل:

و Core i3 380M@2.53GHz,3MB L3 DDR3 2GB 1333MHz+500GB SATA 15.6" (1366 x 768) LED LCD Price: 620,000Tمدل:Acer Aspire 5742-382G50Mncc

این:Leveno:b560
    • Processor: Intel® 2.4 GHz Core™ i3 3M L2 Cache
    • Memory: 2.0 GB DDR3
    • HDD: 320 GB SATA
    • Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
    • Display: LCD 15.6" LED
    • Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
    • Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Fingerprint

قیمت:با گارانتی ایران 599 تومن

من می خوام برم سراغ اینا یا یک کانفینگ با این مشخصات و قیمت در دل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

a10 رو 560 تومن مشکی رتگ بدون گارانتی
    حالا نمیدونم با گارانتی بگیرم یا ؟
    یکی میگفت HP بستگی داره برای کجا بزنه یه همیچین چیزی میگفت بستگی به واردکنندش داره همون مدل دقیقا ممکنه خوب باشه ممکنه بد باشه

آقا اینا همه حرفه شما وقتی دستگاه رو می خوای بخری ببین ریفر نباشه یعنی روی کارتن می نویسه ریفر هست ، خیلی هم خواستی احتیاط کنی سریال لپ تاپ رو چک کن با کارتن مثل گوشی که نگی کارتن عوض کردن ، اونم در حالتی رخ می ده که دستگاه آکبند نباشه وقتی تک چسب باشه کسی نمی تونه کارتن دستگاه ریفر و New عوض کنه.
    بعدشم دیگه خیلی خواستی احتیاط کنی یه ویندوز هم میریزی روش.
    به هر حال داری زیادی حساسیت به خرج می دی و بعضی از فروشنده ها در توجیح گرون فروشی خودشون می گن جنس فلانی مورد داره.
    آقا من خودم فروشنده هستم و بعضی از بچه های این فروم منو می شناسن. من خیالت رو از این بابت راحت می کنم که هرجا ارزون تر میده از همون بگیر ، تازه می تونی به فروشنده های دیگه هم نشون بدی تا از صحت و سلامت لپ تاپ مطمئن شی. به نظر من اون حرفا فقط توجیح گرون فروشی بعضی از همکاراست.

6. 4 کاربر از Logintm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

آقا اینا همه حرفه شما وقتی دستگاه رو می خوای بخری ببین ریفر نباشه یعنی روی کارتن می نویسه ریفر هست ، خیلی هم خواستی احتیاط کنی سریال لپ تاپ رو چک کن با کارتن مثل گوشی که نگی کارتن عوض کردن ، اونم در حالتی رخ می ده که دستگاه آکبند نباشه وقتی تک چسب باشه کسی نمی تونه کارتن دستگاه ریفر و New عوض کنه.
    بعدشم دیگه خیلی خواستی احتیاط کنی یه ویندوز هم میریزی روش.
    به هر حال داری زیادی حساسیت به خرج می دی و بعضی از فروشنده ها در توجیح گرون فروشی خودشون می گن جنس فلانی مورد داره.
    آقا من خودم فروشنده هستم و بعضی از بچه های این فروم منو می شناسن. من خیالت رو از این بابت راحت می کنم که هرجا ارزون تر میده از همون بگیر ، تازه می تونی به فروشنده های دیگه هم نشون بدی تا از صحت و سلامت لپ تاپ مطمئن شی. به نظر من اون حرفا فقط توجیح گرون فروشی بعضی از همکاراست.
    خدایی این خوب گفتی.راسی قضیه ریفر چیه؟و اینکه با نصب ویندوز چی میشه داداش؟

عزیز تو این کانفینگ CPU:Cor i3 کش 3 و رم بالای 2 گیگ .LED 15 و پورت اچ دی ام ایی.
    از برند های Leveno ایسر و دل زیر 600 یا یکم بالاتر چی سراغ داری؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خدایی این خوب گفتی.راسی قضیه ریفر چیه؟و اینکه با نصب ویندوز چی میشه داداش؟

عزیز تو این کانفینگ CPU:Cor i3 کش 3 و رم بالای 2 گیگ .LED 15 و پورت اچ دی ام ایی.
    از برند های Leveno ایسر و دل زیر 600 یا یکم بالاتر چی سراغ داری؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی.
    ریفر دستگاه هایی هستند که به مشکل برخوردند و به کارخانه سازنده مرجوع شده و پس از رفع ایراد با عنوان ریفر و قیمت پایین تر به بازار عرضه می شه.
    اگه ایراد به درستی رفع شده باشه ، بعد از نصب ویندوز هم به مشکل بر نمی خوری.

ACER 5742G I3/2.5/2/500/INTEL 565

رم بالای 2 گیگ و زیر 600 با کانفیگ کارخانه ای پیدا نمی شه مگه خودت یه لپ تاپ بگیری و به 4 گیگ ارتقا بدی.

G62 A22 و HP Probook 4520 هم هستند که رمشون 3 گیگ هست با گرافیک غیر آنبورد (Ati) که قیمتش بین 650 تا 660 تومان هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

ریفر دستگاه هایی هستند که به مشکل برخوردند و به کارخانه سازنده مرجوع شده و پس از رفع ایراد با عنوان ریفر و قیمت پایین تر به بازار عرضه می شه.
    اگه ایراد به درستی رفع شده باشه ، بعد از نصب ویندوز هم به مشکل بر نمی خوری.

ACER 5742G I3/2.5/2/500/INTEL 565

رم بالای 2 گیگ و زیر 600 با کانفیگ کارخانه ای پیدا نمی شه مگه خودت یه لپ تاپ بگیری و به 4 گیگ ارتقا بدی.

G62 A22 و HP Probook 4520 هم هستند که رمشون 3 گیگ هست با گرافیک غیر آنبورد (Ati) که قیمتش بین 650 تا 660 تومان هست.
    مرسی.
    جی 62 رو که بیخیال شدم یه جوریه.
    اما HP Probook و ایسر و leveno یکی انتخاب میکنم.
    گفتم رم 2 گیگی هم خوبه.من گرافیک انبرد می خوام چون اصلا اهل بازی نیستم به هیچ وجه.
    اچ پی پرو بوک با این کانفینگ چی داره CPU:Cor i3 کش 3 و رم2 گیگ .LED 15 و پورت اچ دی ام ایی گرافیک انبرد.
    تو این کانفینگ از دل اچ پی پرو بوک ایسر و لونو چی هست.البته با گارانتی باشه بهتره.دیگه می خوام خرید کنم تموم شه بره اعصابم از بین رفت خدایی.

10. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oveisi2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

گارانتی سریر سرویس چطوره HP G62 با گارانتی سریر موجود هست من پرسیدم
    نظرتون چی هست

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

در ضمن HP پرفروشترین لپ تاپ 2010 هست در ضمن کیفیت تصویرش از Acer و Lenevo بهتره
    تو پرو بوک هم ارزونترینش 660 هست

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

من که طرف اچ پی نمیرم درسته برند تخصص هست تو تولید نوت بوک و با سابقه.اما به خاطر گارانتی و تو ریویو عکس زی پرو بوک رو هم دیدم این مدل از زیر اصلا محفظه ورود هوا نداره میگم مثل کنسول ایکس باکس نشه.این همه برند میرم طرف اونا ریسک اصلا.
    لونو تیپش خوبه . ایسر بد نیست.تو برند دل با اون کانینگ بالا گفتم تا 600 دل چی داره؟

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

این گارانتی های اچ پی همه متفرقه هست اخه تحریم شدیم .
    بهتره بریم رو برندی که گارانتی خوبی داره مثل سازگار اینا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •