به نظرتون ما اگر هاردساتا سه بخریم و مثلا با core i5 2500 به یک مادربرد وصل کنیم بهتر نیست تا یک core i7 970 تهیه کنیم؟
من هر جور حساب میکنم بازم ارزون تر در میاد. ضمن اینکه به قول دوستان شاید مادربرد رو تعویض هم بشه کرد
به نظرتون ما اگر هاردساتا سه بخریم و مثلا با core i5 2500 به یک مادربرد وصل کنیم بهتر نیست تا یک core i7 970 تهیه کنیم؟
من هر جور حساب میکنم بازم ارزون تر در میاد. ضمن اینکه به قول دوستان شاید مادربرد رو تعویض هم بشه کرد
در معماری قبلی هم پل شمالی حذف و وظایف آن به پردازنده سپرده شده بود.با سلام . همانطور که در عکس زیر میبینید پل شمالی در sandy bridge وجود ندارد !
بله.پس P67 همان پل جنوبی است ؟
بله، ساختار مشکل را توضیح دادم پس میشه حدس زد در مرحله ی رفع آن دیاگرام چیپست تغییری نخاهد داشت.و نیز ایا همین پل جنوبی است که کنترلر ساتا 2 ی ان مشکل دارد ؟
وقتی اول سوالت نقل قول stream را گذاشتی بچه ها منتظر هستند که خود ایشون پاسخ بدند.کسی بیشتر بلد نیست
در مورد سوکت برای پردازنده های high End فکر کنم اینا قابل قبول باشه ...من هم فعلا نظرم این هست که حتی اگر هم عجله دارید در خرید این پلتفرم عجله به خرج ندین
ضمن اینکه من حدس میزنم این پلتفرم برای میانه بازار طراحی شده و اینتل قصد ارایه یک سوکت و پلتفرم جدید برای قسمت high end بازار را داره چیزی که قابلیت جایگزینی 1366 را داشته باشه
البته این ایراد را که من حدس میزنم در 30 تا 45 روز آیند مرتفع کنه ولی باز هم نکته تعمل بر انگیر عدم پشتیبانی کامل از sata3 بوسیله چیپست هست که یک ضعم عمده به شما میاد
این نقشه ی اینتل برای سوکت 1155 هست ...
و این برای 2011 که قدرتمند ترین هست ...
![]()
من تقریبا به این نتیجه رسیدم تا 3 سال دیگه کی مرده کی زنده نهایتا یه مادبرد دیگه میخرم.
ضمن اینکه دوتا پورت ساتا 3 سالمن و یکی برای رایتر یکی برای هارد . به الباقیشم نیازی نیست. با این شرایط فکر نکنم نیازی به صبر باشه تازه مادبرد خراب رو هم میشه ارزون تر خرید![]()
اقا دقیقا مشکل این سی پی یو چیه
من میخوام سیستم بگیرم واسه بازی..اینو فکر کنم دیگه تمام دنیا فهمید
پل شنی انتخاب کنم یا i7 980x یا i7 950
مشکل اینه مادربرد ها به صورت استاندارد 4 تا پورت ساتا دارن که به مرور زمان خراب میشه
و 2 تا پورت ساتا سه سالم.
حالا اگر کارت با دوتا پورت راه می افته بخر وگرنه صبر بکن
با سلام . هارد با رابط ساتا3 بزحمت گیر میایند رایتر که جای خود دارد !
نه این راه حل نیست ! دست نگهدارید revision جدید .
بنچمارکها که بدجور نهالم را زمین زده و پل را بالا برده !
با اینحال پل فقط پلهای سنگی قدیمی ! مثل Core2
پلهای شنی , نساخته فرو میریزند !
Last edited by Namdarian; 04-02-2011 at 21:03.
ساتا دو میخریم میزنیم به ساتا سه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی لپ تاپ ها اونایی که چیپست HM65 و HM67 دارن مشکل دارن توی دسکتاپ ها P67 و H67 . باید ببنید مادربورد یا لپ تاپ کدوم یک از این چیپست هارو دارن .
ممکنه sandy bridge باشه ولی مشکل نداشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)