ممنون از توضیحاتت ولی باید بگم که این فقط تنظیمات مربوط به فرانت پانله ربطی به بک پانل نداره البته تا اونجایی که من میدونم!
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
ولی ببینم چه می کنم
ممنون از توضیحاتت ولی باید بگم که این فقط تنظیمات مربوط به فرانت پانله ربطی به بک پانل نداره البته تا اونجایی که من میدونم!
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
ولی ببینم چه می کنم
اگر اون پینها به حالت AC97 باشه حالت Jack Detection از کار میفته و دیگه هم نمیتونید به هر جکی هر خروجی خواستید بدین.
موفق باشید.
من رفتم به تنظیمات بایوس دیدم که تنظیمات پانل به صورت های دیفینیشن هستش!
یبار هم ac97 کردمش فقط فرقی که کرد تنظیمات پانل جلو یکم تغییر کرد!
اون دو جفت پین از داخل کیس یعنی روی مادربرد بهم متصل هستند؟ اگر هستند جداشون کن.
یعنی اینطوری نباید باشند:
![]()
اولا ممنون از اینکه وقتتو صرف حل این مشکل میکنی
دوم اینکه این مادربرد ایسوس هستش و یکم کانکتورش فرق داشت بلاخره رفتم دفترچه مادربرد رو آوردم دیدم نوشته باید کانکت کنی تا بتونی از اچ دی دیفینیشن استفاده کنی و نوشته بود در حالت پیش فرض هم تنظیمات بایوس رو اچ دی هستش. روی مادربرد رو این پین ها هیچ جامپری نبود!
سوم اینکه میخوام بدونم که فرانت پنل چه دخلی به بک پنل داره آخه؟
این یک کانکتوره که با جامپر میتونه کاملا تاثیر بزاره روی صدای سیستم. فقط یک اتصال دهنده ی معمولی نیست.
کانکتورها استاندارد خاص دارند و چون یکی دو شرکت بیشتر نیست که این قطعات نیمه هادی رو تولید کنه من ندیدم کانکتورها فرق کنه.
در هر صورت تا جایی که میدونم در هنگام اتصال صدا به AC97 تغییر میکنه. درسته که اون پینها صدا رو به Front Panel میدن ولی توی همون مدار پنل جلویی این اتصالات رعایت شده.
اینها البته هیچ تاثیری در صدای ویندوز نداره ولی توی نرم افزار Realtek مثل کلید عمل میکنه. خود ویندوز که قابلیت Jack Detection و یا Retask کردن نداره. اینها مربوط به نرم افزار Realtek میشه. شما میگین نمیتونید یک جک رو به صورت دستی تنظیم کنید. مشکلتون هم با رفع این قضیه و دادن خصیصه به یک جک حل میشه.
من خوندم که خیلی ها با ویندوز 64 بیتی این مشکل رو دارند. ولی خودم ندارم.
حالا میخواین درایور جدید رو نصب کنید. شاید مشکل رو حل کرد.
در کل اینها پیشنهادهایی هستش که ممکنه به هدف برسه. 100 درصد شاید جواب نباشه.
Realtek High Definition Audio 2.57 Vista 7 x86
Realtek High Definition Audio 2.57 Vista 7 x64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من رفتم از یکی قسمت پنل جلویی کیس رو گرفتم که شامل مدار یو اس بی و فرانت ادیو جک میشه.
طبق فرمول جکش با جامپیر پین ها رو به هم وصل کردم که دقیقا منطبق با اون تصویری هست که گذاشتی ! البته من بر اساس این سوکت تنظیم کردم که دقیقا شد مثل مدل تو! یعنی یه استاندار ثابته
ولی این بازم مشکلمو حل نمیکنه!
دوست من من صحبتم اینه که صدا تو برنامه رییل تک هم از بلندگو و از هم از هدفون خارج میشه . البته قبل اتصال این جامپرها هم صدا داشتم ولی مشکل من اینه که تو هیچ یک از پخش کننده ها صدا از هدفون نمیاد و فقط از خروجی سبز رنگ بک پنل که به بلندگو وصله در میاد!!! درد اینه
آخر ین ورژن درایور رو هم از خود سایت ایسوس برداشته بودم ولی بازم از لینکی که دادی دانلود می کنم ببینم حل میشه یا نه!
قسمت ری تسک اصلا برای بک پانل من وجود نداره فقط برای فرانت پنل هستش! حتی تو ایکس پی هم نمیاد
اطلاعات ورژن ریل تک من اینه
Audio Driver Version: 6.0.1.5859
DirectX Version: 10.0
Audio Controller: HD Audio
Audio Codec: ALC1200
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
راستی یه نکته: وقتی گزینه speaker fill از برنامه ریل تک رو تیک می زنم صدا از هدفون هم تو مدیاپلیر میاد ولی تو هدفون صدا قروقاطی میشه هیچی فهمیده نمیشه
ویندوز 32 بیتیه. درایور رو دانلود کردم افاقه نکرد درد سر جاشه! مات و مبهوت موندم! آخه چه باید کرد؟!
جامپر ها رو درآوردم و خود رابط فرانت رو وصل کردم. هدفون رو به فرانت زدم صدا دراومد برگردونم سر جاش به بک پانل بازم صدا در نیومد! درد اینه که ریل تک صدا رو درمیاره ولی تو ویندوز نه!
ویندوز سرویس پک یک دانلود کردم میخوام رو اون تست بزنم. چون میدونم که مشکل نرم افزاریه. همانطور که تو ایکس پی صدا هست تو این نیست.
64 بیتی رو تست نکردم چون خیلی از برنامه هام روش کار نخواهد کرد بهمین جهت به همین 32 اکتفا می کنم! آخه 64 بیتی بیشتر برای رم های با تکنولوژی و حجم بالا چیپ ست های جدید و سی پی های مدرت خوبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)