حدود 200 هزار تومان پول برق و تلفن مال مستاجر قبلي رو خودم پرداخت كردم اما يه چك سفيد امضا دستم گرو داره آيا اين چك ارزش داره تا طرف بياد و حسابش رو تصفيه كنه؟
حدود 200 هزار تومان پول برق و تلفن مال مستاجر قبلي رو خودم پرداخت كردم اما يه چك سفيد امضا دستم گرو داره آيا اين چك ارزش داره تا طرف بياد و حسابش رو تصفيه كنه؟
سلام دوست عزيز
من توش موندم شما چه جور مغازه داري هستيد كه نمي دونيد چه جوري اجاره داديد
اگر كسي پول مغازه رو داره پس بايد از اين چيزا سر در بياره ديگه
در مورد چك سفيد بايد بگم متاسفانه نمي تونيد خودتون مبلغي توش بنويسيد چون طرف مي تونه بره شكايت كنه و كارشناس دادگستري دست خط رو مي فهمه و ازتون شاكي مي شه
شما مي تونيد روي همون چك سفيد شكايت كنيد و به قاضي بگيد كه اين چك سفيد بابت ضمانت بوده و 200 تومن طلبكارم و نمي ده و هزينه دادرسي هم ازش مي خوام
البته پيشنهاد مي كنم با زبون خوش ازش بگيريد چون دادگاه ايران بدو بدو داره و ديوونه مي شي
من كه يه چك 13 ميليوني دارم نزديك 1.5 ساله دارم مي دوم و هيچي هنوز
يه مغازه كوچيك هست تازه خريدم زياد به اين چيزا وارد نيستممن توش موندم شما چه جور مغازه داري هستيد كه نمي دونيد چه جوري اجاره داديد
پس ميتونم پي گيري كنم البته به نظر من 200 تومن ارزش نداره ولي به نظرتون بلاخره يه روز نبايد بياد چكشو پس بگيره؟شما مي تونيد روي همون چك سفيد شكايت كنيد و به قاضي بگيد كه اين چك سفيد بابت ضمانت بوده و 200 تومن طلبكارم و نمي ده و هزينه دادرسي هم ازش مي خوام
خب ممكنه نياد بگيره
بستگي به طرفت داره
يعني 200 هزار تومن ارزش اينو داره كه بي خيال چكش بشه؟
خب ممكنه نياد بگيره
بستگي به طرفت داره
آره كه ارزش داره
هر كسي مي تونه صد تا دسته چك بگيره
مگر اينكه شما اينو فرم بزني و اونم آدم خوش حسابي باشه يعني تو فكر اين باشه كه حسابش خراب نشه
شما يه دفعه مي ري شكايت مي كني و احضاريه كه بره در خونه طرف از ترس آبرو مياد مي ده ولي بعضي كس حكم جلب هم داشته باشي بري تو خونش اصلا انگار نه انگار
ميگم مبلغ چيز دندون گيري نيست من ازش قول نامه هم دارم كه هنوز فسخ نشده اما مغازه رو تحويل گرفتم و چكشم كه پيش منه فك كنم كدخدا منشي حلش كنيم بهتر باشه يه مدت ديگه بهش زنگ ميزنم بلاخره بايد بياد دنبال چكش راستي اگه چكش فرم بخوره ديگه دسته چك بهش نميدن درسته؟آره كه ارزش داره
هر كسي مي تونه صد تا دسته چك بگيره
مگر اينكه شما اينو فرم بزني و اونم آدم خوش حسابي باشه يعني تو فكر اين باشه كه حسابش خراب نشه
شما يه دفعه مي ري شكايت مي كني و احضاريه كه بره در خونه طرف از ترس آبرو مياد مي ده ولي بعضي كس حكم جلب هم داشته باشي بري تو خونش اصلا انگار نه انگار
نيازي نيست كاري كني برو يه بنگاهي خودشون كارار ور ميكنن
فقط برو يه بنگاهي اونا كارا رو برات ميكنن
واسه چك برم يه بنگاه؟فقط برو يه بنگاهي اونا كارا رو برات ميكنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)