سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اينه كه تو آزمايش زده بود بالا يا پايين؟ در ضمن گلبول هاي سفيد رو با WBC تو آزمايش مينويسن اينا فك كنم چيزي ديگه باشه
شما به پزشک متخصص مراجعه کنید.. حتما ..
برای جلو گیری (ویروس) باید در مکان های عمومی از ماسک با کیفیت استفاده کنید ...
Last edited by m jax; 10-02-2011 at 12:19.
در هر صورت بیماریهای ویروسی ممکن است پیش بیایند . رعایت اصول بهداشتی و عدم حضور بی مورد در تجمعات مخصوصا در زمان اپیدمی بیماریها می تواند موثر باشد .
تجربه نشان داده که استرس داشتن روی بیماری و مصرف بی مورد آنتی بیوتیک ها می تواند فرد را در ابتلا به بیماری مستعد تر کند
سلام
نه، من استرس ندارم ولی مبتلا می شم
الان که دارم این پست رو می زنم چند ساعتی هست که به گلودرد دچار شدم که با اریترومایسین هم خوب نمی شه و احساس تب می کنم. به گمونم دیگه بیچاره شدم.
توی آزمایش چیزی ننوشته یعنی همه چیز سالم بوده
منظورتون ماسک های فیلتر داره؟ یک بار می خواستم از اینها بخرم که گرون بود. در ضمن وقتی ماسک می زنم احساس می کنم که دود بیشتری رو استنشاق می کنم. ولی سعی می کنم که جلوی بینی و دهانم رو در چنین جاهایی بگیرم چون آدم بیچاهر می شه اینقدر مریض بشهبرای جلو گیری (ویروس) باید در مکان های عمومی از ماسک با کیفیت استفاده کنید ...![]()
شما تست اچ آي وي هم دادين؟
به نظر من از شلغم و دم کرده آویشن زیاد استفاده کنید....و شام هم به مادرتون بگید سوپ مرغ درست کنه..
آخر شب هم یه قرص سرما خوردگی خارجی بخورید و تا صبح خوب استراحت کنید....اگر شد موقع خواب بالای
سرتون بخور بزارید....صبح هم ناشتا اگر تونستید نشاسته داغ کنید تا گلوتون باز بشه....بعد از صبحانه هم
مخلوط آب پرتغال و لیموشیرین عالیه..
زیاد نگران نباشید سرما خوردگی همیشه هم بد نیست...تو همین اخبار خودمون میگفت داروهای
سرماخوردگی باعث تقویت حافظه می شوند..![]()
سلام
مامانم که بیچاره دوباره حالش بد شده. دیروز که رفت دکتر، بهتر شد ولی با خوردن قرص ها و داروهای تجویزی، امروز دوباره رو به بدتر شدن گذاشت و الان هم افتاده.
خلاصه مریض تو مریضی شده این خونه ما. توی این 3 روز، شلغم هم خوردیم، شیر داغ هم خوردیم، تا دلتون بخواد لیمو شیرین خوردیم و بخور گذاشتیم... ولی انگار تاثیری نمی گذارند. خدا کنه خوب شیم
سلامی به بلندای آنفولانزا
دیشب بابام رفت داروحانه تا آمپول دگزامتازون برای مامانم بگیره. از داروخانه جویا شدیم که چرا این قرص ها و داروها اثر ندارند که با پاسخ آنفولانزا روبه رو شدیم. بله، این مهمان ناخوانده، آنفولانزا تشریف دارند. قرص کلد استاپ 500 رو دادند و گفتند که اونهایی که دکتر داده ضعیفه. هم مامانم و هم خواهرم دیشب خوردند ولی اون تاثیری که گفته می شه زیاد یافت نشد. البته روش فارسی نوشته شده بود.
خودم هم ترسیدم بخورم چون نفسم تنگه و ترسیدم که یکدفعه ای نصفه شب، نفسم بگیره.
خلاصه، مراقب خودتون باشد که بد مریضی هست و آدم رو می ندازه.HIV؟ وای نگید آدم می ترسه. این طور که معلومه، آنفولانزا استشما تست اچ آي وي هم دادين؟
اخه هر آدم سالم تو سال 1بار يا 2بار نهايتن 3بار سرما ميخوره اين چيزي كه شما ميگين غير عاديهHIV؟ وای نگید آدم می ترسه. این طور که معلومه، آنفولانزا است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)