تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: عدم اعتماد

داره خودمونی میشه ascension's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

ببخشید که من وسط بحث میام . ارتباطات اجتماعیتون رو چطور توصیف می کنین؟کم هست؟تعداد دوستانتون؟ و از لحاظ عاطفی بی تفاوت هستین یا خیر ؟ حساس و زود رنجید؟کینه جو هستین یا خیر ؟ اسیب رسانی به خودتون یا دیگران یا دفعات زیاد پرخاشگری داشیتن یا خیر؟ تا حالا شده که چیزهایی رو ببینید یا بشنوید که دیگران وجود اون چیزها رو در دنیای واقعی نفی کنند یا خیر؟و سن شما چقدر هست؟
    اگه مایل بودین می توانید برای پاسخگویی به سوالات به ایدی من پی ام دهید:mahyavash@yahoo.comیا در همین جا.
    Last edited by ascension; 21-01-2011 at 10:12. دليل: حواسپرتی

2. 2 کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

ارتباطات اجتماعیتون رو چطور توصیف می کنین؟
    متوسط رو به ضعيف
    حساس و زود رنجید؟
    زياد
    کینه جو هستین
    اره اما وقتي نتونم به طرف آسيب برسونم بي خيال ميشم
    رسانی به خودتون یا دیگران یا دفعات زیاد پرخاشگری داشیتن
    بله البته آسيب فيزيكي نبوده بيشتر سعي كردم واسيل شخصيشون رو خراب كنم
    تا حالا شده که چیزهایی رو ببینید یا بشنوید که دیگران وجود اون چیزها رو در دنیای واقعی نفی کنند یا خیر؟
    اره چندبار زمان خدمت بين درختا آدم ديده بودم در صورتي كه به فرمانده گفتم و بررسي كرد گفت هيچي اونجا نبوده بعضي وقتا هم حس ميكنم يه الهاماتي بهم ميشه كه اكثرا درست از آب در ميان
    سن شما چقدر هست؟
    26 سال جنسيت پسر

4. 2 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

من متوجه نشدم این مسئله که برای iranch بود که شما جواب دادین !
    به هر حال با این مشخصاتی که داده شده من همون تشخیصی که اول گفتم رو تایید می کنم .

موفق باشید!

6. این کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

من متوجه نشدم این مسئله که برای iranch بود که شما جواب دادین !
    به هر حال با این مشخصاتی که داده شده من همون تشخیصی که اول گفتم رو تایید می کنم .
    درمان داره؟من با يه متخصص اينترنتي صحبت كردم ميگفت دوپامين مغزت بالاست مال همينه البته اينم بگم قدرت يادگيري و حافظه ام خيلي قويه و هر چيزي رو خيلي زود ياد ميگيرم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

درمان اختلالهای شخصیت خیلی طولانی مدت و سخت هست و معمولا درمانگرها بخاطر همین از درمان ان طفره می روند حداقل در ایران تازه اگر که تبحر داشته باشند . روانپزشک هم در حد دارو نوشتن عمل می کنه و فقط علایم و نشانه ها رو تخفیف می ده .مثلا اختلال شخصیت پارانویید دارای اضطراب و سراسیمگی هست که با دادن قرص این رو برطرف می کنه ولی به هر حال ریشه ای حل نشده مشکل .از نظر علت شناسی هم عوامل مختلفی رو در بروزش دخیل دونستند (عوامل بیوشیمیایی، عوامل بیولوژیکی(عوامل وراثتی) ، عوامل روان پویایی( روابط خانوادگی مختل ، روابط عاطفی منفی و..) )بنابرین نمی توان براحتی در مورد یه نفر حداقل توی اینترنت گفت که در فرد عوامل بیوشیمیایی (مثل همون بالا بودن هورمون دوپامین) دخیل بوده و حالا باید بیاییم روی این مسئله کار کنیم و با قرص حل کنیم.در صورتی که معمولا مجموعه ای از این عوامل را هم برای درمان باید در نظر داشت شاید اصلا برای شما فقط یکی از این عوامل مثل خانواده در بروزش پر رنگ بوده و حالا باید روی خانواده مثلا کار کرد. بنابرین نگران نباشید از این لحاظ که مثلا شما در خود بخواهید نقصی در ساختمان مغز و حافظه و .. پیدا کنید.
    Last edited by ascension; 22-01-2011 at 10:48. دليل: حواسپرتی

9. 2 کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

درمان اختلالهای شخصیت خیلی طولانی مدت و سخت هست و معمولا درمانگرها بخاطر همین از درمان ان طفره می روند حداقل در ایران تازه اگر که تبحر داشته باشند . روانپزشک هم در حد دارو نوشتن عمل می کنه و فقط علایم و نشانه ها رو تخفیف می ده .مثلا اختلال شخصیت پارانویید دارای اضطراب و سراسیمگی هست که با دادن قرص این رو برطرف می کنه ولی به هر حال ریشه ای حل نشده مشکل .از نظر علت شناسی هم عوامل مختلفی رو در بروزش دخیل دونستند (عوامل بیوشیمیایی، عوامل بیولوژیکی(عوامل وراثتی) ، عوامل روان پویایی( روابط خانوادگی مختل ، روابط عاطفی منفی و..) )بنابرین نمی توان براحتی در مورد یه نفر حداقل توی اینترنت گفت که در فرد عوامل بیوشیمیایی (مثل همون بالا بودن هورمون دوپامین) دخیل بوده و حالا باید بیاییم روی این مسئله کار کنیم و با قرص حل کنیم.در صورتی که معمولا مجموعه ای از این عوامل را هم برای درمان باید در نظر داشت شاید اصلا برای شما فقط یکی از این عوامل مثل خانواده در بروزش پر رنگ بوده و حالا باید روی خانواده مثلا کار کرد. بنابرین نگران نباشید از این لحاظ که مثلا شما در خود بخواهید نقصی در ساختمان مغز و حافظه و .. پیدا کنید.
    من از بچگي هم اينجوري بودم يه سري ترس هاي توهومي داشتم اما العان خيلي بيشتر شده تو خانواده هم چندتا اينجوري داريم منظورم خانواده پدري هست البته نه به شدت من من يه بار روانپزشك رفتم و اين چيزا رو براش توضيح دادم برام رسپريدون تجويز كرد اما به خاطر خواب آلودگيش مصرفش رو قطع كردم

11. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ارتباطات اجتماعیتون رو چطور توصیف می کنین؟
    متوسط به خوب
    حساس و زود رنجید؟
    متوسط
    کینه جو هستین
    به ندرت میشه گفت خیر
    رسانی به خودتون یا دیگران یا دفعات زیاد پرخاشگری داشیتن
    داشتم و کم شده و رو به صفر

تا حالا شده که چیزهایی رو ببینید یا بشنوید که دیگران وجود اون چیزها رو در دنیای واقعی نفی کنند یا خیر؟
    خیر نبوده

13. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان تصادفا منم همچین مشکلی دارم که شاید شدیدتر هم باشه چند ماه پیش تو یک تاپیک دیگه
    صحبت کرده بودم دربارش که حتی کارت زرد و جریمه هم شدم از طرف مدیر

من همیشه فکر میکنم که مشکل ودردسری از طرف دیگران برایم ایجاد میشه

یعنی اینطرور خیال میکنم که مشکلی که تو فیلم و سریالها برای بازیگران اتفاق افتاده

برای من انهم شدیدتر اتفاق میوفته که باعث اضطراب خیلی شدید ، تپش قلب زیاد ، لرزیدن و تکان خوردن شدید بدنم مخصوصا دستهام میشه

یعنی فک کنم خیالپردازی همراه با بدبینی شدید باعث شده

. اینو بگم من خودم تو محیط پر تنش و خشن خونه بزرگ شدم . مدرسه راهنمایی و دبیرستان هم خیلی بد گذشت واسم .

یعنی از طرف همکلاسی ها مورد تمسخر شدید قرار میگرفتم که باعث ایجاد عقده های شدید و خشم های پنهانشده .

تو اموزشی سربازی هم سرگروهبان خیلی یلی اذیتم کردش مثل جهنم شده بود برام

پدرم تا همین چند سال پیش خیلی شدید منو اذیت و ازار میکرد .

البته اینکه با این همه فشار شدید روانی دیوونه نشدم لطف خدا و تحمل و هوش خودم هستش

ببخشید که من وسط بحث میام .
    ارتباطات اجتماعیتون رو چطور توصیف می کنین؟کم هست؟تعداد دوستانتون؟
    خیلی شوخ طبع هستم ، مایل به برقراری ارتباط با همجنس و مخالف ، خیلی از طردشدن میترشم
    فرصت های ارتباط با غیر همجنس رو از دست دادم تو دانشگاه که میتونست منو از نظر عاطفی تامین بکنه که به خاطر عدم اعتماد بهع نفس بودش . با این حال دوستای زیادی تو دانشگاه داشتم که به خاطر جو کوچک و خوبش بود . فک کنم مشکل ارتباطی دارم که با خوندن کتابها مقداری حلش کردم

و از لحاظ عاطفی بی تفاوت هستین یا خیر ؟ نه اصلا
    حساس و زود رنجید؟کینه جو هستین یا خیر ؟ شدیدا حساس و زود رنج - بله کینه توز هستم
    اسیب رسانی به خودتون یا دیگران یا دفعات زیاد پرخاشگری داشیتن یا خیر؟ بله کاملا خیلی پرخاشگرم و به خودم و دیگران اسیب میزنم
    بله بعد مدتی خوندن تو اینترنت و خوندن کتابهای مربوط به جن خیلی ترسیدم و وضعمو بدتر کرد همش میترسیدم نمی تونستم بخوابم الان بهتر شدم
    و سن شما چقدر هست؟ 25
    اگه مایل بودین می توانید برای پاسخگویی به سوالات به ایدی من پی ام دهید:mahyavash@yahoo.comیا در همین جا.

لطفا ادرس و شماره تلفن یه روانشناس یا روانپزشک خیلی خوب تو تهران یا تبریز رو بهم بدین
    کسی که به کارش مسلط باشه و وقت بذاره

15. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیر در عوض سختی در چند سال اخیر زیاد کشیدم
    از کشیدن هر گونه مواد مخدر حتی سختی خود داری کنید ...

انشااله که مشکل حل بشه.

17. 2 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

متوسط به خوب

متوسط

به ندرت میشه گفت خیر

داشتم و کم شده و رو به صفر

خیر نبوده
    شما از خیلی لحاظها در وضعیت خوبی هستی . فقط اینو فهمیدم!
    Last edited by ascension; 23-01-2011 at 15:56. دليل: حواسپرتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •