همراهش احساس خستگي و سرما خوردگي هم ميكنيد؟یعنی ممکنه خطرناک باشه ؟ بیماری وجود داره که علایم مشابهی داشته باشه ؟
همراهش احساس خستگي و سرما خوردگي هم ميكنيد؟یعنی ممکنه خطرناک باشه ؟ بیماری وجود داره که علایم مشابهی داشته باشه ؟
راستشو بخواید من همیشه احساس خستگی و بی حوصلگی میکنم . در مورد احساس سرما خوردگی هم فقط شبا این طوریم .
بهتره اين علايم رو سرسري نگيرين و حتما به دكتر مراجعه كنيناستشو بخواید من همیشه احساس خستگی و بی حوصلگی میکنم . در مورد احساس سرما خوردگی هم فقط شبا این طوریم .
دوست عزی با توضیحاتی که شما دادید احتمالا مورد شما cheilosis یا التهاب گوشه دهان می باشد و نه تبخال . البته این یک احتمال می باشد و تا از نزدیک دیده نشود نمی توان قطعی گفت .
این مورد معمولا به علت کمبود یکسری مواد تغذیه ای مانند ویتامین های گروه B و یا فقر آهن می تواند بوجود بیاید . یکی دیگر از علل آن می تواند سردی و خشکی هوا باشد که بدنبال این مشکل فرد مرتب لب خود را با آب دهان خیس می کند تا تسکین یابد که این مساله مشکل را بد تر می کند .
البته مصرف بعضی از داروها مانند راکوتان هم می تواند از علل این مشکل باشد .
درمان ان مصرف ویتامین های گروه b و استفاده ار کرم های موضعی و در صورت نیاز بررسی دقیق تر بیماریهای زمینه ای .
موفق باشید .![]()
Last edited by morsadr; 19-01-2011 at 15:48.
این بیماری cheilosis رو فکر کنم من هم دارم دقیقا همین چیزایی که توصیف کردید رو دارم .موقع درس خوندن ناخود اگاه همش سفیدی های توی دهنم رو با دندون می کنم ! خیلی وقته اینطوری هستم متاسفانه این مشکل حتی در خواهرم که ازدواج کرده و در پسرش هم هست! حتی در پسرخاله ام هم بوده این مشکل .یعنی این بیماری ارثی هست ؟
جایی در مورد ارثی بودن این بیماری چیزی ندیدم مگر یک بیماری زمینه ای ژنتیک وجود داشته باشد و این مورد از عوارض آن بیماری باشد . . البته این مورد درون دهان نیست بلکه گوشه لب می باشد .
مشكلي نداره
زود به زود آب بخور. آهن هم مصرف كن. لبنيات و ماست سرخ كردني چند روز دورشو خط بكش. خوب ميشي. اگه خانم هستي كه هيچ ولي اگه آقا هستيد آهن رو با احتياط مصرف كن.
آب خوردن و شستشوي دهان با آب خالي (بدون مواد شستشوي دهان) و يكبار آب نمك رو جدي بگير. فوري خوب ميشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)