این فقط یه حرف منطقی هستش 
نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان
سلام دوست عزیز و با تشکر از نصیحتهاتون باید خدمتتون عرض کنم که این تاپیک یه جورایی سر و تهش به هم اومده و در جای دیگه ای کش پیدا کرده که البته در اونجا هم ختم به خیر گشت و قائله ختم شد؟!!.gif)
اینم آدرس اون تاپیک ، حتما یه سر بزن تا موضوع برات روشن بشه؟!!.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن یه چیزی رو هم بگم که داداش ما عشق حمالی برای خارجی ها رو نداریم و اگه کسی میگه میخوام برم اون ور آب دلیلش اینه که در این اور آب بهش اهمیت نمیدن و در واقع بهش میدون نمیدن و خیلی کم ارزش اینگونه افراد رو درک میکنند و بیشتر تو سرشون میزنند تا اینکه دستشون رو بگیرند ؛ ولی اونوری ها این چیزا رو بهتر درک میکنند و ارزششون رو میدونند و اینگونه افراد رو جذب میکنند نه دفع؟؟؟!!.gif)
.gif)
الآن تو شرکتهای معتبر خارجی ایرانی های زیادی هستند که به جای حمالی دارن آقایی میکنند و واسه خودشون کسی هستن
و یه نمونش رو هم که الآن به ذهنم اومد آقای فرهاد محاسب هست که در پروژه های عظیمی از جمله ؛
The Hole 3D ، Flicka ، Zombieland، Avatar، The Last Air Bender، Invictus،Twilight ، Salt،Red ،
The Green Hornet، The Harry Potter شرکت داشته و این باعث افتخاره؟!!.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
از طرف دیگه ای هم شما برای مثال فیلم ملک سلیمان رو در نظر بگیر که سازنده این فیلم برای ساخت جلوه های ویژه و حتی موسیقیش رفته چند نفر رو از خارج از کشور آورده و کلی هم هزینه کرده تا اون فیلم رو ساخته که این باعث تاسفه و هرچند که البته از دید من فقط یکی دو سکانسش جالب بود و بقیه کارش خیلی تابلو و ضایع بود و با توجه به تبلیغات گسترده ای هم که براش شد ، در واقع اون چیزی که ازش انتظار میرفت رو در نیاورده بود ، واقعا حیف این سرمایه ها که براحتی بر بادشون میدن،حیف؟!!.gif)
حالا شما بازم بگو عشق ...!!.gif)
بی خیال بابا از این بحثها زیاد کردیم و زیاد شده پس بی خیال ، بی خیال...؟!!.gif)