اما خوب قهوه هم يه مدل اعتياد خفيف مياره
اما خوب قهوه هم يه مدل اعتياد خفيف مياره
1- قهره ترک درست نیست. در واقع ترک ها نزدیک به 300 سال هست که اومدن به این منطقه و کشور ترکیه کنونی کشوری ارمنی نشین و یونانی نشین و کرد نشین بوده. و قهره رو قهره ی ارمنی می گفتن بعد شده ترک
2- دوستان چرا قهوه ای که من درست می کنم مانند قهوه ی کافی شاپ ها نیست. یعنی مانند قهوه ای که از دستگاه میاد نیست؟ بیشتر آبکی به نظر میاد؟
الان یعنی گشتم یک تاپیک عتیقه رو آپ کردم
انواع دانه های قهوه:
فواید قهوه:
برگرفته از وب سایت آقای آرتین
فوایدی که نوشته :
تاثیرات مصرف متعادل قهوه
- افزایش تمرکز
- افزایش کارایی بخش حافظه
- افزایش فشار چشم ( این که مفید نیست ؟؟؟! )
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی
- افزایش کارایی جسمی بدن
- افزایش ریکاوری عضلات ( بازگشت به حالت اولیه )
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های کبدی
من چای نمیخورم ( خیلی ساله ) و به جاش نسکافه میخورم ( نه میکس )
صبح وقتی بوی قهوه توی خونه پخش میشه شاداب میشم !!
چند نکته:
1- بهترین قهوه مربوط به برزیل است.
2- بهترین مارک قهوه مکس ول هایس است.
3- هر فنجان قهوه 7% کافئین دارد.
4- 1 کروپ برابر 1 فنجان کوچک است.
5- قهوه ترک: قهوه خام و آسیاب شده.
6- قهوه فرانسه: کمی تفت داده شده و آسیاب شده.
7- قهوه اسپرسو: قهوه سوخته و آسیاب شده.
8- معمولاً فنجان قهوه اسپرسو کوچکتر از قهوه فرانسه و بزرگتر از قهوه ترک است.
9- تمامی قهوهها بدون شکر هستند و با شکر سرو میشوند.
ممنون. به نظر شما نسکافه بهتره یا قهوه ؟ من که همیشه نسکافه خوردم چون آماده کردنش راحتتره.
از لحاظ ویژگیهای غذایی نسکافه با قهوه تفاوتی هم داره ؟
نسکافه همان قهوه فوری است یعنی به جای اینکه قهوه را بگذاریم دم بکشد و از کاغذ های صافی بگذاریم از نسکافه استفاده می شود، البته نسکافه همان خواص قهوه دارد و اکثراً هم به این موضوع عادت کرده اند.
البته نسکافه هایی هم هستند که کافئین آن گرفته شده است یعنی بدون کافئین هم عرضه می شود زیرا کافئین برخی را اذیت می کند؛ این نسکافه بدون کافئین اثرات قهوه را از نظر تاثیری که بر روی سلسله اعصاب می گذارد نخواهد داشت و شاید در بعضی موارد این امر مثبت باشد زیرا اثری که قهوه بر دارو های محرک مانند آمفتامین ها ایجاد می کند دیگر این نسکافه ها ندارد.
اما من به شخصه خوده قهوه رو بیشتر ترجیح میدم
این مطلب هم به تفصیل این موضوع رو بررسی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند دقیقه باید بجوشه؟شعله گاز باید خیلی کم باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هفت نکته دم کردن قهوه:
1. جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.
2. قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.
3. از آب تازه و سرد استفاده کنید.
4. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
5. از "سا"یی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سای قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
6.برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.
7. قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
قهوه فرانسه
بهطورکلی، مزهای شبیه به قهوه کافِهتیِهرِه دارد ولی گرد قهوه را برای بهتر کردن عطر و طعمش از آن جدا میکنند. میتوان آن را برای چند ساعتی در بیشتر دستگاهها گرم نگه داشت. در فنجان استاندارد و بهصورت تلخ (سیاه) یا با شیر سرو میشود.
اين روش قهوهاي ديرسازتر از روش اسپرسو بهدست ميدهد. قهوة فيلتري (فرانسه) را اصلاً مردي فرانسوي به نام ژانباپتيست دوبِلوآ (Jean-Baptiste de Belloy) اختراع كرد و معروفترين روش در غرب است.
قهوة فرانسه بااستفاده از دستگاهي خودكار درست ميشود كه از 2 تا 12 فنجان قهوه دم ميكند. آب مستقيماً بر روي قهوهاي كه درونِ فی.لتر يا صافياي كاغذي در بخش بالايي دستگاه قرار دارد، ريخته ميشود. آب در محفظۀ مخصوص به طرف المنت گرمایشی در کف دستگاه فشار می آورد. آب داغ از یک لوله در بالای دستگاه خارج می شود و سپس، در حالی که محتوی قهوه است، از صافی عبور کرده، به پائین می ریزد.
در نهایت، قهوه در یک لیوان یا قوری جمع آوری می شود. قهوه بر اثرنيروي جاذبه به درون پارچي شيشهاي به زير ميچكد؛ يعني به جايي كه بر روي صفحهاي داغ قرار داده شده كه قهوه را در دمايي بهينه نگه ميدارد تا بتوان در هر زماني از روز، آن را نوشيد.
همچنين امكاناستفاده از قهوههاي كيسهاي وجود دارد كه استفاده از اين كيسهها، درستكردن قهوه و تميزكردن دستگاه را آسانتر ميسازد.
برای تهیه یک قهوۀ فرانسه خوب، موارد زیر لازم است:1. قهوه گیری آرام و مداوم
2. ترکیبات خوب قهوه ها
3. امکان کنترل عطر و طعم قهوه
یک روش کاربردی برای آزمایش اصالت قهوۀ فرانسه این است که یک مقدار از آن را روی آب بپاشید. قهوه فرانسۀ اصیل خشک مانده، برای مدت طولانی بر روی سطح آب باقی می ماند؛ در حالی که قهوۀ غیر اصیل ته نشین شده، حتی جذب آب سرد نیز می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)