ببخشید این نیازهای سبک و ضروری کدوما هستن؟؟ نت ، موزیک ، فیلم و ... ؟؟ خب مشکل اینا رو که با اکثر گوشی های جدیدم می شه حل کرد !!! یعنی به جز اندازه شون مزیت دیگه ای نسبت به گوشی موبایل ندارن؟؟؟ (ببخشید اگه سوالم یه کم مبتدیه)
ببخشید این نیازهای سبک و ضروری کدوما هستن؟؟ نت ، موزیک ، فیلم و ... ؟؟ خب مشکل اینا رو که با اکثر گوشی های جدیدم می شه حل کرد !!! یعنی به جز اندازه شون مزیت دیگه ای نسبت به گوشی موبایل ندارن؟؟؟ (ببخشید اگه سوالم یه کم مبتدیه)
یه چیز جالب که الان از تو سایت خو همین تبلت فهمیدم....
یه مدل دیگه از همین تبلت هست که مشخصاتش پائین تره و اما کیبورش یه باتری درونی داخل خودش داره که می تونه تا 16 ساعت تبلتو روشن نگه داره...اینم چیز جالبی بوود.
مشخصات کاملش
EeePad Transformer Price: $399-$699
Eee Transformer Specs:
- 10.1-inch
- Android 3.0
- dual-core Tegra 2 processor
- 1280 x 800 IPS display
- 680 grams weight
- 12.9 mm thick
- memory 512mb/1gb
- storage 16gb/32gb/64gb eMMC
- two onboard cameras: one 1.2 MP Video Camera on the front, and 5 MP auto-focus LED flash camera on the back
- Wireless N
- Bluetooth 2.1
- mini HDMI
- USB
- 2 in 1 audio jack (headphone/mic-in)
- 1 internal microphone
- stereo speakers
- built in card reader
- optional dock has an integrated battery that will keep the tablet running for 16 hours on a charge
- 8 hour battery life without using dock
دوستان هرکی اطلاعات کاملی در مورد این سری تبلت ها می خواد پس یه سر به این سایت بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s4lish; 16-01-2011 at 13:04.
دقیقا منم منظورم همینه...من نمی دونم تو یه سیستم عامل آندورید چه کاری می شه کرد که باید اون همه پولشو بدم...می رم یه موبایل HTC hd2 یا سامسونگ نکسون می خرم خب همون کارارو باسم انجام می دن خیلی هم تمیز....
یکم واقع بینانه به موضوع بنگریم می فهمیم تبلت ها باید یه مزیتی بیشتر از لپ تاپ ها داشته باشن..البته من بازی کردن رو مزیت نمی دونم...اما ویندوزی که روی تبلت نصب شده باشه امکانات وسیعی در اختیارمون قرار می ده.
اگه مشکل برنامه ها و اینچیزا هستن که اونم به زودی سریع شرکتها نرم افزار های تاچ ساپورت تولید می کنن..
آی پد2 چه فرقی قراره داشته باشی با قبلیا ؟!![]()
Last edited by farzaneh*f; 16-01-2011 at 14:28.
فعلا که رونمایی نشده .......
باید صبر کنیم تا رونمایی بشه ....
اما به احتمال زیاد:: usb و webcam داره ...
این ویژگی های آیپد 2 هست که تو یه سایت اینترنتی پیدا کردم.
هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد پورت یواس بی وجود نداره اما دوربینش تضمینیه
pad 2 release date
Ipad 2 release will also bring many differences between the first iPad and iPad
.iPad2 Release date is between February and June 2011
For example iPad 2 has only 7″ screen, but the original iPad has almost 10″ screen.
Ipad 2 will have a better and clearer resolution.
Ipad 2 will have a video camera and similar to Apple Face Time app.
Ipad 2 will also have the same functions as the first iPad.
The dimensions, other than the display size, have not yet been released, nor the official iPad 2 release date.
However, Apple will have between 400,000 to 600,000 units on the iPad 2 release date ready for the shoppers. The price on the iPad 2 release date was not released yet, let`s hope for low $400 since the screen is smaller, but honestly I doubt that. The first iPad was sold at starting at $499
There are also rumors that iPad 2 will have a camera
Last edited by s4lish; 16-01-2011 at 20:36.
اینم یه تفسیر جالب از آیپد 2
![]()
شرکت کره ای cowon یه تبلت با ویندوز 7 سال 2011 وارد بازار میکنه که ایرانم میاد (تو نمایشگاه دیده بودم) من منتظرم تا بیاد اونو بگیرم
[IMG]d:\cowonw2.jpg[/IMG]
file:///D:/cowonw2.jpg
سپاسگذارم...
خدایی ناکرده این عکسو مستقیم از ویندوزت ننداختی اینجا که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)