WESTERN DIGITAL بگیر . البته مدل زیاده ولی این مدل هم ارزونه هم همه چی پخش میکنه . بقیه گرون هستند
WESTERN DIGITAL بگیر . البته مدل زیاده ولی این مدل هم ارزونه هم همه چی پخش میکنه . بقیه گرون هستند
آخه وسترن هم مشکلاتي داره...با زير نويس فارسي ميتونم کمار بيام زياد مهم نيست..ولي مشکلات ديگه اي هم داره خوب..چه مدلي رو شما پيشنهاد ميکنيد؟؟؟
اين برند هم خيلي خوبه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TATU_TATY; 08-01-2011 at 22:09.
-به هر صورت دارين هزينه ميكنيد وحق دارين وسواس داشته باشين اينطوري نگين عزيز
-در مورد تفاوت ex500 با دو مدل ديگه كم لطفي شده سري هاي Ex700 در تصاوير مخصوصا روشن كاملا برتري دارند ميتونيد توي يك نمايشگاه اين رو از نزديك تجربه كنيد
-خوب اگر سراغ برند سوني ميرين ميتونيد يك مديا پلير تهيه كنيد كه كاملا كارتون رو راه ميندازه
-توصيه من خريد wd live هست با قيمتي 130-140 و كاملا قابل قبول در رنج قيمتي خودش
ممنون ازتون..
شما توصيتون چي هست؟؟؟ex500 با اچ دي پلير به گرد پاي ex700 ميرسه؟؟؟
باز اين طوري نياز به اچ دي پلير دارم..اي خدا چي کنم؟؟؟
سوني هم شده موتورولا جنس ميزنه عالي و ساپورت نرم افزاري و جانبي هيچي....خدا اينارم شفا بده..
-والا نميدونم چي بگم
-فكر ميكنم هزينه كمتري بكنيد بهتر هست يك مديا پلير ميتونه خيلي كار راه انداز تر باشه
اگر بدون گارانتی بخوای ، مدلهای بهتری رو میتونی بگیری
چرا يك LED ايكس ويژن نميگيري؟ به فكر 'گيرنده ديجيتال نباش. اونو با 60 تومن مي توني بخري
اين لينك ر و ببين اين تلويزيون خيلي خوبه گارانتيشم خوبه اگر مشكلي پيش بياد
اين لينك بدون --- اين تلويزيون
اين لينك هم led با ---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از دوستان بابت راهنمايي..فردا ميرم نمايشگاه ببنيم چيزي گيرم مياد..
خبرشماينه
پنجمين نمايشگاه لوازم خانگي و صوتي و تصويري خراسان جنوبي به همت شركت تعاوني كاركنان نمايشگاه بينالمللي مشهد و با همكاري اتحاديه فروشندگان لوازم خانگي بيرجند برگزار ميشود.
چه ذوقي کردم...نميدوني...
رفتم نمايشگاه هيچي نداشت جز ال جي الکي کلي ذوق کردم ... تو سوني سنتر هم رفتم ex500 هم چنگي به دل نزند با قيمت هاي نجومي در مقابله با ex700 واقعا حرفي براي گفتن نداشت...سوني رو ميبوسيم ميزاريم کنار ميرم سراغ سامسونگ
تا 1100 چي پيشنهاد مديد؟؟ نهايت 1100
32 اينچ فقط
lg le8500 مي خوام ...از کجا 2 تومن بيارم پول اينو بدم..در کف کيفيت موندم...
به نظرم با 1100 سيم برق 8500 رو بهم نميدن
رفتم ال جي ها رو ديدم ..خوشم نيومد...
سامسونگ هم رفتم ديدم ولي سري 6 رو نداشتن فقط يه 40c6960 داشت گفت تو کارتن هست...نتونستم کيفيتش رو ببنيم ..از ال اي دي سري 5 داشت اي بدکي نبود مدلش يادم نمياد فروشنده ورداشت گفت 6960 کيفيتش 3برابره اين ال اي دي سري 5مون هست ...( آ خدا پدره هر چي .ره بيامرزه )..به فروشنده ميگم آقا اينا ----t هم دارن ديگه گفت نه ؟؟؟؟گيج شدم والا ...از سري 6 هم ال سي داشت بد نيود
به فروشنده گفتم اين يو اس بيش که ديگه همه فرمت ها رو ساپورت ميکنه..گفت آره فقط همه چي ميخونه فقط دايوکس باشه ؟؟؟؟!!!!...ميبنيد تورو خدا گيره چه غولايي افتاديم ما ..مثلن نمايندگي سامسونگ هم داره آقا ... وضع نمايندگي سوني هم از اين بهتر بنود
يه سوال اينجا واسم پيش اومده چرا ال سي ها در نظرم خوش رنگ تر ميان؟؟؟چرا ال اي دي ها اين همه روشن هستن..
ال سي دي ها با نداشتن نور پس زمينه به نظرم خوش رنگ تر ميومدن...چرا من اينجوريم...چرا؟؟؟
samsung c6960 هم 32 اينچش رو برام قيمت زد 1080 گفت برات سفارش ميدم بيارن..اين سامسونگا که چيني ميني ندارن ايشالله..ساخت چه کشوري رو بگم برام بياره بهتره؟؟؟
از سوني نا اميد شدم...ولي همچنان تو کف کيفيت ex710 موندم که 32 اينچش رو ميدن تو شهر ما 1350
نامردا...من کيفيت 8500 رو ميخواااااااااااااااااااام ...wowwo..چيه واي
Last edited by TATU_TATY; 11-01-2011 at 01:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)