تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: راهنمايي در مورد خريد تي وي تا 1 ميليون و 100

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

WESTERN DIGITAL بگیر . البته مدل زیاده ولی این مدل هم ارزونه هم همه چی پخش میکنه . بقیه گرون هستند

2. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آخه وسترن هم مشکلاتي داره...با زير نويس فارسي ميتونم کمار بيام زياد مهم نيست..ولي مشکلات ديگه اي هم داره خوب..چه مدلي رو شما پيشنهاد ميکنيد؟؟؟
    اين برند هم خيلي خوبه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by TATU_TATY; 08-01-2011 at 22:09.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام از بندست...
    آقا ثبات شخصيت ندارم...
    به نظر ديگه اي دارم...
    مي خوام سوني بگيرم ex500 که فکر کنم 800 هستش...ميگن مثه اينکه کيفيتش با ex700 يا ex710 حدود 3 تا 4 درصد اختلاف دارد.؟؟؟اين رو تاييد ميکنيد؟؟
    بعدش با توجه به نداشتن ----t و ضعيف بودن usb در خوندن فرمت ها تصميم به خريد يه hd palyer گرفتم
    حالا ميخوام بهم يه اچ پيلر توپ معرفي کنيد که واقعا از 7 خوان رستم تونسته باشه رد شه...
    ----t . زير نويس فارسي . هارد بتونه بخوره. ........
    wd live . playon .
    اصلا از اچ دي پلير تجربه اي ندارم...اينم ممنون ميشم کمکم کنيد....
    کدوم يکي از اين راه حل ها رو بهم پيشنهاد ميديد...
    -به هر صورت دارين هزينه ميكنيد وحق دارين وسواس داشته باشين اينطوري نگين عزيز
    -در مورد تفاوت ex500 با دو مدل ديگه كم لطفي شده سري هاي Ex700 ‌در تصاوير مخصوصا روشن كاملا برتري دارند ميتونيد توي يك نمايشگاه اين رو از نزديك تجربه كنيد
    -خوب اگر سراغ برند سوني ميرين ميتونيد يك مديا پلير تهيه كنيد كه كاملا كارتون رو راه ميندازه
    -توصيه من خريد wd live هست با قيمتي 130-140 و كاملا قابل قبول در رنج قيمتي خودش

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ممنون ازتون..
    شما توصيتون چي هست؟؟؟ex500 با اچ دي پلير به گرد پاي ex700 ميرسه؟؟؟
    باز اين طوري نياز به اچ دي پلير دارم..اي خدا چي کنم؟؟؟
    سوني هم شده موتورولا جنس ميزنه عالي و ساپورت نرم افزاري و جانبي هيچي....خدا اينارم شفا بده..

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون ازتون..
    شما توصيتون چي هست؟؟؟ex500 با اچ دي پلير به گرد پاي ex700 ميرسه؟؟؟
    باز اين طوري نياز به اچ دي پلير دارم..اي خدا چي کنم؟؟؟
    سوني هم شده موتورولا جنس ميزنه عالي و ساپورت نرم افزاري و جانبي هيچي....خدا اينارم شفا بده..
    -والا نميدونم چي بگم
    -فكر ميكنم هزينه كمتري بكنيد بهتر هست يك مديا پلير ميتونه خيلي كار راه انداز تر باشه

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اگر بدون گارانتی بخوای ، مدلهای بهتری رو میتونی بگیری

10. این کاربر از MAPNAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان...
    آقا ميخوام تي وي بخرم براي خونه بودجه هم 1 ميليون هست..کيفيت تصوير برام خيلي مهمه ..خيلي ولي از يو اس بي هم نميتونم به راحتي رد بشم...چيزي ميخوام که بتونه تا حد امکان اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه و بخونه با کيفيت عالي...والا خودم روي سوني تعصب خاصي دارم ولي شنيدم 2 تا فرمت بيشتر ساپورت نميکنه خيلي ناراحت شدم..چون بعيد ميدونم بتونم کيفيت سوني رو ديگه بتونم تجربه کنم...ولي مثه اينکه سامسونگ ميگن فرمت هاي زيادي رو ساپورت ميکنه مثه mkv.mp4.h264.h263.....از طرفي ميگن رنگاش مصنوعي هست..بعضي ار دوستان ال جي رو پيشنهاد ميدن...بابا پوله کمي نيست واسه مني که يه بار ميخوام خريد کنم خيلي واسم مهمه...
    با 800 ميتونم يه 32ex500 بگيرم ولي خوب ميتونم پول بيشتري بدم ولي يه چيز درست درمون بگيرم..فکر کنم با 1100 تومن بشه LEd از سامسونگ يا ال جي گرفت..شايد (آيا led هاي سامسونگ و ال جي با کيفيت lcd هاي سوني برابري ميکنه...) يا هنوز led واقعي تو اين رنج پايين پيدا نميشه
    آقا مثه اينکه يه چند روز ديگه تو شهر ما قرار نمايشگاه لوازم صوتي تصويري بزارن چي دوستان پيشنهاد ميدن ..دست نگه دارم تا اون موقع يا فرقي نميکنه...
    موندم والا چيکارم کنم...شهرستان هستم دسترسي به جايي هم ندارم بايد از همين شهر خودمون خريد کنم ديگه
    کيفيت تصوير و لذت بردن از تصوير خوش رنگ و واقعي از همه چي مهم تره برام ...
    شايد تا چند مدت ديگه شهر ما هم صدا سيما ديجيتالي بشه آيا فرقي ميکنه در کيفيت تصاوير..از 800 تا 1100 نهايتش...يعني همه جوره امکانات داشته باشه ها...32 ما را کفايت ميکند..
    مثلا سامسونگ lcd c695 يا c6960 led چطورن يا sony kdl-32ex700؟؟؟32 اينچشون...اينا ميتونن چه پسوند هاي ويديو ايي رو بخونن؟؟؟آپگريد ميشه کرد فريمورشاون رو...مثه اينکه سري 6900 يه پروسسور داره که کيفيت تصوير رو بالا ميبره..؟؟؟يعني ميشه در حد ال اي دي سوني؟؟؟
    اين جريان ----t ya dbv چي هست؟؟؟...جريان اينترنت تي وي چيه ميشه تو ايران ازش استفاده کرد؟؟؟اين دي وي بي يه چيزه اضافه رو تي وي هست خوبه يا بده؟؟؟تي وي بهم معرفي کنيد که dvt-t رو خوب بتونه اجرا کنه...واااااااااااااي چقده سوال شد...کي ميخواد اينا رو تک تک جواب بده..خدا خيرت بده...
    ممنون ميشم راهنماييم کنيد..موفق و معيد باشيد..
    يا حق
    چرا يك LED ايكس ويژن نميگيري؟ به فكر 'گيرنده ديجيتال نباش. اونو با 60 تومن مي توني بخري

اين لينك ر و ببين اين تلويزيون خيلي خوبه گارانتيشم خوبه اگر مشكلي پيش بياد
    اين لينك بدون --- اين تلويزيون
    کد:
    اين لينك هم led با ---
    کد:

12. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ممنونم از دوستان بابت راهنمايي..فردا ميرم نمايشگاه ببنيم چيزي گيرم مياد..
    خبرشم اينه
    پنجمين نمايشگاه لوازم خانگي و صوتي و تصويري خراسان جنوبي به همت شركت تعاوني كاركنان نمايشگاه بين‌المللي مشهد و با همكاري اتحاديه فروشندگان لوازم خانگي بيرجند برگزار مي‌شود.
    چه ذوقي کردم...نميدوني...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

رفتم نمايشگاه هيچي نداشت جز ال جي الکي کلي ذوق کردم ... تو سوني سنتر هم رفتم ex500 هم چنگي به دل نزند با قيمت هاي نجومي در مقابله با ex700 واقعا حرفي براي گفتن نداشت...سوني رو ميبوسيم ميزاريم کنار ميرم سراغ سامسونگ

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

تا 1100 چي پيشنهاد مديد؟؟ نهايت 1100
    32 اينچ فقط

lg le8500 مي خوام ...از کجا 2 تومن بيارم پول اينو بدم..در کف کيفيت موندم...

به نظرم با 1100 سيم برق 8500 رو بهم نميدن

رفتم ال جي ها رو ديدم ..خوشم نيومد...
    سامسونگ هم رفتم ديدم ولي سري 6 رو نداشتن فقط يه 40c6960 داشت گفت تو کارتن هست...نتونستم کيفيتش رو ببنيم ..از ال اي دي سري 5 داشت اي بدکي نبود مدلش يادم نمياد فروشنده ورداشت گفت 6960 کيفيتش 3برابره اين ال اي دي سري 5مون هست ...( آ خدا پدره هر چي .ره بيامرزه )..به فروشنده ميگم آقا اينا ----t هم دارن ديگه گفت نه ؟؟؟؟گيج شدم والا ...از سري 6 هم ال سي داشت بد نيود

به فروشنده گفتم اين يو اس بيش که ديگه همه فرمت ها رو ساپورت ميکنه..گفت آره فقط همه چي ميخونه فقط دايوکس باشه ؟؟؟؟!!!!...ميبنيد تورو خدا گيره چه غولايي افتاديم ما ..مثلن نمايندگي سامسونگ هم داره آقا ... وضع نمايندگي سوني هم از اين بهتر بنود

يه سوال اينجا واسم پيش اومده چرا ال سي ها در نظرم خوش رنگ تر ميان؟؟؟چرا ال اي دي ها اين همه روشن هستن..
    ال سي دي ها با نداشتن نور پس زمينه به نظرم خوش رنگ تر ميومدن...چرا من اينجوريم...چرا؟؟؟
    samsung c6960 هم 32 اينچش رو برام قيمت زد 1080 گفت برات سفارش ميدم بيارن..اين سامسونگا که چيني ميني ندارن ايشالله..ساخت چه کشوري رو بگم برام بياره بهتره؟؟؟

از سوني نا اميد شدم...ولي همچنان تو کف کيفيت ex710 موندم که 32 اينچش رو ميدن تو شهر ما 1350
    نامردا...من کيفيت 8500 رو ميخواااااااااااااااااااام ...wowwo..چيه واي
    Last edited by TATU_TATY; 11-01-2011 at 01:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •