مشکلو دوتا کردی عزیز
چون هم am3 ساپورت میکنه هم این لینکی که گذاشتی مال مادربرد ایشون نیست
----------------------
راستی آقا پاورتو دیدم .430برای این کار کمه ها.عوض نکنی دمار از سیستم جدیدت در میاره
مشکلو دوتا کردی عزیز
چون هم am3 ساپورت میکنه هم این لینکی که گذاشتی مال مادربرد ایشون نیست
----------------------
راستی آقا پاورتو دیدم .430برای این کار کمه ها.عوض نکنی دمار از سیستم جدیدت در میاره
Last edited by iceweek; 29-12-2010 at 18:58.
حق با شماست!
واقعا عجیب بود! چه شباهتی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب همونطور که گفتید مادربرد بد نیست ولی فکر نکنم بتونم CPU بیشتری بگیرم تازه اگه شانس بیارم هسته چهارمش هم باز میشه و اونوقت بهتر میشه نه دوست گرامی
خوب حالا اگه من اون 3 قطعه رو 90 تومن بفروشم با 310 تومن میشه 400 تومن نهایت بودجم میشه کلاً 450 تومن فکر کنم تا اینجا درست رفتیم جلو
حالا با 450 تومن چه قطعاتی میدن به من CPU میشه 75 تومن رم رو نمیدونم چنده وای نمیخوام بیشتر از 2 گیگ باشه حالا میمونه یه مین و گرافیک در اینصورت شما چی پیشنهاد میکنید دوستان
خودم فکر کنم اگه یه گرافیک بگیرم بعداً اون سه قطعه رو عوض کنم بهتر باشه تازه داره چیپ P67 اینتل هم میاد و فکر کنم روی بقیه چیپ ها و در نهایت قیمت کلی مادربردها تاثیر بزاره نظرتون چیه
راستی سعی میکنم یه عکس از مین براتون بزارم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
تا اونجا که میدونم مین هایی که رم DDR3 ساپورت نمیکنه و مخصوصاً برای خودم که الان بایوسش FDD هست AM3رو کامل ساپورت نمیکنه
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
تا اونجا که میدونم مین هایی که رم DDR3 ساپورت نمیکنه و مخصوصاً برای خودم که الان بایوسش FDD هست AM3رو کامل ساپورت نمیکنه
این یه لینک از مین دوستان
اینم یه لینک از سی پی یو های ساپورت شده دوستان من همه رو دیدم هیچ AM3 توش نبود که بدرد بخور باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 29-12-2010 at 20:34.
با 450 چیز خوبی برای بازی به نمیشه بست.
75 cpu
125 M.b
55 ram
55 power
اینا حدودی هست ولی میشه 310.چقدر میمونه 140.میشه یه کارت گرافیک ضعیفتر از همون 260 که داشتید.این یعنی ضرر.برا همین گفتم نباید 260 را میفروختید.حالا که فروختید و میخواید چیز جدیدی بخریبد حداقل یه چیزی بگیر که نسبت به سیستم قبلیت بیارزه.دیگه خود دانی
حتی اون 3هسته ای که گفتی بخرمش هم به مادربرد الان شما میخوره ها.am3 cpu هم مشکلی با ddr2 نداره.
شما درست میفرمائید دوست گرامی الان که رفتم و سی پی یو ساپورت مادربردم رو که دیدم متوجه شدم AM3 ساپورت میکنه ولی از هایپرترنسپورت 1 استفاده میکنه و مشکلی نداره ولی من گفتم پاور دارم دوست گرامی بعدش شما چه مادربردی رو پیشنهاد دادید با قیمت 125 تومن دوست گرامی مادربردی که من انتخاب کردم 148 تومن پولش هست پس با این اوصاف میمونه 195 تومن برای گرافیک حالا چی پیشنهاد میدید اصلاً اگه سی پی یو رو با گرافیک بگیرم چی ؟؟؟
1.cpu شما خیلی ضعیف و در حد یه 5400 ای ام دی یا 6600 اینتل هست
2.مین شما طبق اطلاعات خود سایت گیگا 440 رو ساپورت میکنه
3.در هر صورت باید چند قطعه رو ارتقا بدین ولی منطقی اینکه اول یه 440 بگیرین و با 230 تومن باقی مونده یه 460.اگه راضی کننده نبود بعد برین سراغ مین،چطوره؟![]()
ریسک نکن،تا وقتی که از عدم کارایی مادربوردت مطمئن نشدی تعویضش نکن!
اول cpu بگیر و گرافیک اگه جواب نداد قطعات اضافی رو بفروش مین بگیر
در ارتباط با این موضوع میخواستم بدونم ارزونترین مادربرد که هم SATA3 , USB3 داشته باشه چیه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)