خيلي طلبش شدم نصبش كنم ميشه هم ويندوز رو داشته باشم هم لينوكس رو؟تا خودتون این سیستم عامل رو نصب نکنید دقیق متوجه نمیشید که دوستان چی میگند. پس ترس رو بذارید کنار و نصبش کنید. اگه خوشتون نیومد می تونید دوباره برگردید به ویندوز.
خيلي طلبش شدم نصبش كنم ميشه هم ويندوز رو داشته باشم هم لينوكس رو؟تا خودتون این سیستم عامل رو نصب نکنید دقیق متوجه نمیشید که دوستان چی میگند. پس ترس رو بذارید کنار و نصبش کنید. اگه خوشتون نیومد می تونید دوباره برگردید به ویندوز.
بله کاملا
البته شما می تونید از برنامه های آزاد شروع کنید
vlc
openoofficee
gimp
virtualbox
,....
که این برنامه ها رو می تونید از
و یا اوبونتو پرتابلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شروع کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بيشتر توضيح بدينبله کاملا
البته شما می تونید از برنامه های آزاد شروع کنید
vlc
openoofficee
gimp
virtualbox
,....
که این برنامه ها رو می تونید از
اين چي هست؟آيا لينوكس پرتابل هم هست؟و یا اوبونتو پرتابل
این برنامه ها مشترک گنولینوکس و ویندوز هستند
openoffice = ms office
vlc playerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VirtualBox = Virtual PC هم محیطی هست که می تونید ویندوز و گنولینوکس رو به صورت مجازی امتحان و کار کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من پیشنهاد می کنم اول این تاپیک رو بخونیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آزادی نرم افزار و اپن سورس
مهم : شروع کار با لینوکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه بله گنولینوکس پرتابل هم داریم از حالت لایو سریع هم هست کارایی گنولینوکس پرتابل هم تقریبا شبیه VirtualBox هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by c30tehran; 02-01-2011 at 15:27.
به نظرتون مني كه هيچ وقت با اين سيستم كار نكردم بهتر نيست با نسخه پرتابلش كار كنم؟و اینکه بله گنولینوکس پرتابل هم داریم از حالت لایو سریع هم هست کارایی گنولینوکس پرتابل هم تقریبا شبیه VirtualBox هست
بله حتما ولی virtulabox هم گزینه خوبی هست
ولي خوب ما از بچگي با ويندوز بزرگ شديم العان تمام نرم افزارها و درايور ها همه مال ويندوز هستن خيلي سخته مهاجرت به سيستم عامل كه كار باهاش خيلي مشكله
لینوکس تو نرم افزار زیاد نداشته باشه کم نداره، در مورد درایور هم مودم اذیت میکنه(اگه ADSL) نداشته باشی وگرنه بر عکس ویندوز من هر وقت لینوکس رو نصب میکنم (که به ندرت این کار لازم میشه) همه قطعات رو خودش میشناسهتمام نرم افزارها و درايور ها همه مال ويندوز هستن
يعني مودم ديال آپ رو سختر شناسايي ميكنه يا مودم اي دي اس ال رو؟در مورد درایور هم مودم اذیت میکنه(اگه ADSL) نداشته باشی
دوستان لطف کنند جهت سوالات مربوط به مودم ها به تاپیک مودم و سوالات ابتدایی را در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرح نمایند.
در این تاپیک هم سوالات مربوط به گنو/لینوکس رو مطرح کنید، نام تاپیک معلوم هست، گنو/لینوکس چیست؟
فکر نمی کنم سوالات مطرح شده در این تاپیک مرتبط با نام تاپیک باشه.
سپاس از همکاریتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)