تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: سؤال دارم : آيا ميشه كاري كرد كه انسان هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان

تشکر از توجهتون و حضورتون و پاسخهاتون

سوال دو قسمت داره

1 - آیا میشه کاری کرد که انسان همیشه جوان بمونه ؟

یعنی اینکه انسانی که به سنِ جوانی رسیده , دیگه تا همیشه جوان بمونه و پیر نشه .

قسمت دوم سوال :

و هرگز نمیره .

ما همه خوب میدونیم که جوانی به هیچ وجه ضامنِ بقایِ عمر نیست .

عواملی که باعثِ مرگِ انسان میشه فقط پیری نیست .

بیماریها - حوادث - پیری

این سه چیز هست که باعثِ مرگِ انسان میشه .

خب . بنابراین اگر بتونیم از پیر شدنِ سلولهایِ بدن کاملاً جلوگیری کنیم و کاملاً جلویِ بیماریها و حوادث رو هم بگیریم , در اونصورت انسان تا همیشه جوان میمونه و نمیمیره

حالا نظرِ شما چیه ؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منظورم از لحاظ جسمي بود بحث ابدي بودن روح كه يه چيز جداست
    یعنی منظور شما روح بود یا معای آیه رو نمیدونی؟
    کی اینجا بحث روح کرد و آیه کجا به به روح مربوط میشه؟
    بهترین کار اینه که وقتی آدمی چیزی نمیدونه و دیگران بهش یاد آوری میکنند با تواضع بپذیره نه این که تحاشی کنه که سلونی قبل ان تفقدونی.

در آغاز فعالیت narcic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از کجا میدونی بعد از مرگ وضعیت بدتر میشه که میخوای ازش فرار کنی؟!کیارش جان!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

تشکر از توجهتون و حضورتون و پاسخهاتون

سوال دو قسمت داره

1 - آیا میشه کاری کرد که انسان همیشه جوان بمونه ؟

یعنی اینکه انسانی که به سنِ جوانی رسیده , دیگه تا همیشه جوان بمونه و پیر نشه .

قسمت دوم سوال :

و هرگز نمیره .

ما همه خوب میدونیم که جوانی به هیچ وجه ضامنِ بقایِ عمر نیست .

عواملی که باعثِ مرگِ انسان میشه فقط پیری نیست .

بیماریها - حوادث - پیری

این سه چیز هست که باعثِ مرگِ انسان میشه .

خب . بنابراین اگر بتونیم از پیر شدنِ سلولهایِ بدن کاملاً جلوگیری کنیم و کاملاً جلویِ بیماریها و حوادث رو هم بگیریم , در اونصورت انسان تا همیشه جوان میمونه و نمیمیره

حالا نظرِ شما چیه ؟

اونطور که بنده میدانم آزمایش کردن در همین باب سلول و نتیجه این بوده جوان ماندن سلول هم باز مانع مرگ نمیشه حالا البته بنده ماخذی ندارم ولی میشه گشت پیدا کرد اگر حوصله باشه.

5. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هرگز بهش فکر هم نکردم و نمیکنم که حتی یک روز به عمر م بخوام اضافه کنم.
    من دارم زندگی و جلو میبرم که 4 روز دیگه یک حقوق بخور نمیر بگیرم و از گرسنگی نمیرم
    بعدش هم سرم رو بزارم و بمیرم.
    کیه هست که دنبال دردسر بگرده

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

از کجا میدونی بعد از مرگ وضعیت بدتر میشه که میخوای ازش فرار کنی؟!کیارش جان!
    من همچين حرفي زدم؟من كي گفتم ميخوام از مرگ فرار كنم؟مرگ كه بزرگترين مسكنه واسه ادم هر چه زودتر بهتر
    جيك جيك!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از نظر علمي ميشه كاري كرد كه انسان هيچ وقت پير نشه
    تمامي سلولهاي بدن هر جند وقت يكبار عوض ميشن و يك كپي از خوشون درست ميكنند. اما كپي شدن سلول ها بصورت انالوگه نه ديجيتال. يعني مثل اين ميمونه از يك عكس با دستگاه كپي- كپي بگيريد و اين عمل رو تكرار كنيد. بعد عكس اول رو كنار عكس اخر بذاريد. از نظر كيفيتي خيلي فرق دارند. اين همون فرايند پير شدنه.
    حالا بعد از جند بار كپي بجاي اينكه از عكس كپي شده دوباره كپي بگيريد عكس اول رو بذاريد و اين عمل رو تكرار كنيد.
    حالا در سن 30 سالگي يه كپي از سلولهاتون داشته باشيد (دي ان اي) هر 10 سال يكبار دي ان اي 30 سالگي رو وارد سلولها كنيد. كپي اون سلولها جوانتر ميشن!!! يعني با اين كار ميشه عمر جاودانه به انسان داد. ولي در عمل نشده و يا در مرجله تحقيق هستند.

اگه نتونستم منظورم رو واضح بگم شرمنده

10. 2 کاربر از nikaien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

.
    خوب برادر پس این چیه: کل نفس ذائقه الموت
    وقتی همه چی با همه چی قاطی بشه جای بحث علمی میمونه؟

من حرفمو مثل اینکه باید پس بگیرم که گفتم خیر.

The reversal of aging has been one of the great dreams of humanity, but it seems like ourrodent overlords have beat us to it. The Harvard Medical School has demonstrated "a dramatic reversal" in the aging process when reintroducing the enzyme telomerase into old and feeble mice. What happened was that their naturally worn out organs started to regenerate, instead of degenerating further, bringing them back to a youthful state of health. Sadly, while the results of this study are hugely important, there are a couple of caveats to make: firstly, the mice in question were genetically modified to suffer from a lack of telomerase, which might have inflated the results of the tests relative to regular mice, but more importantly, an increase in telomerase in humans is "a hallmark of most human cancers." So, if you want a shot of Benjamin Button brew, you'll have to be very patient indeed. For now, let's just be happy that Algernon and his buddies have found their fountain of youth.

دانشمندان موفق شدند روند افزایش سن را برعکس کنند!
    از همان روزی که انسان زندگی خود را روی زمین آغاز کرد، همیشه یکی از رویاهایش زندگی جاوید و جوانی همیشگی بود. طی سالیان دراز، تلاش های زیادی هم از طرف بسیاری از محققین، پزشکان و دانشمندان در این زمینه انجام شد که هیچ یک نتایجی که آنها انتظار داشتند را در بر نداشت. نتیجه ی این تلاش ها چیزی نبود بجز داستان هایی مثل داستان فرانکشتاین (Frankenstein) که امروز به شکل های مختلفی در فیلم های تلویزیونی، کتاب ها و … روایت میشود و اغلب هم از آنها لذت میبریم. اما خوب با پیشرفت علم، این روزها همه میدانیم که تقریبا دیگر کار غیر ممکنی وجود ندارد، یعنی کافی است تلاش کنید تا به نتایج مورد نظر دست یابید. خبر جالبی که برایتان دارم این است که دانشمندان در دانشگاه هاروارد موفق شده اند برای اولین بار روند افزایش سن را در یک موش برعکس کنند. آنها پس از تزریق آنزیم Telomorase به یک موش پیر و ضعیف متوجه شدند که ارگان های بدنش بجای اینکه به پیر شدن خود ادامه دهند، شروع به بازسازی خود کرده و در نتیجه موجب جوانتر شدن موش مورد آزمایش شدند.
    البته در این مورد دو مسئله وجود دارد، اول اینکه این دانشمندان موش مورد نظر را پیش از آزمایش دستکاری ژنتیکی کرده بودند تا از دچار کمبود آنزیم Telomorase شود و مسئله ی دوم که بسیار هم مهم است این است که افزایش میزان Telomorase در بدن انسان یکی از علائم سرطان محسوب میشود! بنابراین اگر دلتان میخواهد جوان شوید یا همینطوری که هستید بمانید باید خیلی صبور باشید تا بالاخره این آزمایش ها به نتایج قطعی برسند ولی دست کم حالا دیگر میتوانید امیدوار باشید که بالاخره سرچشمه ی جوانی را کشف کرده اند.

12. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وقتی همه چی با همه چی قاطی بشه جای بحث علمی میمونه؟

من حرفمو مثل اینکه باید پس بگیرم که گفتم خیر.

The reversal of aging has been one of the great dreams of humanity, but it seems like ourrodent overlords have beat us to it. The Harvard Medical School has demonstrated "a dramatic reversal" in the aging process when reintroducing the enzyme telomerase into old and feeble mice. What happened was that their naturally worn out organs started to regenerate, instead of degenerating further, bringing them back to a youthful state of health. Sadly, while the results of this study are hugely important, there are a couple of caveats to make: firstly, the mice in question were genetically modified to suffer from a lack of telomerase, which might have inflated the results of the tests relative to regular mice, but more importantly, an increase in telomerase in humans is "a hallmark of most human cancers." So, if you want a shot of Benjamin Button brew, you'll have to be very patient indeed. For now, let's just be happy that Algernon and his buddies have found their fountain of youth.

دانشمندان موفق شدند روند افزایش سن را برعکس کنند!
    از همان روزی که انسان زندگی خود را روی زمین آغاز کرد، همیشه یکی از رویاهایش زندگی جاوید و جوانی همیشگی بود. طی سالیان دراز، تلاش های زیادی هم از طرف بسیاری از محققین، پزشکان و دانشمندان در این زمینه انجام شد که هیچ یک نتایجی که آنها انتظار داشتند را در بر نداشت. نتیجه ی این تلاش ها چیزی نبود بجز داستان هایی مثل داستان فرانکشتاین (Frankenstein) که امروز به شکل های مختلفی در فیلم های تلویزیونی، کتاب ها و … روایت میشود و اغلب هم از آنها لذت میبریم. اما خوب با پیشرفت علم، این روزها همه میدانیم که تقریبا دیگر کار غیر ممکنی وجود ندارد، یعنی کافی است تلاش کنید تا به نتایج مورد نظر دست یابید. خبر جالبی که برایتان دارم این است که دانشمندان در دانشگاه هاروارد موفق شده اند برای اولین بار روند افزایش سن را در یک موش برعکس کنند. آنها پس از تزریق آنزیم Telomorase به یک موش پیر و ضعیف متوجه شدند که ارگان های بدنش بجای اینکه به پیر شدن خود ادامه دهند، شروع به بازسازی خود کرده و در نتیجه موجب جوانتر شدن موش مورد آزمایش شدند.
    البته در این مورد دو مسئله وجود دارد، اول اینکه این دانشمندان موش مورد نظر را پیش از آزمایش دستکاری ژنتیکی کرده بودند تا از دچار کمبود آنزیم Telomorase شود و مسئله ی دوم که بسیار هم مهم است این است که افزایش میزان Telomorase در بدن انسان یکی از علائم سرطان محسوب میشود! بنابراین اگر دلتان میخواهد جوان شوید یا همینطوری که هستید بمانید باید خیلی صبور باشید تا بالاخره این آزمایش ها به نتایج قطعی برسند ولی دست کم حالا دیگر میتوانید امیدوار باشید که بالاخره سرچشمه ی جوانی را کشف کرده اند.
    یهویی احساس دانشمند بودن بهت دست داد و ضمن این که حرف صد تا یه غازت رو پس گرفتی زارتی توی گوگل گشتی بعدش هم کپی وپیست؟ خوب عمه جان بنده هم بلده هنر کردی؟
    حرف بنده با اون آقا رو نفهمیدی ولی جو گیر شدی خواستی اظهار وجود کنی؟ حرف من این بود کسی که تبلیغ خرافه میکنه در قالب تحقیق پزشکی اطلاعی از ایدیولوژی منتسب به خودش رو نمیدونه.
    حالا برو تو گوگل بگرد ببین جوان ماندن سلولها مانع مرگ میشه.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یهویی احساس دانشمند بودن بهت دست داد و ضمن این که حرف صد تا یه غازت رو پس گرفتی زارتی توی گوگل گشتی بعدش هم کپی وپیست؟ خوب عمه جان بنده هم بلده هنر کردی؟
    حرف بنده با اون آقا رو نفهمیدی ولی جو گیر شدی خواستی اظهار وجود کنی؟ حرف من این بود کسی که تبلیغ خرافه میکنه در قالب تحقیق پزشکی اطلاعی از ایدیولوژی منتسب به خودش رو نمیدونه.
    حالا برو تو گوگل بگرد ببین جوان ماندن سلولها مانع مرگ میشه.
    من گفتم شما بلد نیستی توی گوگل سرچ کنی؟
    در ضمن من سرچ نکردم توی صفحه اول p30world اینو گذاشته بود منم نقل کردم.
    شما حدیث و روایت اوردی توی بحث پزشکی، به ما میگی صدتا یه غاز؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •