اقا شما دیر اومدی زود می خوای بری.اسپم چیه؟؟
شما حالت خوب نیست انگار.یک نفر سوال کرد ما با توجه به دیده ها و شنیده های خودمون جواب دادیم.شما هم که 560 نداشتی و نداری چرا بیخودی اینقدر روش گیر دادی.

فعلا کار شما شده اسپم درست کردن .یه نگاه به تاریخ عضویت خودت بنداز یه نگاه به من تا بدونی کی داره اسپم میفرسته.

دیگه هم جوابی نخواهی گرفت
کی خواست بره دوست عزیز؟اگر شما پاسخ عقلانی برای پرسش های بنده نداری بحث فرق میکنه ولی من که نخواستم برم و با جواب های 2 خطی شما که فقط قصد توهین دارید هم چیزی بهم ثابت نشد جز میزان فهم شما.
پاسخی برای گفتار توهین آمیزتون ندارم. شیوه سخن گفتن هر شخص بیانگر میزان درک و شعور وی هست.
شما فرمودی امکاناتش بیشتره ما هم سوال کردیم این امکانات بیشتری که میفرمایید دقیقن چی هست که شما بحث رو پیچوندید.
برای شما باید یک حرف رو بارها تکرار کرد تا تفهیم بشه پس باز هم تکرار میکنم: معیار میزان اطلاعات و همینطور طرز برخورد یک کاربر هست نه تاریخ عضویتش
در ضمن شما گویا تعاریفی که اسمش اسپم میشه رو هم نمیدونید.من تو هر یک از پست هام حداقل چند مورد مستدل ارائه کردم و حتی لینک هم دادم ولی شما فقط با شخصی کردن مساله و ایجاد فرافکنی سعی دارید از موضعتون کورکورانه دفاع کنید.
درباره این سیستم لنو.وو هم برای بنده جالب بود که دقیقن اچ پی چه امکانات بیشتری به لنووو داره(که شما ادعا فرمودید. البته ادعای بدون پشتوانه چون در اثباتش هم ناکام بودید و مدام سفسطه کردید.)

الان هم که دست به دامن تاریخ عضویت شدید که بسیار جالب هست برای من که دقیقن چطور میشه با اشاره به تاریخ عضویت یک کاربر مواردی رو که در بحث پاسخی براش نداریم رو رد کرد.
از مدیران بخش تقاضا دارم یک بررسی روی ارسال های بنده و این دوست اندیشمندمون بیندازند و تشخیص دهند کدومش اسپم هست. و همینطور به پرسش من پاسخ بدهند که آیا اعتبار صحت و ثقم گفته های یک کاربر به تاریخ عضویتش ! است یا خیر؟
البته جناب پارمیدا شما هروقت پاسخ مواردی که من ذکر کردم رو ارائه کردید منتظر هستم.
موفق باشید دوست عزیز