تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: كمك در مورد گفتن نه

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عرضم به حضورت که ... اگه من بخوام به عنوان یه فردی که خارج از این ماجرا هست و داره این ماجرا رو میبینه و پیش خودش تفسیر میکنه ( نه به عنوان طرفین ماجرا که معمولا اشتباه قضاوت میکنن ) ، این دختر خانوم به نظر من احمقانه ترین روش برای برقراری رابطه رو انتخاب کردش !

البته این بستگی به شما هم داره ، قبلا یه دوستی داشتم کلا توی کار روان شناسی بود و خیلی هم زبل بود ! کلا بچه ی ردیفی بود ، میگفت کلا آدما 3 دسته هستن ( اسم دسته هارو هم به صورت علمی میگفت اما من الان یادم رفت )
    به صورت ساده برات بیان میکنم :
    1. میگفت دسته ی اول ( مثلا دخترای جزو این دسته ) اینجوری هستن که فقط از طریق حس شنوایی ارتباط برقرار میکنن ، یعنی اگه بهشون گل و طلا هم بدی که بهشون بفهمونی من دوستت دارم ، اینا قبول نمیکنن ، ولی اگه بهشون بگی من دوستت دارم ولی نه گل بخری نه طلا بخری نه هیچی ، اینا باور میکنن دوستش داری ... یعنی اینکه اینجور افراد بیشتر از طریق مکالمه کردن و گفت و گو و زدن حرف های عاشقانه لذت میبرن تا اینکه بخوای بهشون طلا و جواهرات بدی

2. دسته ی دوم ( بازم مثلا دخترای عضو این دسته ی دوم ) اینجوری هستن که هرچقد بهشون بگی دوستت دارم باور نمیکنن ، هرچقدر بگی باور نمیکنن ، اما فقط کافیه یه شاخه گل بگیری و هیچ حرفی هم نزنی تا باور کنن که واقعا دوستشون داری ، یعنی اینجور افراد فقط میخواد از طریق عمل حرفت رو ثابت کنی نه از طریق گفتار

3. دسته ی سوم رو متاسفانه یادم نمیاد

بعد نکته ی جالب اینه که طریقه ی شناخت هرکدوم از این دسته هارو هم دوستم به خوبی بلد بود ( یعنی خونده بود که بلد بود ! ) مثلا کسایی که جزو فلان دسته هستن ، معمولا خیلی آروم صحبت میکنن و تمام کلماتشون شمرده و واضح هست و ... ( کاشکی اینارو حفظ میکردما )

حالا برو حساب کن که دلیل اصلی اختلافتون چی بوده
    اصلا این چه ربطی به موضوع داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني تو اين پست ها يي كه دادم معلوم نيست ؟
    خب اصلا اصل مشكل اينه كه وقتي به يه دختري كه گير داده بايد چطوري بگم كه من اهل دوست بازي نيستم ؟
    يا وقتي يكي از بچه ها ميگه بيا ابن تمرينا رو برام بنويس باچه زبوني بگم نوع برنامه نويسي منو استاد ميشناسه.كه استاد جلوي اون همه دانشجو به من نگه اگه يه بار ديگه براشون تمرين نوشتي لطف كن نيا سر كلاس.
    حالا شمابگو من اينارو چطوري بگم كه هم اونا ناراحت نشن.هم من اذيت نشم.
    فقط لطفا نگو ناراحت شدن به درك.چون حتما يه راه داره كه من دنباله اون راهم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

هرموقع گفتن جسد بپر وسط

يعني تو اين پست ها يي كه دادم معلوم نيست ؟
    خب اصلا اصل مشكل اينه كه وقتي به يه دختري كه گير داده بايد چطوري بگم كه من اهل دوست بازي نيستم ؟
    يا وقتي يكي از بچه ها ميگه بيا ابن تمرينا رو برام بنويس باچه زبوني بگم نوع برنامه نويسي منو استاد ميشناسه.كه استاد جلوي اون همه دانشجو به من نگه اگه يه بار ديگه براشون تمرين نوشتي لطف كن نيا سر كلاس.
    حالا شمابگو من اينارو چطوري بگم كه هم اونا ناراحت نشن.هم من اذيت نشم.
    فقط لطفا نگو ناراحت شدن به درك.چون حتما يه راه داره كه من دنباله اون راهم.
    خب اینو فهمیدی به منم بگو خیلی دنبالشم
    فکر نکنم راه حلی داشته باشه چون در صورت به طرف میگی نه !

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

هر موقع که میخوای به یه نفر نه بگی به خودت تلقین کن که انگار میخوای خبر مرگ مادرشو بهش بگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

هر موقع که میخوای به یه نفر نه بگی به خودت تلقین کن که انگار میخوای خبر مرگ مادرشو بهش بگی
    چه ربطی داشت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جاااااااااااااااااااااان ؟
    يعني نه گفتن از نظر شما انقدر بده ؟
    پس من كه از نه گفتن ناراحت نميشم يعني مشكل دارم ديگه ! خب من پوست كلفتم درست ولي فكر نكنم انقدر با بقيه فرق كنم كه نه گفتن مثل خبر مرگ مادر باشه.
    پس ظاهرا نبايد به كسي نه بگم اگه هم گفتم برام مهم نباشه كه ناراحت بشه.
    ميشه يكي واضح تر بگه ؟

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

چه ربطی داشت ؟
    لطف كنيد به جاي دعوا كردن و تيكه پروندن بهم كمك كنيد تا هم من نتيجه بگيرم هم اگه كسي مثل من اين مشكلو داشت واسه اونم حل بشه ودر اخر تاپيك بسته نشه.
    به هر حال ممنون از همتون.

7. این کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •