سلام
منظورم از درست استفاده كردن اين نيست كه حتما بايد همه قطعات رو از برندهاي مطرح و نامدار و مثلا گرون بيايم جمع كنيم.منظورم اينه كه از قابليتهائي كه دارن در حد خودشون درست استفاده كنيم.
من قبل از اين ساب و آمپ پاور،آمپ 944 داشتم با 6975 و پخش 3250 پايونير به همراه ساب 305C
بعد چون با يكي از نمايندگيهاي پاور اشنا شدم و اين امپ رو با شرائط عالي گرفتم.قيمتش اون وقت 300 تومن بود اگر اشتباه نكنم.
بعد هم اين ساب رو گرفتم.اون رو هم از دوست صميميم جناب سرمدي كه قبلا مدير فروش الپاين بود تهيه كردم.
دوستان محبت داشتند و من هم اين جنسها رو تهيه كردم.حالا حيف كه مثلا اين با اون باشه رو نميدونم هست يا نيست.البته شما فرمودي نظر شخصيتونه ها متوجه هستم.
اين هم كه 6975 رو با 7541 كه يه امپ بسيار كيفيتيه شنيديد هم بر ميگرده به بحث سليقه البته ممكنه از اين تقلبيها بوده باشه.من نديدم كسي تو ماشين من بشينه و بگه صداي خوبي نداره.البته تو ولومهاي بالا به خاطر كمبود توان نقص داره و من معترفم.
ببين ساب CVX كيكر يكي از بهترين ها براي SQ بازهاست، ولي من به شخصه اون كيفيتي كه همه ميگفتن رو تو دوتا ماشين شنيدم و پيدا نكردم.همه چيز هم اصولي و صحيح كار شده بود.
خب بريم ديگه سر بحث اصلي تاپيك
دوستان ديگر هم بيان و سيستمهاشون رو معرفي بفرمايند تا ما هم فيض ببريم.