تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: خدمات بعد از فروش چيست؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    بی هیچ مقدمه می روم سر اصل مطلب:

عصر امروز از گلدایران تماس گرفتند که دستگاه شما آماده شده.حتی SMS هم دادن که بیا و از این حرفها

رفتم دفتر مرکزی پذیرش که خانمی کلی تحویل گرفت بنده رو و فیش داد که برو صندوق!!!!

البته وقتی صندوق متصدی شروع کرد که دستگاه شما کاملا گارانتی داره و هیچ نیازی نیست پول بدهی اواسط حرفهاش مثل خودشون برخورد کردم و گفتم خانم شاید کسی که 1 ساله اینو خریده از این حرکت خوشش بیاد اما من که 10 روزه خریدم و از اولش خراب بوده سرم منت نزارید!!!!هیچی نگفت!

خلاصه دستگاه درست شده و بسیار خوب داره کار می کنه

مکانیک به همراه 2 برد اصلی(یعنی تقریبا همه چیز )تعویض شده و فاکتورش هم 833000 تومان بوده

2. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

باز خوبه که قضیه ختم به خیر شد، حالا شما حتمن ماشین داشتی، منی که ماشین ندارم و راهم دوره اگه یه سینما خانگی بزرگ داشته باشم فقط بخوام ببرم بیارم باید کلی پول کرایه رفت و آمد بدم، به نظر من که خودشون باید بیایند درست کنند.
    Last edited by Artam01; 25-11-2010 at 18:35.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام.اين تاپيك رو زدم تا ديگر دوستان آگاهي بيشتر از خدمات شركتهائي كه تبليغشون تا 7 آسمون رفته داشته باشن.
    قبلش بگم قصد توهين و اهانت و خراب و خراب كردن برن خاصي نيست.نه فروشنده برندي هستم و مبلغ فقط و فقط يك مصرف كننده كه .....اينرو هم اضافه كنم از اين برند LG لوازمي ديگر هم دارم كه فعلا بخوبي دارن كار مي كنن .
    روز 19/8/89 به قصد خريد سينماي خانگي به جمهوري رفتم ( هزينه 200-300 تومني )يك مدل LG LH 765 به قيمت 290 هزار خريدم.(چون TV هم LG دارم انتخابم LG بود)
    روز بعد پس از نصب دستگاه خوشحال و خندون يك DVD گذاشتم ببينم.پس از حدود 25 دقيقه صفحه شطرنجي شد و تصوير ايستاد اما ثانيه جلوتر مي رفت!گفتم شايد DVD كثيف يا خط دار شده كه اينطور نبود.
    با چند DVD ديگه هم تست كردم باز هم همونطور بود حتي VCD هم بسيار بد و كند اجرا مي شد دائما تصوير مي ايستاد و صداي گردش CD تو دستگاه شنيده مي شد
    پس از تماس با گلدايران 2روز بعد سرويس كار اومد(بدون هماهنگي با تاكيدي كه من داشتم مبني بر حضورم در منزل)ساعت 10 شب .تا مشكل رو گفتم بدون هيچ تستي دستگاه رو باز كرد و مكانيك سيستم رو عوض كردو گفت درست شد!!!!و در يك چشم بهم زدن غيبش زد(ناگفته نماند گفت اگر مشكل ادامه داشت بگو احتمالا Board سيستم هم ايراد داره!!!)ايشون رفت و من موندم يه سينماي خانگي كه ديگه همون فيلمهاي اولم رو هم نشون نداد كه نداد!!!!
    دوباره تماس گرفتم گلدايران و سرويس خواستم گفتند تماس مي گيريم.تماسي حاصل نشد و دوباره زنگ زدم كه گفتند اشتباهي كنسل شده!!!!!به سرويس كار اولي (موبايل)زنگ زدم گفت مگه LG ماله بابامه كه زنگ مي زني به من ؟(داشته باش لحن صحبتو)بردار بيار نمايندگي!!!
    رفتم نمايندگي خواستن تحويل بگيرن تعمير كنن كه گفتم تعمير نه تعويض كنيد.پاس كاري شديم به مركز م آر‍ژانتين.
    بعد از شنيدن مشكل و معطلي من 20 دقيقه يه بابائي اومد گفت تعويض كه شوخي مي كني بايد يه كانتينر بزارم جلو درب هركي اومد عوض كنم؟(تو دلم گفتم حتما اين سينماها خيلي اشغاله خودتم مي دوني)
    خلاصه دستگاه رو گرفت و گفت تا 2ساعت ديگه بهت زنگ مي زنيم .!!!!!
    الان فعلا 24 ساعت از اون 2ساعت گذشته اما خبري از جومونگ نيست كه نيست
    خسته شدم نمي دونم چي كار كنم ديگه
    دوست عزیز من تا حلا زیاد با گلدیران کار کردم،واقعا از خدماتشون راضی بودم،فقط یک سری شد که سر زمان اومدن و سرویس دادن بد قولی کردن،من خیلی بهم برخود، زنگ زدم 84733،گفتم میخوام با بخش نظارت صحبت کنم،شکایت دارم از خدمات
    گفتش مشکلتون چیه گفتم لطفا وصل کنین،بنده خدا واقعا ترسیده بود،گفت با خودمون در میون بزارین بهتره،گفتم نه میخوام با همون بخش صحبت کنم،با ناراحتی گفت باشه،مشخص بود نمیخواد وصل کنه،15 دقیقه من رو پشت خط نگه داشت اما من پر رو تر بودم،وایسادم تا بالاخره وصل شد،با خوشرویی گوشی رو برداشتن گفت مشکلتون،گفتم اپراتور شماره ی فلان خانوم فلان قرار بوده فلان روز و فلان ساعت برام سرویس بفرسته من خونه منتظر بودم کلی علاف شدم،آخرم نیومده،گفت مشکل دیگه ای نیست،گفتم خیر
    گفت ما به سرعت بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم
    نیم ساعت تقریبا گذشت تماس گرفتن،گفتن آقای فلانی گفتم بفرمایین،گفت که تماس گرفتین وشکایت و اینا داشتین و...
    اول خودش معذرت خواهی کرد خیلی صمیمانه،بعدشم وصل کرد به همون خانومه اونم معذرت خواهی کرد،مجددا خود آقائه صحبت کرد،بازم عذرخواهی کرد گفت اگه تمایل داشته باشین ما شما رو توی سریس شب تا سحرمون قرار میدیم،(ساعت 8:30 شب بود) تا ساعت 10 هم حداکثر ،سرویس کار میاد،ضمنا برای اینکه ناراحتی هم از ما نداشته باشین هزینه ی نصب هم ازتون نمیگیریم (5000 تومن)
    اینو گفتم که بدونین اگه پیگیر باشین مخصوصا تو یه شرکت های کت و کلفتی مثل گلدیران حتما به نتیجه ی دلخواهتون میرسین
    موفق باشین
    Last edited by pooria-ir; 25-11-2010 at 13:23.

6. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز

این من رو ناراحت کرد که دستگاهی که 7 روزه خریداری شده بنده رو علاف کرد.
    شاید من یا هر کسی دیگه ای هم بود انتظار داشت حداقل دستگاه رو تعویض کنند.

چرا اگر مدتی زیاد بود که خریده بودم از این موضوع خوشنود می شدم که آی گلدایران مکانیک و برد سیستم رو عوض کرد بدون هرینه!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وظیفه‌شون بود که دستگاه رو تعویض کنن نه تعمیر!!!

9. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گارانتی تو ایران یعنی دزدی این حرف ها هم که میزنن اگه از اوجا بگیری ال میشه بل میشه همین کلک های خوده شرکت های گارانتی کننده هست من تا الان 3 تا tv lcd بدونه گارانتی خریدم با کولز گازی مارک ها هم سونی سامسونگ ال جی هیچ مشکلی نداشتن و همه ی ایم حرفا الکیه که میگن بدونه گارنتی خرابه و از این حرف های مفت

11. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقا منم همچین مشکلی دارم
    400 تومان پول سینما خانگی دادم فقط 2 ماه کرد الان هر چی dvd یا cd می زارم میزنه دیسک موجود نیست !!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وظیفه‌شون بود که دستگاه رو تعویض کنن نه تعمیر!!!

ديشب از LG زنگ زدن بهم!خانمي بود گفت قضيه دستگاه چي شد ؟تحويل گرفتي؟برخورد سرويسكار چطور بود و .....از اين حرفها!!!!
    در جوابش گفتم پيشنهادي دارم براتون كه مشتريهائي كه مثل من تازه دستگاهي رو خريداري مي كنن لااقل دستگاه رو تعويض كنيد....
    -گفت:احتمالا دستگاهتون مورد جزئي داشته!!!!كه تعمير كردن.
    -گفتم:خانم مگر يه دي وي دي پلير به جز برد و مكانيك چيزه ديگه اي داره؟اونا رو طبق فاكتور 83000 تومني تعويض كردن!
    -گفت:پول دادي؟
    -نه....
    -گفت:بايد دستگاهتون رو عوض مي كردن!پيگيري مي كنم براتون
    خبري شد بهتون مي گم!!!

14. این کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کلن زیاد نمیشه روی دوام محصولات کره ای و چینی حساب کرد، سامسونگ قدیم ها خوب بود ولی اونم خراب شد.
    من یه یخچال ساخت یو اس آ دارم که سنش از خودم بیشتره،مال جوونی های بابام بوده ، وقتی میزاریش رو زیاد همه چی توش یخ میزنه، کلی یخچال و فریزر اومده تو خونه و خراب شده و دوباره جایگزین شده ولی این هنوزم با قدرت و بدون خرابی داره کازش و انجام میده، حیف که بزرگ و جادار نیست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •