تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: بهترین گزینه لپ تاپ واقعا چیست؟

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

منم مشکل تورو دارم.....من هر برندیو یکی دو باری به اندازه یه روز کار کردم جز Asus و Apple و Lenovo من خودم سال 85 یه Dell خریدم ساخت مالزی خدایی نه آخ گفت نه داغ کرد نه چیزی منم میخوام تا 1.400 بخرم از سخت افزارم سر در میارم اما موندم تو این بازار چینی که هرکی یه چی میگه و لپ تاپ ها عین قدیم نیست چی بخرم..................اما HP الان نمیدونم چطوره اما کلا منم شنیدم داغ میکنه پسر خالمم داره اونم راضی نیست همشم یه چیش خراب میشد هی مینالید.....والا چی بگم خودمم موندم چیکار کنم.....مایه داری Apple بگیر میگن محشره سیستمشم Mac هستش..

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

آقا من از Hp 3052NR خوشم آمده:

Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    6 GB DDR3
    500 GB 7200 RPM
    ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    15.6" - Bright LED
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
    قیمت : 1440000 تومان
    اطلاعات هم که عالی نشون می ده ... گارانتی اینا چی؟ قیمت چند خوبه؟ نمایندگی نداره؟ من اصلا وارد نیستم حسابی راهنمایی کنید
    پس دیگه به لپ تاپ دیگه ای فکر نکنم؟ آخه این هم هست IBM Lenovo IdeaPad Y560 که گرافیکش هم بهتره یکم این چطوره؟
    واقعا ممنون که کمک می کنید

این مشخصات که از Digikala گرفتی درسته اما قیمتش یه 50 تومنی اضافه زده تو بازار با گارانتی امرتات من دیدم ارزونتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اول از همه بگم که اگه کاربری شما گیم هست به نظر من بهتر به همین بودجتون یه لپ تاپ تا1200 بگیرید با یه کنسول به چند دلیل:
    1-بازی روی کنسول واقعا عالم دیگه ای داره
    2-از نظر گرافیک اگه بخوایید بالاترین حد گرافیک رو روی لپ تاپ داشته باشید برای بازیهای جدید باید از سری گیم برند ها انتخاب کنید که بالای 2200 2300 هست اما با بودجه شما نهایتا روی med کیفیت میتونید پرفورمنس مناسب داشته باشید
    3-همچنین داشتن کنسول آدمو واسه 4 5 سال راحت میکنه و دغدغه کشیدن بازی توسط سیستم وجود نداره

ولی اگه باز هم اصرار به گرفتن لپ تاپ دارید دو مدل hp pavilion dv6--3052nr و IBM lenovo ideapad y560 بهترین گزینه ها هستن چون قوی ترین کارت گرافیک رو بین لپ تاپهای هم رده خودشون دارن.تنها ضعفشون هم پایین بودن رزولوشن صفحه نمایشه که یرای 15.6 کمه.

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این پسرخالت که میگی چه مدلی داره آقا من دنبال دردسر نیستم یه دستگاه سگ جون می خوام برام کار کنه ناز در نیاره، من این hpرو خوشم اومده اما این داستان داغ کردنش یکم می ترسونه منو نمی دونم سونی چیزی تو این کانفیگ نداریم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حرف شما رو کاملا قبول دارم مرسی از نظرت ولی خوب نمی خوام همه چی رو باشه دیگه کنسول داشتن یکم از ما گذشته اما دل دیگه بازی میطلبه دلیل دیگه ای که این کارو میکنم اینکه کنسول یه کارایی که بیشتر نداره اونم بازیه اما pc همه کاراس چون خیلی هم اهل هر روز چیزی خریدنم یه چیز خوب ور می دارم که چند سال بمونه مهم نیست اگه 300 تومن دیگه رو 1.200 که شما میگی بذارم یکم بهتر بگیرم ولی باید بگم حرف شما رو من کاملا قبول دارم .....
    نظر شما چیه ؟ 3052hp دردسر نداره؟ همش میشنوم داغ می کنن hpها ، من یه دستگاه بی دردسر می خوام

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی جواب منو نداد hp pavilion dv6--3052nr یا IBM lenovo ideapad y560 ؟ چون lenovo گرافیکش هم یکم بالاتره ....
    نمیدونم چی کار کنم hp که میگن داغ می کنه حالا شاید بشه با کول پد حلش کرد نه؟ این lenovo هم دیزاینشو زیاد نیستم شماها جای من بودید چه میکردید ؟

داره خودمونی میشه infry09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

سلام اگه نگران خراب شدن و داغ کردنی یه توشیبا بگیر خودتو راحت کن هم داغ نمیکنه (گرم میشه) هم سگ جونه و سوسولی نیست
    این مدلو من پیشنهاد میکنم :

Toshiba Satellite A665 - S6065
    CPU: Core i7 1.6 - 2.8
    Ram : 4Gig
    GPU : geforce GT330m
    Hard : 500
    Monitor :LED 16" (با زاویه دید 180 درجه)
    خودمم همینو دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اول از همه بگم که اگه کاربری شما گیم هست به نظر من بهتر به همین بودجتون یه لپ تاپ تا1200 بگیرید با یه کنسول به چند دلیل:
    1-بازی روی کنسول واقعا عالم دیگه ای داره
    2-از نظر گرافیک اگه بخوایید بالاترین حد گرافیک رو روی لپ تاپ داشته باشید برای بازیهای جدید باید از سری گیم برند ها انتخاب کنید که بالای 2200 2300 هست اما با بودجه شما نهایتا روی med کیفیت میتونید پرفورمنس مناسب داشته باشید
    3-همچنین داشتن کنسول آدمو واسه 4 5 سال راحت میکنه و دغدغه کشیدن بازی توسط سیستم وجود نداره

ولی اگه باز هم اصرار به گرفتن لپ تاپ دارید دو مدل hp pavilion dv6--3052nr و IBM lenovo ideapad y560 بهترین گزینه ها هستن چون قوی ترین کارت گرافیک رو بین لپ تاپهای هم رده خودشون دارن.تنها ضعفشون هم پایین بودن رزولوشن صفحه نمایشه که یرای 15.6 کمه.

تایید میشه.
    اگه کاربریت فقط گیمه یه کنسول مثل ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3 اسلیم بخر حدود 300-400 تومان. 200-250 هزار تومان هم واسه یه مانیتور فول اچ دی
    رو پی سی cod 6 رو با روزلوشن 1600x900 و جزییات گرافیک بالا بازی میکردیم بعد چند روز که یه بازی پلی استیشن 3 رو دیدم حالم از پی سی بهم خورد.

اگر هم میخوای لپ تاپ بخری یه لپ تاپ سری گیم بخر که مشخصاً

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

10

حرف شما رو کاملا قبول دارم مرسی از نظرت ولی خوب نمی خوام همه چی رو باشه دیگه کنسول داشتن یکم از ما گذشته اما دل دیگه بازی میطلبه دلیل دیگه ای که این کارو میکنم اینکه کنسول یه کارایی که بیشتر نداره اونم بازیه اما pc همه کاراس چون خیلی هم اهل هر روز چیزی خریدنم یه چیز خوب ور می دارم که چند سال بمونه مهم نیست اگه 300 تومن دیگه رو 1.200 که شما میگی بذارم یکم بهتر بگیرم ولی باید بگم حرف شما رو من کاملا قبول دارم .....
    نظر شما چیه ؟ 3052hp دردسر نداره؟ همش میشنوم داغ می کنن hpها ، من یه دستگاه بی دردسر می خوام
    نمی دونم شما چند سالته که میگی ازت گذشته اما من با 23 سال سن مثل مرد بازی میکنم هر دو کنسول نسل حاضر رو هم دارم هیچ ابایی هم ندارم از اینکه بگم عشق بازی هستم.با توجه به بازیهای نسل حاضر دیگه سن معنی نداره تازه هر چی سن بیشتر باشه درک و فهم از داستان بازی بیشتر میشه و تجربه بازی لذتبخش تر.

زگهواره تا گور بازی کن "حکیم aridonald"

در کل به نظر من با این بودجه همون hp بهتر هست.از نظر داغ کردن لپ تاپهای نسل حاضر بگم مهم نیست برند چی باشه ولی در صورتی که کانفیگ بالایی داشته باشه داغ کردن طبیعیه که با یه کول پد حرفه ای این مشکل قابل حله.البته شاید بشه گفت hp ها یه چند درجه ای گرمتر هستن.ولی از نظر کیفیت نسبت بهش شک نکن.من خودم یه نت بوک mini2140 داشتم که باهاش برنامه های سنگین مثل visual studio یا auto cad ولی در طول 2 سال استفاده هیچیش نشد بعدشم فروختمش و از یکی از دوستانم یه hp 2170 یک سال کار کرده گرفتم اونم الان خیلی عالی واسم کار میکنه.
    البته اینم بگم که این لپ تاپها به هیچ عنوان gaming machine نیستن و در صورت استفاده زیاد برای گیم به شدت عمر مفیدشون کاهش میکنه.
    Last edited by aridonald; 18-11-2010 at 15:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

مدلش رو دقیق نمیدونم اما فک کنم ...3030 باشه.......................HP شرکت های گارانتی دارش الکی 100 تومن بالا میدن...نمیدونم رو چه حسابی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •