pc رو کلا جمع کن.........
تایید میشه pc رو تا سر برنامه ثبت نام سراسری و 2ماه بعدش هم برا برنامه آزاد جمع کن بنداز بعدش هم بعد عید برای برنامه کارت گرفتن و ایناالبته اگه همه اینارو از کافی شاپ یا جایی این چنین انجام ندی
و بخوای برا اطمینان بیشتر خودت تو خونه پشت دستگاه خودت انجام بدی !!
دعا میکنیم تو پی30 چندماه دیگه ببینیمت
فقط با جمع کردن pc میشه که به درست برسی بازم برای تاکید گفتم
ببین خودم هم مثل تو هستم.... اگر ولم کنن شده بیشتر از تو هم میشینیم پای نت..
ولی یه مدتیه کمتر کردم حضورم.. در چند انجمن دیگه هم کاربر فعال و مدیر بودم که بی خیال شدم..
استعفا دادم.. و فعالیت هام کم شده..و روشی که من به عنوان یه معتاد سابق بهت پیشنهاد میکنم
اینه که نه pc جمع کن و نه از اینکارهایی که فقط صورت مساله رو پاک میکنن.. بعضی وقت ها واقعا نیازه..
تو باید خودتو شرطی بکنی.. شرطی کردن یعنی اینکه صبح که از خواب پا میشی ، بعد از یه سری کارهای روزمره..
اول بری سراغ درس و مطالعه... تا زمانی که براش تعیین کردی.. مثلا ظهر میشه.. ناهار میخوری و چون بعد از غذا خوردن یادگیری کمی افت میکنه ، میتونی برای تفریح یه نیم ساعت یه چرخی تو سایت ها بزنی..
بعدش دوباره برمیگردی سر برنامه درسیت.. و تا وقتی که تموم نشده. به هیچ عنوان دستتو طرف دکمه power کامپیوتر نبر.. وقتی کارهات تموم شد.. هر ساعتی بود... برو با خیال راحت..پشت pc کار کن... اینجوری عذاب وجدان هم نداری که روزت رو هدر دادی.. چون به برنامه درسیت رسیدی.. تفریحت هم بهت حال میده. این روش رو اجرا بکنی کم کم خودت هم ساعت استفاده از نتت کمتر میشه..حداقل برای من اینجور بوده که بیشتر دوست دارم ساعت درس خوندم رو بالا ببرم تا پای نت بودنم رو چون با تجربه سال قبلم میگم که اصلا کار خوبی نیست و تو فروردین خودت میفهمی که چه وقتی تلف کردی !!!
قطع کردن کامل یه بحثه، سوق دادن به مفید شدن فعالیت و کوتاه کردن زمان استفاده از ابزارها، بحث دیگه
اگر شما یا هر دوست پشت کنکوری دیگهای میخواد به کل با کامپیوتر خداحافظی کنه، پیشنهاد اکید من اینه که هیچ وخت و طی هیچ شرایطی دست به این خریّت نزنه، چرا ؟
چون شما ماشین نیستید، شما نمیتونید موقعی که گرسنهتونه، غذا طلب نکنید، کسی که روی امیال خودش سرپوش میذاره، از نظر من، مردهی متحرک به حساب میاد، یا کسی که تظاهر به نفس کشیدن میکنه !
اما اگه میخواید از روی التزام و شرایط فعلی، دسترسی خودتون به ابزارها، دلخوشیها و تفریحات رو برای رسیدن به یه هدف بهتر کم کنید، این تصمیم قابل تقدیر و ستایشه
بحث معطوف به استفاد از کامپیوتر، اینترنت و امثالهم نیست، بحث خیلی گستردهتر از اینهاست
راحتتر با هم صحبت کنیم، دوست دختر/پسر، موبایل، خیابون گردی ( یا نوردی) و خیلی کارای دیگه میتونه مانع یا باعث پیشرفت تحیلی شما در طول دوران کنکور باشه
شاید تعجب کنید که کلمهی باعث رو به کار بردم، اما انسان ماشین نیست، طی سختترین شرایط و مراحل هم، باید دلخوشی برای بقا و تحمل داشته باشه
پس بیاید و با حفظ وقت، هزینه و اهداف، درس و تفریح رو به موازات هم دنبال کنید
نمیدونم دوست دارید از روی برنامه درس بخونید یا عشقی
اگه برای خودتون برنامهی درسی تهیه کردید یا از کسی مشاوره گرفتید، بهش ایمان داشته باشید، زمانی که باید بخونید، شده گوشیتونو خاموش کنید و بخونید، تا وقتی به آخرای ساعت درسیتون رسیدید، مثال میزنم، از شوق روشن کردن گوشیتون احساس کنید نمیتونید دیگه ادامه بدید
هر وقت این بازهی استرس وار برای تفریح کردن کمتر و کمتر شد، نشون دهندهی موفقیت و تمرکز بیشتر شما تو مطالعهس
مثلا ممکنه روزای اول، بعد از یه ربع و بیست دقیقه درس خوندن، دیگه رو پای خودتون بند نشید، کلافه باشید و هی به LCD گوشی زل بزنید، بعضیهاتون حتی میگید : "روزای اوله، بیخیال از فردا درست میشه" ولی چند روز که این روال ادامه پیدا کرد و مغزتون به این نظم خو گرفت، ممکنه این رو پا بند نشدن، فقط ده دقیقهی آخر مطالعهتون نمود پیدا کنه
این در مورد با برنامه درس خوندن بود، حالا بریم سراع عشقی درس خوندن ( همون روشی که من دنبال کردم و به هدفم رسیدم )
اول از همه بگم، این روش واقعا ارادهی فولادی نیاز داره و پیش از انجامش، میطلبه هدفمون مشخص شه
هدف من از روز اول مهر ماه، دانشگاه آزاد و رشتهی معماری بود ( که بهشم رسیدم )
پیش خودم فکر کردم، دانشگاه آزاد، روال خاص خودش رو داره، باید یه سری مباحث رو به سادگی از کنارشون بگذرم، و روی بعضی دیگه تاکید کنم
پس تا حدود آذر ماه، از هیچ تفریحی نگذشتم، به معنای واقعی کلمه، درس نخوندم
اما طبق برنامهای که واسه خودم داشتم، از روز اول دی، با چهارده ساعت درس خوندن ( با هدف، نه وجبی ) چهار پنج ساعت پای کامپیوتر بودن و پنج ساعت خوابیدن، روزم رو تقسیم کردم
بعد از گذشت دو سه ماه، کم کم از این برنامه خسته شدم، پس آروم آروم و ناخود آگاه، از تایم پای کامپیوتر بودنم کم کردم و اون زمان رو بین ساعت خواب و درس خوندن تقسیم کردم
ببینید، من تو دوران کنکور، خودم رو محدود نکردم، با جنس مخالف ارتباط داشتم، SMS بازی کردم، دو هفته یک بار، کوهمو رفتم، مهمونی رفتم و و و
کلام آخرم هم اینکه : به روح اگه غذا ندیم، میمیره
سلام
با جمع کردن کامپیوتر کاملا مخالفم ... اسیری که نیومدی که!!
ممکنه یه ماه جواب بده ولی بعد اون اعصابت خرد میشه میری دوباره وصلش میکنی بعدم میگی دیگه هر چی میخواد بشه من اصلا نمیخوام برم دانشگاه و از این حرفا
مگه اینکه مثلا بگی یکی مواظبت باشه که اینکارو نکنی که اینم حداقل یه ماه دیگه کمکت می کنه بعدش با اونا هم دعوات میشه.
اولا که همونطور که همه گفتن اشتراک adsl نگیر
بعدم اینکه تو برای درس خوندنت برنامه ریزی داری؟؟؟ اینکه روزی چقدر درس بخونی؟(حجمی یا زمانی که به نظرم حجمی بهتره)
اگه برنامه ریزی داری با خودت قرار بذار فقط وقتی برنامه تموم شد و تو از خودت کاملا راضی بودی بری سراغ اینترنت
این خیلی جواب میده چون اگه خوب کار نکرده باشی وقتی پشت کامپیوتری دیوانه میشی بعد حداکثر نیم ساعت بر میگردی سر کارت
انشا الله موفق باشی
با سلام به شما . بنظر اینجانب بهترین راه این است که بروی به مکانی خلوت و راحت که PC نباشد و از PC دور باشی . لزوماً کتابخانه بهترین جا نیست چون در انجا ممکنست چندان راحت نباشی . خانه ی خلوت و ارام بعضی بستگان نزدیک در صورتیکه واقعاً در انجا احساس اسودگی خاطر کنی و مزاحمتی نباشد گزینه ی خوبیست . تا وقتی در خانه ی خودت و در نزدیکی PC باشی بعید است از شر چشمکهای او محفوظ بمانی .
ممنون از ادب شما...
دوست عزیز گشاینده تاپیک....منم کلی از این راههای روشنفکری که دوستان گفتن رو امتحان کردم...رو من که جواب نداد...حالا هرکی شرایط خاص خودشو داره...
ببین از قانون یهویی استفاده کن
یعنی یهویی نت رو بذار کناربعد از یه مدتی که بشینی درس بخونی و نتیجش رو ببینی می فهمی که لذت نتیجه گرفتن از درس خوندنت چه قدر بهتر از لذت وبگردیه!!
یادمه پارسال رامین نیکخو(کارشناس فرصت برابر)میگفت شما اگه یه مدت کوتاه مثلا دو سه هفته یه کمی به خودت سختی بدی و نقش یه داوطلب فوق العاده بازی کنی و نتیجش رو ببینی بعد از یک مدت باورت نمیشه که اون آدم یک ماه پیش بودی!
پس اولش به خودت یه کمی سختی بده بعد از چند مدت درس خوندن برات راحت میشه و لذت بخش میشه..هرچی ببینی داری درس میخونی وبه هدفت بیشتر نزدیکتر میشی بیشتر درس خوندن بهت میچسبه و بیشتر میخونی و دیگه وقتت رو بیخود پای نت هدر نمیدی
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم کلا انشام و نوشتم ضعیفه دیگه![]()
چرا همه چیزو یدفعه بزازه کنارفقط با جمع کردن pc میشه که به درست برسی بازم برای تاکید گفتم
مثلا با خودت قرار بزار که فقط جمعه ها 2 3 ساعت بیای نت که ببینی بقیه یچه ها چکار کردن یا سوالاتو بپرسی
برای همه چیز باید برای خودت برنامه ریزی کنی درس جدا استراحتم جدا
به نظرم بشین برای خودت یه برنامه ریزی برای تک نک درسات بکن اینکه براب هر درس چقدر می خوای وقت بداری باید خودتونو مقید کنی که برنامتو اجرا کنی بعد با خیال راحت توی وقت استراحت به کارای دیگه برسی
البته اگر سال دومی باشید یکم وقت اضافه میاری (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)