تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: تغیر کتاب حسابان؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان میدونستید این ریاضیاتی که ما میخونیم در حد ترم اول و دوم دانشگاه آمریکاست؟ این یه واقعیته، حتی پسرخالم که رفته بود استرالیا یه مسئله چند صفحه ای رو تو چند خط برای استادش از روشای تستی حل کرد....بخاطر همینه که اونا بدون چون و چرا دانشجوهای اول ما رو قبول میکنن
    داداش به فرض این که این طور باشه
    ولی ما روز به روز داریم از حجم درس ها کم میکنیم و فایده نداره
    به نظر من آمار افتاده های سوم و حسابان زیاد بوده و مجبور شدن کم تر کنن درس رو
    اما این به طور موقت امار قبولی میره بالا اما بعدش هیچ فایده نداره
    من خودم چند سال زندگی فراتر از مدرسه درس میخوندم
    بعدش کمتر از درس مدرسه درس خوندم
    اما به نظر بنده یکی به صورت نرمال نه زیاد ها فقط به صورت نرمال درس بخونه(درس حسابان و ... .)
    میتونه بهترین پایه حسابان و حساب رو بسازه و راحت باشه و همین طور بقیه درس ها
    و درس های سخت و مشکلی نیستند که دارن حذف میکنن ازش و من مخالفم
    و از دو جلسه در هفته حسابان بشه سه جلسه
    همین

2. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا که الان کتابای جدید ریاضی رو می دیدم،فاصله یک نقطه ازخط راستو حذف کردن!!!!!

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اشتباه شد پاک شود...

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

داداش به فرض این که این طور باشه
    ولی ما روز به روز داریم از حجم درس ها کم میکنیم و فایده نداره
    به نظر من آمار افتاده های سوم و حسابان زیاد بوده و مجبور شدن کم تر کنن درس رو
    اما این به طور موقت امار قبولی میره بالا اما بعدش هیچ فایده نداره
    من خودم چند سال زندگی فراتر از مدرسه درس میخوندم
    بعدش کمتر از درس مدرسه درس خوندم
    اما به نظر بنده یکی به صورت نرمال نه زیاد ها فقط به صورت نرمال درس بخونه(درس حسابان و ... .)
    میتونه بهترین پایه حسابان و حساب رو بسازه و راحت باشه و همین طور بقیه درس ها
    و درس های سخت و مشکلی نیستند که دارن حذف میکنن ازش و من مخالفم
    و از دو جلسه در هفته حسابان بشه سه جلسه
    همین
    ابته منم موافق حذف مطالب نیستم، خودم ریاضیات رو خیلی دوست دارم و الان خیلی ناراحتم که کتاب مثلثات که تو نظام قدیم تدریس میشد حذف شده، اما مشکل خود دانش آموزاست که میخوان همه چی رو دو سوته یاد بگیرن بعدش کم میارن و از ریضی بدشون میاد و در نهایت نمرات پایین میارن.....البته پارسال امتحان نهایی خیلی سخت بود، حسابان 75% افتاده داشت، دینی 64% و...

خلاصه اینکه باید علاقه دانش آموزا رو به درس زیاد کرد نه اینکه بخاطر ساخت آیندشون درس بخونن !

(این آموزش و پرورش هم قاطیه، طرف شب میخوابه صبح کخ بیدار میشه یه بخشنامه میده، دیوونمون کردن)

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها این کتاب مثلثات قدیم رو کسی میتونه برای من گیر بیاره حساب کنیم با هم ؟

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

بچه ها این کتاب مثلثات قدیم رو کسی میتونه برای من گیر بیاره حساب کنیم با هم ؟
    ما تو کتابخونه مدرسمون داریم، یه چیزاییشو خوندم خیلی باحال بود، برای اکثر فرمولا اثبات گفته، حدود 200 و خورده ای صفحه است اگه اشتباه نکنم کلا مخوفه ! حال میکنم با همچین کتابی

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بجه ها من متوجه نمیشم ! این کتاب تعریف حدش مثل اینکه مشکل داره ! گفته حد فقط در دامنه ی تابع تعریف میشه پس ممکنه یه تابع حد از چپ یا راست داشته باشه فقط اما بازم دارای حد محسوب میشه !!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

بجه ها من متوجه نمیشم ! این کتاب تعریف حدش مثل اینکه مشکل داره ! گفته حد فقط در دامنه ی تابع تعریف میشه پس ممکنه یه تابع حد از چپ یا راست داشته باشه فقط اما بازم دارای حد محسوب میشه !!
    یعنی میخوای بگی سواد من از چند تا ریاضی دان که نشستن برا چند میلیون دانش آموز کتاب نوشتن بالاتره؟!
    چرا عادت کردیم تا یه تغییری ایجاد میشه تا میتونیم ازش ایراد میگیریم مطمینم اون زمان میگفتین که این کتاب مشکل داره... حالا اون رفته این مشکل داره.. اون بهتر بود
    واقعا که الان کتابای جدید ریاضی رو می دیدم،فاصله یک نقطه ازخط راستو حذف کردن!!!!!
    مزخرفه ...هم تو دوم..هم امسال این درس در بحث نمودارا گنجونده شده

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

یعنی میخوای بگی سواد من از چند تا ریاضی دان که نشستن برا چند میلیون دانش آموز کتاب نوشتن بالاتره؟!
    چرا عادت کردیم تا یه تغییری ایجاد میشه تا میتونیم ازش ایراد میگیریم مطمینم اون زمان میگفتین که این کتاب مشکل داره... حالا اون رفته این مشکل داره.. اون بهتر بود
    ریاضی دان ؟! نه عزیزم اونام چهار نفرن مثل خودت ! : دی
    چرا عادت کردیم تا یه نفر به چند نفر که سن و سال و سوادشون ازش بیشتره انتقاد کرد بگیم حتما غلط میگه ؟ مگه اون جماعت ریاضی دان اشتباه نمیکنن ؟
    شما اصلا کتاب درسیو باز کردی تا حالا ؟ میخوای متن خود کتاب رو برات اسکن کنم اگه نداریش ؟
    +
    چرا عادت کردیم فکر کنیم تا یه نفر یه انتقادی کرد حتما آدم بیسوادیه و یهو پریده وسط یه چیزی پرونده ؟
    من داشتم کتاب درسو تورق میکردم که دیدم تعاریفش با اونکه من تابستون خوندم تغییر کرده . خواستم ببینم کدوم درسته کتابای کمک درسی رو رفتم گشتم . کتاب نشر الگو و مبتکران آقای هاشمی !
    تا اینکه امروز گاج میکرو طبقه بندی رو خریدم . دیدم نه تنها بعد از مقدمه اش دو صفحه در مورد (تحت عنوان دوگانگی در تعریف حد) این موضوع توضیح داده بلکه روی جلدش هم زده نگرشی نو در حد !
    خلاصه ی بررسی بنده اینه که هدف کتاب اینه که بگه مثلا تابع Y مساوی رادیکال x دارای حده ! نه فقط حد راست !
    من نمیدونم هدفشون چی بوده فقط میدونم با هرچی کتاب تا حالا خوندم این مطلب تناقض داره !
    از دبیرامون (سمپاد) پرسیدم و هر 3 نفر این مطلب رو تایید کردن و گفتن تا اطلاع ثانوی رادیکال x حد داره ! چون حد از چپ برای این تابع معنایی نداره !

حالا بگو ببینم ... سواد شما بیشتره یا من و دبیرای مدرسمون و نویسنده های کتابایی که گفتم و بقیه کسانی که دارن حرف منو میزنن ؟

+
    با توجه به اینکه شما 2 ساله عضو انجمنی تقریبا توصیه میکنم لحنت رو اصلاح کنی . تیم مدیریت معمولا فقط برای کاربرای تازه وارد کوتاه میاد تو این موارد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

از متن اول شما این برداشت میشه که اون چند نفر به قول خودتون مثل من اومدن یه همچین اشتباه بزرگی رو دادن به خورد مردم بعدش شما تونستی پیدش کنی ..حداقل مفهومو درست برسون

با توجه به اینکه شما 2 ساله عضو انجمنی تقریبا توصیه میکنم لحنت رو اصلاح کنی . تیم مدیریت معمولا فقط برای کاربرای تازه وارد کوتاه میاد تو این موارد
    شما که 6 ساله عضوی چه طور؟... تونستی لحنتو عوض کنی؟
    ریاضی دان ؟! نه عزیزم اونام چهار نفرن مثل خودت ! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •