ممنون ولی این آدرس ظاهرا چیزی باز نمیکنه و ارور میده
اما من از یه جایه دیگه دانلود کردم ولی نمیتونم ست کنم اگه آموزش رو بزاری ممنون میشم از شما
ممنون ولی این آدرس ظاهرا چیزی باز نمیکنه و ارور میده
اما من از یه جایه دیگه دانلود کردم ولی نمیتونم ست کنم اگه آموزش رو بزاری ممنون میشم از شما
ممنون از جوابهای شما :
من مودم TP-Link Td-8811 دارم اگه بتونین نحوه کانفیگ مک آدرس که گفتین ترافیک رو تعیین میکنه بزارین ممنون میشم چون بلد نیستم و از ISP که پرسیدم گفت نمیشه شما باید اون سیستمهایی که میخوایین استفاده کنن مک آدرشون رو به ما بدین و ما براتون قفل کنیم که این راه که بدرد ما نمیخوره.
در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟
اولا ISP رو بیخیال ! خودتون همه کار میتونین بکنین.
دوما کانفیگ مودم توی این مسیره:
اینجا هم Mac Filtering داره و هم IP Filtering که میتونی بگی فقط این IP ها یا Mac Address ها حق دارن از این مودم استفاده کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اضافه کردن هم Add رو میزنی و ... بقیش مشخصه.
---- ویرایش:
یه امکان دیگه هم داره این مودم به نام Parental Control که میشه بگی این Mac Address فقط روزهای مثلا پنجشنبه و جمعه بتونه از مودم استفاده کنه و بقیه ی روزها Block باشه.
آره با پورت LAN بزن به سوییچ و بعد Gateway رو بزار IP مودم. یعنی با این کار بهشون میگی که اگر خواستین به یه شبکه ی دیگه (اینترنت) برین، به این آدرس (IP مودم) درخواست بدین.در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟
Last edited by Amir Varasteh; 13-11-2010 at 11:39.
بخش هایی که برای این کار لازمه رو می گم
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی برای ورود به قسمت کنترل پنل اون و تنظیماتش باید از طریق آدرس زیر وارد بشی
127.0.0.1:4400
![]()
قدم بعدی ایجاد نام کاربری و کلمه عبور برای افرادی یه که می خوای از اینترنت اساتفاده کنن
موقع اتصال کاربرا به اینترنت این یوزر نیم و پسور رو ازتون می خواد - نرم افزارهایی که از اینترنت استفاده می کنن مثل ویروسیاب ها موقع تنظیم پراکسی این یوزر نیم رو می تونی بدی
از آدری account/user می تونی این تنظیم رو انجام بدی
![]()
گام بعدی مشخص کردن IP سیستم هایی که می خوای به اینترنت وصل بشن که هم می تونی تکی بدی و هم بصورت یک رنج آدرس
برای این کار هم از این آدرس استفاده کن security/security client
![]()
این تنظیمات برای سمت سرور کافیه تنظیمات رو save کن و تنظیمات زیر رو برای کلاینت ها انجام بده
وارد قسمت internet option و از او انجا هم قسمت connection برو توی این صفحات باتن lan setting رو کلید کن و بعد داخل صفحه llocal area network setting همون طور که توی تصویر نشون داده شده آدرس سیستم سروری که proxi رو روش نصب کردی و اگه تنظیمات پورت رو تغییر ندادی شماره پورت 4480 رو وارد کن
حالا با اتصال سیستم سرور به ایتنرنت و اجرا برنامه proxi کلاینت هایی که این تنظیمات رو داشته باشن می تونن از اینترنت استفاده کنن
![]()
راستی این نکته رو هم برای تنظیمات سمت سرور بگم که برای اینکه یوزر نیم و پسور اگه خواستی نگیره از کابرا و یا فقط یک بار موقع اتصال بخواد از اینجا می تونی تنظیم کنی proxy/http proxi
![]()
دوست من راه سوم هم فایده ای نداره چون اگه آی پی مودم رو داشته باشه اونم وارد میکنه و باز هم شد همون دیگه!
فقط کاربر Administrator میتونه این کارو بکنه.
کاربر عادی به اونجا دسترسی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)