تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: سوال در مورد لیزیک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب مدارک عمل رو یافتم!

عمل من در کلینیک معتبر چشم پزشکی ونک انجام شد.حدود3 سال قبل.(راستی جالبه هیچکدوم از نسخه ها تاریخ ندارند!)

توی بروشوری که در مراقبتهای بعد از عمل دادند,انواع عمل به این شرح معرفی شه:لیزیک - لازک-PRK-(الان یادم افتاد دکتر حرف فیکو هم میزد)

من عمل لازک روم انجام شده(تو پستای قبل یه واو زیادی برای نوشتنش بکار بردم)

نام های لاتین:
    LASIK-PRK-LASEK

انواع قطره های مصرفی:
    Dicloptin
    Betamethasone
    قطره استریل چشمی(اونموقع فلو کورت ,الان تیرلوز مستعمله)
    شربت مولتی ویتامین
    و....

راستی !سیگار ممنوع!(-) ( بخاطر از بین بردن ویتامینcدر بدن گویا)
    Last edited by Arash4484; 22-10-2010 at 14:01. دليل: پیدا شدن مدارک!

2. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بهترین مدل عمل کدومه...
    من که سر در نمی ارم...///

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بهترین مدل عمل کدومه...

برادر این رو دیگه وضعیت چشمان شما+علم روز+دکتر +هزینه پرداختی مشخص میکنه!
    ببین گرونترین نوعشون کدومه,همونو انتخاب کن
    شوخی کردم. به نظر من لازک.

5. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alan wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

من عمل لازک روم انجام شده(تو پستای قبل یه واو زیادی برای نوشتنش بکار بردم)
    من هم برای همین شک کردم و شما گفتید که 100% مطمئنید!

بهترین مدل عمل کدومه...
    من چند تا مشخصه ی بعد از عمل رو میگم اما مطمئنآ این مشخصه ها به تنهایی کافی نبوده و شرایط فرد و خصوصآ پزشک مورد نظر نیز دخیل خواهد بود.

ببینید مثلآ در موارد LASEK وPRK سوزش,ریزش اشک و درد و حساسیت چشمی بعد از عمل بیشتر هست.

معمولآ در عمل LASIK یک روز بعد از عمل فرد میتونه به کار و مشغله ی خودش ادامه بده اما در موارد LASEK و PRK فرد به 3 تا 6 روز استراحت نیاز دارد.

در مورد دید فرد هم در عمل لیزیک ,بعد از عمل دید فرد کمی تار خواهد بود ولی تا 24 ساعت بهبودی دید فرد افزایش پیدا میکنه البته دید فرد در مدت یک ماه دارای نوسان خواهد بود اما بعد از یک ماه دید به ثبات خود نزدیک میشه.

اما در عمل LASEK دید در روز عمل بهتر اما در روز دوم و سوم دید فرد کمی تار خواهد بود اما از روز 4 به بعد دید فرد شروع به بهبودی می کند اما مدت زمان ثابت شدن دید در این نوع عمل به زمان بیشتر از 1 ماه نیاز دارد.

7. 3 کاربر از alan wake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من هم برای همین شک کردم و شما گفتید که 100% مطمئنید!
    sorryخوب یه اشاره میکردی -من فکر کردم کل قضیه متفاوت بودن انواع عملها رو رد میکنی!

من چند تا مشخصه ی بعد از عمل رو میگم اما مطمئنآ این مشخصه ها به تنهایی کافی نبوده و شرایط فرد و خصوصآ پزشک مورد نظر نیز دخیل خواهد بود.

ببینید مثلآ در موارد LASEK وPRK سوزش,ریزش اشک و درد و حساسیت چشمی بعد از عمل بیشتر هست.

معمولآ در عمل LASIK یک روز بعد از عمل فرد میتونه به کار و مشغله ی خودش ادامه بده اما در موارد LASEK و PRK فرد به 3 تا 6 روز استراحت نیاز دارد.

در مورد دید فرد هم در عمل لیزیک ,بعد از عمل دید فرد کمی تار خواهد بود ولی تا 24 ساعت بهبودی دید فرد افزایش پیدا میکنه البته دید فرد در مدت یک ماه دارای نوسان خواهد بود اما بعد از یک ماه دید به ثبات خود نزدیک میشه.

اما در عمل LASEK دید در روز عمل بهتر اما در روز دوم و سوم دید فرد کمی تار خواهد بود اما از روز 4 به بعد دید فرد شروع به بهبودی می کند اما مدت زمان ثابت شدن دید در این نوع عمل به زمان بیشتر از 1 ماه نیاز دارد.
    اینا درسته ؛ ولی جالبه من 1روز بعد لازک هیچ مشکلی نداشتم!
    Last edited by Arash4484; 23-10-2010 at 12:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شرمنده...بر فرض من اگه بخوام عمل کنم همین مشهد خوبه یا بیام تهران...
    نزنن دهن مهن چشما رو سرویس کنن...فرض کن رفتی عمل کنی دیدت خوب شه بعد با اشتباه دکتر خدای نکرده کور شی بیای خونه...
    تو اطرافیانم کسی چون عمل نکرده زیاد اطلاع ندارم ...

قیمت هرکدوم چنده مدلاش...prk چه صیغه ایه؟ ببخشید زیاد سوال میکنم ...
    این شماره چشم چه جوری محاسبه میشه؟مثلا من یه چشمم 1.75 و یکی دیگه 2 ... حالا اینا با هم جمع میشه 3.75؟؟؟؟؟

چون مثل اینکه فی بر حسب شماره چشمه؟ قیمت هر شماره برای مدل های مختلف چند اب میخوره؟

داره خودمونی میشه alan wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    S|H

پيش فرض

شرمنده...بر فرض من اگه بخوام عمل کنم همین مشهد خوبه یا بیام تهران...
    نزنن دهن مهن چشما رو سرویس کنن...فرض کن رفتی عمل کنی دیدت خوب شه بعد با اشتباه دکتر خدای نکرده کور شی بیای خونه...
    تو اطرافیانم کسی چون عمل نکرده زیاد اطلاع ندارم ...

قیمت هرکدوم چنده مدلاش...prk چه صیغه ایه؟ ببخشید زیاد سوال میکنم ...
    این شماره چشم چه جوری محاسبه میشه؟مثلا من یه چشمم 1.75 و یکی دیگه 2 ... حالا اینا با هم جمع میشه 3.75؟؟؟؟؟

چون مثل اینکه فی بر حسب شماره چشمه؟ قیمت هر شماره برای مدل های مختلف چند اب میخوره؟
    درود

خُب نگرانی شما در این مورد کاملآ طبیعی هستش چون اکثر شهرستانی ها نمیتونن به دکتر شهر خودشون اعتماد کنن و به خاطر همین راهی تهران میشن البته من از دکتر های مشهد خبری ندارم ولی خیلی از افراد به خاطر ترس و ریسک موجود, تهران رو ترجیح میدن .

در مورد هزینه ی عمل هم فکر نمکینم نمره ی چشم تاثیر گذار باشه . (مطمئن نیستم)

البته وقتی شما به چشم پزشک مراجعه میکنید طی معاینات اولیه که توسط پزشک صورت میگیره هزینه ,نوع عمل (با توجه به صلاح دید پزشک) و ... ,کاملآ مشخص خواهد شد.

اما همونطور که تو پستهای قبلی خودم گفتم نمره چشم خواهر من یکی 4.5 و یکی 4.75 بود و هزینه عملش 1200 (یک میلیون و دویست هزار تومان) شد.

البته این هزینه بسته به خصوصی یا عمومی بودن مراکز چشم پزشکی تغییر میکنه که تو مراکز خصوصی حدود 1200 و تو مراکز عمومی حدود 700 هزار تومان میشه.

البته طبیعتآ مراکز خصوصی از هر لحاظ بهتر و مناسب تر از مراکز عمومی هست.

11. 2 کاربر از alan wake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام. من همه ی پستهای این تاپیک رو خوندم. مطالب جامع و خوبی بودن. ولی یه جاشو منظورتونو نفهمیدم. اینکه میگن شماره ی چشم قابل برگشت نیست منظور اینه که دیگه چشم ضعیف نمیشه بعد از عمل؟؟ (من از 8 سالگی عینکی شدم و همواره آرزو داشتم که از شر این عینک خلاص بشم. ولی هر سال که گذشت شماره ی چشمام بالاتر رفت. الان نزدیک 24 سالمه ولی احساس میکنم هنوز داره شماره ی چشمام بالاتر میره. الان مجموعش به 8.75 رسیده. خلاصه اینکه همش میترسم از اینکه بعد از عمل هم دوباره مجبور به استفاده از عینک بشم)

سوال دوم اینکه آیا آستیگماتیک هم با این عمل (یکی از اعمال جراحی سه گانه) برطرف میشه یا فقط مال دوربینی و نزدیک بینیه؟

سوال سوم هم این که آخرش فرق بین این عمل ها رو به طور واضح کسی توضیح نداد. میشه یکی دقیقا بگه این 3 تا با هم چه فرقهایی دارن؟

ممنون.
    Last edited by davy jones; 27-10-2010 at 15:46.

13. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بعد از عمل دیگه به هیج نوع عینکی احتیاح نیست؟مثلا اگه بگن برای مطالعه این عینک رو بزن که فایده ای نداره!!!

15. 2 کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بعد از عمل دیگه به هیج نوع عینکی احتیاح نیست؟مثلا اگه بگن برای مطالعه این عینک رو بزن که فایده ای نداره!!!
    آخه همونطور که گفتم چشمام داره به طور خیلی آهسته همینطور ضعیف و ضعیف تر میشه و یه حسی بهم میگه اگه عمل هم بکنم شماره ی چشمام اصطلاحا ریست میشه ولی دوباره شروع میکنه به ضعیف شدن. همچین چیزی ممکنه اتفاق بیفته؟؟

درضمن اگه جواب سوالهای بعدی رو هم میدونین بفرمایین.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •