تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیز آفیس لایت 100دلار بیشتر نیست
    از خودم که حرف نزدم که... نگاه کنید...!؟! :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین (آفیس پروفشنال) رو من خریدم 1500 تومن...!؟!؟! اونوقت اینجا زده 500 دلار...!؟!؟!

اصلاً قابل مقایسه نیستن...!؟!؟!؟!؟!؟!

اصلن اینطور نیست ,متاسفانه آمار اونطرفا هم کمی از ما بهتره
    از روی چه حسابی این حرف رو می زنید...؟!؟!

الان 70 درصد از سرور ها از لینوکس استفاده می کنن...!؟!

دارید طرفداری الکی از ویندوز می کنید...!؟!

ویندوز در برابر لینوکس هیچی نیست...!؟!

کافیه Linux vs Windows رو تو گوگل سرچ کنید...!؟! اونوقت نظرتون عوض میشه...!؟!

موفق باشید...!؟!

2. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض بحث آماری یا حمایتی؟

از روی چه حسابی این حرف رو می زنید...؟!؟!

الان 70 درصد از سرور ها از لینوکس استفاده می کنن...!؟!

دارید طرفداری الکی از ویندوز می کنید...!؟!

ویندوز در برابر لینوکس هیچی نیست...!؟!

کافیه Linux vs Windows رو تو گوگل سرچ کنید...!؟! اونوقت نظرتون عوض میشه...!؟!

موفق باشید...!؟!

چرا الکی داغ میکنی؟ من که خودم کاربر لینوکسم! مگه من گفتم هر چی بیشتر بود بهتره؟ اصلن بعضی سراغ لینوکس بخاطرهمین کمیابی میرند!
    مگه ما بحث سرورها رو کردیم؟
    آمار بشدت معروفی است که میگوید 90%پی سی ها از وین استفاده میکنند.همین تاپیک راجع به این است که لینوکسی ها میگویند 1% بیشتریم ! خوب حالا 5% اند!
    شما بجای سرچ در گوگل به اطراف نگاه کن

از خودم که حرف نزدم که... نگاه کنید...!؟! :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین (آفیس پروفشنال) رو من خریدم 1500 تومن...!؟!؟! اونوقت اینجا زده 500 دلار...!؟!؟!

اصلاً قابل مقایسه نیستن...!؟!؟!؟!؟!؟!
    منم پروفشنال رو نگفتم. مثلن وقتی کاربری سال به سال بجز ورد به چیز دیگه ای از آفیسش نگاه نمیکنه.خوب چه کاریه؟ ورد2010تنهارو بخره134$
    ضمنن همینه دیگه !ما به سافت مفت عادت کردیم....اگه قیاس سی دی فروش پاساژ باشه هیچ نرم افزاری به نرخ اصلیش نمی ارزه ..حتا لینوکس های تجاری!

ضمنن در کریسمس و تخفیف ها این کمتر هم میشود. مثلن شما تو ایران خودمون خیلی راحت یه لپتاپ بخر ویندوز ارجینال مجانی هم بگیر!600-700دلار هم نده

منم سافتها وOSهای اپن سورس را دوست دارم.بخصوص رایگان هارا!
    پیروز باشید.
    Last edited by Arash4484; 21-10-2010 at 22:35. دليل: اشکال تایپی

4. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض جنگ خانگی! مایکروسافت سهم خودرا از خود میگیرد وبه کسی واگذار نمیکند!

طبق آمار موسسه «Net Applications»، ویندوز ایکس‌پی شرکت مایکروسافت همچنان سلطان بلامنازع سیستم عامل‌های رایانه‌ای رومیزی است.
    با اینکه در حدود یک سال از عرضه ویندوز هفت و فروش فوق‌العاده آن می‌گذرد اما همچنان ویندوز ایکس‌پی در صدر جدول دست نیافتنی به نظر می‌رسد و توانسته است با در اختیار داشتن در حدود ۶۰٫۰۳ درصد از بازار سیستم عامل‌های رومیزی بالاتر از ویندوز هفت و ویستا دست نیافتنی به نظر برسد.
    طبق این آمار ویندوز xp در حالی که در سال گذشته دارای سهمی در حدود ۷۰٫۴۸ بود امسال با افت ۱۰ درصدی به مقدار فوق (۶۰٫۰۳ درصد) رسیده و این رقم در حالی بدست آمده است که در ماه پیش این رقم در حدود ۶۰٫۸۹ درصد بود.
    سهم ویندوز ویستا نیز از ۱۴ درصد در سال گذشته به ۱۳٫۳۵ درصد رسیده است که نشان می‌دهد این محصول نامحبوب مایکروسافت به سقوط آرام خود به عنوان فاجعه مایکروسافت ادامه می‌دهد.
    اما ویندوز هفت مایکروسافت که تاکنون خط سیر محبوبیت آن سیر صعودی داشته با افزایش سهم در حدود یک درصد سهم خود را از ۱۵٫۸۵ به ۱۷٫۱۰ درصد رسانده است .
    آمار اعلام شده از سوی موسسه معتبر «Stat Counter» نیز حاکی از آن است که ویندوز xp در حدود ۵۳٫۹۹ درصد، ویستا در حدود ۱۵٫۵۹ درصد و ویندوز هفت در حدود ۲۲٫۰۴ درصد از بازار سیستم عامل‌های رایانه‌ای را به خود اختصاص داده است.
    با وجود فاصله زیاد ایکس‌پی با سایرین به نظر می‌رسد با توجه به عمر کم ویندوز هفت، این سیستم‌عامل نوپا با رشد فزاینده خود در حال نزدیک کردن خود به صدر جدول است.

منبع:فارنت

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

یعنی باکمال تاسف سهم کل سیستم عاملهای دنیا از قبیل انواع نگارش اپل مکینتاش-انواع نگارش گنو/لینوکس-انواع سیستم عامل های قدیمی مثل ناول- ووو به اندازه تنها ویستای نا محبوب و فاجعه هم حتا نیست!
    واقعیت این است .

6. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

موضوع دیگری که یادم افتاد بگم اینه که لینوکس سهم بالای خود در سرورها را بیشتر از چنگ یونیکس (که خودش هم روی اون بییسه) درآورده؛و ویندوز سرور سهم خودش رو دست به دست میکنه!

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

لینوکس روی دسکتاپ یک افسانه ست.
    لینوکس روی لپتاپ منطقه.
    لینوکس روی نت بوک کار درسته.

11. این کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:35.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

بله . برای کاربر خونگی ویندوز از همه نظر به جز امنیتی از لینوکس قویتره و اصلا قابل مقایسه نیست. اما اگر شما در خارج باشید میتونید یه لینوکس با تمام نرمافزارهاش را روی 10 تا dvd بگیرید 10 دلار ولی برای ویندوز تنها بدون هیچ نرمافزاری باید 400 دلار بدید
    لینوکس روی دسکتاپ یک افسانه ست.
    لینوکس روی لپتاپ منطقه.
    لینوکس روی نت بوک کار درسته.
    اشتباه ما اینکه که داریم پیکان مفتی را با مرسدس بنز دزدی مقایسه می کنیم .
    کلا قصد نداشتم توی این بحث شرکت کنم، چون به قول یکی از دوستان، درک دموکراسی فاصله از دیکتاتوری هست.
    حالا چرا این جمله رو گفتم؟
    اول جواب صحبت های بالا رو بدم، برای کاربر خونگی لینوکس از نظر، امنیت، سرعت، قیمت و با کمی کار زیبایی از ویندوز بالاتره. در دنیای امروز کاربر خونگی تعریفش از گیمر ها جدا شده هست این رو مد نظر داشته باشید.
    اما در مورد حرفی که لینوکس روی دسکتاپ افسانه و ...
    اینها همه اش بستگی داره به کار شما! ببینید یکی که کار حرفه ای گرافیکی می کنه، هیچ وقت سمت ویندوز و یا لینوکس نمیره، مک رو انتخاب می کنه!
    کسی که کارش برنامه نویسی های سنگین روی زبانهای پایه تری مانند C هست هیچ وقت سراغ ویندوز و یا مک نمی ره، لینوکس رو انتخاب می کنه!
    کسی که کارش بازی و طراحی های گرافیکی تک منظوره (مثلا فقط کار با فوتوشاپ و یا از این دست) ویندوز رو انتخاب می کنه.

و نهایتا، اتفاقا اشتباه ما اینه که داریم یک مرسدس بنز رایگان رو باید یک پیکان ولی با تجهیزات فراوان و آشنایی همگان مقایسه می کنیم
    مرسدس بنز، امنیت داره، قدرت داره، سرعت داره ولی اگه خراب شه، خیلی کمند کسانی که بلد هستند درستش کنند، در ضمن لوازم جانبی خیلی کمی براش هست، شاید شما حتی سیستم صوتی اون رو هم نتونید عوض کنید!
    تازه رایگان هم هست!!!

ولی پیکان! امنیت که دیگه خودتون می تونید خبر ها رو بخونید همین چند وقت پیش ویروسی که مراکز هسته ای ما رو هدف قرار داد رو بیاد داریم!!! -- هم که یادمون نمیره، مسابقه ی 2 سال پیش رو بین سه سیستم عامل، که تازه از لینوکس اوبونتو شرکت کرده بود، که سیستم امنیتی هم نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدرت هم نمی شه در موردش موردی بحث کرد ولی خوب می شه مقالات زیادی خوند، همون لینک مقایسه بالا بد نیست.
    اما! برای پیکان تا دلتون بخواد لوازم جانبی هست، از ابزارهای تزئینی تا سیستم های امنیتی، هر کجاش هم خراب بشه اولین گاراژ توی شهر می تونه درستش کنه، تازه اگه خود راننده بلد نباشه.
    اون مرسدس بنز رو شرکتش رایگان به شما می ده!
    اون پیکان قیمت داره، و تمام لوازم جانبیش رو هم باید با قیمت مشخص بخرید، ولی خوب ایرانه دیگه! دزدیش هست به 1/1000 قیمت!
    ما هم چون همه مسلمون و انسان و معتقد به آخرت و معاد و اینها، اصلا سمت چیز دزدی که نمی ریم!

لینوکس همون بنز است، که آره، براش هیچ لوازمی نیست، نه بازی، نه این همه حجم برنامه های جانبی، اما ویندوز! هر چیش بشه 3 سوت درست میشه، امنیت (کسی جرات داره بدون آنتی ویروس و آنتی اسپایور و اینها، یک دقیقه بره توی نت؟؟ یک یو اس بی فلش از یکی می گیری، 3 بار اسکنش می کنی که ویروسی نشه!)، قدرت، دیگه بر کی پوشیده ویندوز رو اگه هر 3-4 ماه یکبار دوباره نصب نکنی پرفرمنسش از نصف هم کمتر میشه، سرعت هم حالا می گیم در نسخه ی اخیر (7) خوب شده، منابع هم شما اگه تونستی ویندوز 7 رو روی یک سیستم با 512 مگ رم، و سی پی یو، 1.3 سلرون و کارت گرافیک آنبورد نصب کنی و درست کار کنه، در مورد منابع هم ممکن هست بتونیم صحبت کنیم!

حالا دوستان می تونند انتخاب کنند، سوار همون پیکان ولی با یک تغییرات جزئی (بگیم سمند شده) شوند، یا به خودشون جرات تغییر بدهند، و سوار یک مرسدس بنز با امنیت و قدرت و سرعت بشوند، ولی تحمل سختی هاش رو هم داشته باشند!

و اما جمله ای که اول گفتم منظورش چی بود؟
    سری به خبرهای IT و اخباری که روزانه برای مایکروسافت منتشر میشه بزنید!
    Last edited by taia; 24-10-2010 at 08:57.

14. 4 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله . برای کاربر خونگی ویندوز از همه نظر به جز امنیتی از لینوکس قویتره و اصلا قابل مقایسه نیست. اما اگر شما در خارج باشید میتونید یه لینوکس با تمام نرمافزارهاش را روی 10 تا dvd بگیرید 10 دلار ولی برای ویندوز تنها بدون هیچ نرمافزاری باید 400 دلار بدید

من چه جوری بگم منظورم فقط نقل آماره؟؟ مگه من کیفیت وامنیت لینوکس رو زیر سوال بردم؟
    من عاشق OSیم که روی 50 مگ و رفرنس و ریسپانس بالاو سخت افزار محدود اجرا میشه (پاپی لینوکس:خودم که عاشقشم!)
    مفهوم سیستم عامل LIVE و پرتبل رو ما باچی بهش دست پیدا کردیم؟
    گند بزنند این ویندوز رو که هر چند ماه یکبار میخاد هارد رو بپکونه ومن با این همه کانفیگ و ستینگ شخصی دوباره باید نصبش کنم!
    آنوقت طرف آمده معجزه کد نویسی کرده و سیستم عاملی گرافیکی در یک فلاپی دیسک جا داده
    (این یکی از خانواده لینوکس نیست ولی منبع بازو آزاد ومستقله: MenuetOS )
    (گرچه نظر کاملن شخصی من اینه که سرورها وما اگراز لینوکس امنیت و( ویژه بودن) بخایم ,بهتره عمو سی دی فروش پاساژ و هکر روس هر دو ویندوز داشته باشند.)

دوست عزیزی هم پیکان را مثال زد و ایشونو به خاطر مثال زیبا تحسین میکنم /ولی من اینو اضافه میکنم که هنوز پای حرف قدیمیا بشینی میگن: خدمت پیکان به ایرانی رو هیچ ماشینی نکرد ! چون نان آور خانواده ها و عمومی کننده مفهوم وسیله نقلیه شد(مثل عملکرد فورد مدل T تو آمریکا). اما همیشه مدلای سطح بالای بوگاتی و بنز و لامبورگینی و... هم وجود داره!

واین خلاصه تحلیل من از محبوبیت ویندوز در بین عامه مردم و لینوکس و.. بین اکثر خواصه.نمیشود یقه کسی را گرفت وگفت کمربند ایمنی پیکان نه تنها ایمنی نداره سرتو هم میبره!و پرتش کرد از پیکان-پرایدش بیرون!

توصیه من به وین بازان : یه هارد بخرید 40تومن (وکمتر حتا) اگه میترسید از دیتاتون/اما دنیاتون عوض میشه

16. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

در جهت تاپیک:
      محتوای مخفی: lol 
    Linux users (aka Aspies), how's it feel to know there's an entire group of individuals who are better at social interaction than you are? Meet Windows users. They are better than you.

They understand conversations better, they understand body language better, they know how to network better than you. They understand the pros and cons of friendships(including fuckbuddies) because on windows, you'll actually have friends; they understand the principles behind small talk because they run into phrases like "how's it going" and "what's up man"; they can probably get laid too, since having --- naturally comes from knowing how to talking to girls(and this really pisses you off, since flirting was the one thing you always failed at on linux.) Oh, and they probably can even talk to geeks better than you, since most advanced windows users these days are ex-nerds who managed to learn social skills years ago, when it was much less user friendly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •