تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: آیا راز آب حقیقت داشت؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم با نظر شما موافقم متاسفانه توی کشور ما هرچیز که با عقایدشون جور در بیاد سریع میپذیرن و اصلا کار به حقیقت داشتن اون ندارن
    دوست دارم بدونم واقعا اینقدر اینجا این خبر فراگیر شد جای دیگری از دنیا هم پخش شد؟
    چه طور به خودمون اجازه میدیم این مسائل که اصلا با عقل هم خونی نداره بپذیریم ؟
    آقا برنامه کوله پشتی هم میگن کلی این دکتر ایرانی رو که این مساله رو ثابت میکرد زیر سوال برد کسی اطلاعی داره ؟؟؟
    اين چيزها فراگير نميشن و ممكن هم نيست بشه . تو همون ژاپن كسي پيدا نشد كه حرفهاي اون دكتر ايموتو رو تاييد كنه و همه تاييد كنندگانش از ايران و مصر و تركيه و ... بودن !

دكترهايي كه ميان اين حرفها رو تاييد ميكنن اصولا در بين افراد آگاه جامعه اعتباري ندارن كه كوله پشتي بخواد اعتبارشون رو زير سوال ببره .

BBC يه گزارش تهيه كرده بود كه تو فرانسه يه پزشك رفته تو تلويزيون گفته كه روزه گرفتن دخترهاي 9 ساله ، براي كليه هاشون مفد هست . چند روز بعد كه ميخواسته بره دانشگاه و كارت كليدش رو كشيده كه در رو باز كنه بره داخل ديده كه كارتش باطل شده و رفته ببينه چه خبره ديده كه اخراجش كردن و بهش نامه دادن و بخشي از تعهدنامه پزشكي فرانسه رو بهش ضميمه كردن كه استفاده از اعتبار علمي براي مسايل سياسي و مذهبي در فرانسه ممنوع ميباشد .

چه ربطی داشت؟!!!!
    توو این جشنواره این آزمایش زنده انجام شد واگر هم اطلاعات کوچیکی در مورد علم زیست شناسی و فیزیک دارید باید بدونید که طبق جدیدترین یافته ها یک سلول انسانی عملکردش شبیه یک انسان کامله!
    حتی حس داره!
    و...
    خيلي هم ربط داره . هرجايي كه جشنواره بزارن كسي بياد بگه اين كلمت رو بنويسين رو آب و طلا و فلز و... بعدش مولكول هاش تغير شكل پيدا ميكنن كه نميشه حرفشون رو باور كرد .

هر علمي منابع و مراجع معتبري داره و به هيچ وجه جشنواره هايي كه در ايران برگزار ميشن و نتايج اونها معتبر نيستن . اين رو هم مطمعن باشين اگه اين چيزها حقيقت داشت مسلمانان سراسر دنيا در دانشگاه هاي معتبر كم نيست تعدادشون ؛ تا حالا هزاران بار از اين ماجرا استفاده ميكردن به نفع خودشون . ولي در حقيقت اينطور چيزها اونها رو به خنده انداخته فقط

اين چيزي هم كه در مورد سلول گفتين نه به فيزيك ربطي داره نه به بحثمون ؛ اساس و بنيان زيست شناسي مدرن هم اينه كه در موجودات پرسلولي ؛ سلول ها اگه اندام ها رو به وجود نيارن و دستگاه هاي بدن شكل نگيرن هيچ عملكرد مستقلي وجود نخواهد داشت .

حس در حد سلول ها وجود نداره . فقط سلول عاي عصبي به دليل وجود يون هاي پتاسيم و سديم پتانسيل عمل رو متوجه ميشن و سپس بعد از ارسال شدن به سيستم عصبي مركزي و تحليل توسط مغز يا نخاع ؛ تبديل ميشن به حس . حس در مورد سلول هاي منفرد اصلا معني نداره .

اين يافته هايي هم كه شما ميگين احتمالا منبعي براش ندارين ديگه ؟

2. 7 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

از نظر ما که این کارا شعبده بازی ه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اين چيزها فراگير نميشن و ممكن هم نيست بشه . تو همون ژاپن كسي پيدا نشد كه حرفهاي اون دكتر ايموتو رو تاييد كنه و همه تاييد كنندگانش از ايران و مصر و تركيه و ... بودن !

دكترهايي كه ميان اين حرفها رو تاييد ميكنن اصولا در بين افراد آگاه جامعه اعتباري ندارن كه كوله پشتي بخواد اعتبارشون رو زير سوال ببره .

BBC يه گزارش تهيه كرده بود كه تو فرانسه يه پزشك رفته تو تلويزيون گفته كه روزه گرفتن دخترهاي 9 ساله ، براي كليه هاشون مفد هست . چند روز بعد كه ميخواسته بره دانشگاه و كارت كليدش رو كشيده كه در رو باز كنه بره داخل ديده كه كارتش باطل شده و رفته ببينه چه خبره ديده كه اخراجش كردن و بهش نامه دادن و بخشي از تعهدنامه پزشكي فرانسه رو بهش ضميمه كردن كه استفاده از اعتبار علمي براي مسايل سياسي و مذهبي در فرانسه ممنوع ميباشد .

خيلي هم ربط داره . هرجايي كه جشنواره بزارن كسي بياد بگه اين كلمت رو بنويسين رو آب و طلا و فلز و... بعدش مولكول هاش تغير شكل پيدا ميكنن كه نميشه حرفشون رو باور كرد .

هر علمي منابع و مراجع معتبري داره و به هيچ وجه جشنواره هايي كه در ايران برگزار ميشن و نتايج اونها معتبر نيستن . اين رو هم مطمعن باشين اگه اين چيزها حقيقت داشت مسلمانان سراسر دنيا در دانشگاه هاي معتبر كم نيست تعدادشون ؛ تا حالا هزاران بار از اين ماجرا استفاده ميكردن به نفع خودشون . ولي در حقيقت اينطور چيزها اونها رو به خنده انداخته فقط

اين چيزي هم كه در مورد سلول گفتين نه به فيزيك ربطي داره نه به بحثمون ؛ اساس و بنيان زيست شناسي مدرن هم اينه كه در موجودات پرسلولي ؛ سلول ها اگه اندام ها رو به وجود نيارن و دستگاه هاي بدن شكل نگيرن هيچ عملكرد مستقلي وجود نخواهد داشت .

حس در حد سلول ها وجود نداره . فقط سلول عاي عصبي به دليل وجود يون هاي پتاسيم و سديم پتانسيل عمل رو متوجه ميشن و سپس بعد از ارسال شدن به سيستم عصبي مركزي و تحليل توسط مغز يا نخاع ؛ تبديل ميشن به حس . حس در مورد سلول هاي منفرد اصلا معني نداره .

اين يافته هايي هم كه شما ميگين احتمالا منبعي براش ندارين ديگه ؟
    ok
    البته شما احساس کردید من دین و... رو دخیل کردم و...
    باید بگم که اینطور نیست...
    شایدم گفته شما درست باشه
    هیچ چیز مطلق نیست از نظر من و حتی درست ترین چیزها هم یک درصد امکان خطا رو همیشه دارن
    در مورد گفته هام هم بله مردک دارم
    فکر میکنم مطلبش رو توو همین سایت گذاشتم ولی دقیق یادم نیست
    مطلب زیاد جدیدی نبود

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ok
    البته شما احساس کردید من دین و... رو دخیل کردم و...
    باید بگم که اینطور نیست...
    شایدم گفته شما درست باشه
    هیچ چیز مطلق نیست از نظر من و حتی درست ترین چیزها هم یک درصد امکان خطا رو همیشه دارن
    در مورد گفته هام هم بله مردک دارم
    فکر میکنم مطلبش رو توو همین سایت گذاشتم ولی دقیق یادم نیست
    مطلب زیاد جدیدی نبود
    مدركي دال بر اينكه سلول هاي منفرد حس داشته باشن وجود نداره . چون نه در حد سلول ها حس وجود داره كه سلول ها بتونن احساسش كنن و نه سلول ها چنين قابليتي دارن . اگه مدرك معتبري كه از منبع معتبري باشه بزارين تو بخش زيست شناسي و بفرستينش براي من

چيزهاي مطلق خيلي زياده . همه چيزهايي كه با قوانين رياضي درست شدن مطلق هستند و اين ماجراي كريستال ها و شكل مولكول ها و ... هم از اون مطلق هايي هست كه قطعا دروغ (‌و نه اشتباه ) هستند

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

مدركي دال بر اينكه سلول هاي منفرد حس داشته باشن وجود نداره . چون نه در حد سلول ها حس وجود داره كه سلول ها بتونن احساسش كنن و نه سلول ها چنين قابليتي دارن . اگه مدرك معتبري كه از منبع معتبري باشه بزارين تو بخش زيست شناسي و بفرستينش براي من

چيزهاي مطلق خيلي زياده . همه چيزهايي كه با قوانين رياضي درست شدن مطلق هستند و اين ماجراي كريستال ها و شكل مولكول ها و ... هم از اون مطلق هايي هست كه قطعا دروغ (‌و نه اشتباه ) هستند
    عذر میخوام ولی من وقتشو ندارم
    خودتون برید دنبالش!
    درضمن من دقیآ یادمه و این کشف صورت گرفته!
    شما اصلآ علمی صحبت نمیکنی!
    دقیقآ فرق علم و شبه علم اینکه علم مطلق نیست(به هیچ وجه)و همیشه درحال به روز شدن و بهتر شدن هست!
    از جانب شبه علم داری صحبت میکنی

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

خودتون برید دنبالش!
    دقیقآ فرق علم و شبه علم اینکه علم مطلق نیست(به هیچ وجه)و همیشه درحال به روز شدن و بهتر شدن هست!
    علم مطلق اگر نبود این همه کشف و اختراع هم نبود
    اون مطلق گرایی که شما فکر میکنی دقیقا همین جاست که چون برایتون قبلا ثابت شده حاضر نیستید دوباره رجوع کنید و برای ما هم ثابت کنید بلکه شما اشتباه میکردید
    Last edited by bushido; 29-10-2010 at 20:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خودتون برید دنبالش!
    وقتش رو ندارم رو معادل اين جمله در نظ ميگيريم : چنين مداركي وجود ندارن

شما دچار مغالطه شدين كه دليلش نداشتن درك درست از معني علم هست .

"علم در حال بروز شدنه پس هيچي مطلق نيست " هم از اون حرفهاي مهمل هست و هيچ ربطي به مطلق بودن يا نبودن قوانين اثبات شده نداره .

اين نظريه ها هستن كه مطلق نيستن . مثلا اينكه نفت از بقاياي پلانكتون ها ايجاد شده در ميليون ها سال قبل ؛ اين مطلق نيست و ممكنه نظريه هاي جديد پيدا بشن براي پيدايش نفت
    يا اينكه چرا دايناسورها از بين رفتن ممكنه براش نظريه هاي جديد پيدا بشه .
    يا همين ساختار دروني اتم ؛ با وجود اين كه علم كوانتوم مدرن و معادله هاي شرودينگر مهاله كه به كسي اجازه بدن جرات كنه و ساختار اتم رو زير سوال ببره ؛ ولي باز هم ممكنه نظريه اتمي جديد بياد و مدل اوربيتالي شرودينگر رو بزارن كنار .

علم مطلق اگر نبود این همه کشف و اختراع هم نبود
    اون مطلق گرایی که شما فکر میکنی دقیقا همین جاست که چون برایتون قبلا ثابت شده حاضر نیستید دوباره رجوع کنید و برای ما هم ثابت کنید بلکه شما اشتباه میکردید
    بله درسته .
    علم هرچقدر هم به روز بشه و پيشرفت كنه باز هم شتاب جسم مساويه با نيرو تقسيم بر جرم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لینک زیر را ببینید، بد نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

لینک زیر را ببینید، بد نیست:
    کد:
    این که فیله اگر تونستید متنشو یا خلاصشو بزارید بد نیست

این مطلبم فکر کنم به درد بخوره
    دکتر ماسارو ایموتو (‎به ژاپنی: 江本勝)‏ (زادهٔ ۲۲ ژوئیه ۱۹۴۳) پژوهش‌گر ژاپنی است که به دلیل ادعاهایش در مورد بلور یخ شناخته شده است .
    ایموتو معتقد است مولکول های در مقابل کلمات و افکار انسان‌ها سریعا عکس‌العمل نشان می‌دهند . او آزمایش‌های خود را اینگونه انجام می‌دهد : مقداری آب را در ظرفی ریخته سپس افکار مثبت یا کلمات زیبا را بر آن آب می‌خواند یا القا می‌کند و بلافاصله آب را منجمد کرده و از مولکول های یخ عکس می‌گیرد . همین کار را با همان آب و این بار با کلمات منفی یا افکار زشت تکرار می‌کند . او معتقد است تصویر اول شکل هندسی شش‌وجهی زیبایی دارد و تصویر دوم فاقد شکل منظم هندسی است و اصلاً زیبا نیست . او موسیقی‌های مختلفی را نیز امتحان کرده است .
    شکل کریستال‌های آب و نقدها

درآزمایش‌های ایموتو آب داخل لیوان را در معرض کلمات، تصاویر و موزیک‌های مختلف قرار می‌دهند، سپس آب را منجمد کرده و زیبایی‌شناسی کریستال‌های بدست آمده را با عکاسی میکروسکوپیک بررسی می‌کنند.
    منتقدان کارهای ایموتو را به دلایل مختلفی مورد نقد قرار داده‌اند. نبود کنترل‌های آزمایشی کافی، اینکه ایموتو جزئیات نتایج خود را به اندازهٔ کافی در اختیار جوامع علمی قرار نمی‌دهد، و همچنین آزمایش‌ها بگونه‌ای انجام می‌شوند که که احتمال خطای انسانی را بالا می‌برند. خطای انسانی که می‌تواند نتایج او را تحت تاثیر قرار دهند.
    در همهٔ کارهای گروه ایموتو،خلاقیت عکاسان نکته‌ای است که از کیفیت آزمایش برجسته تر است.ایموتو اعلام می‌کند که دانشمند نیست و از عکاسان خواسته شده که زیباترین عکسی که می‌توانند را بگیرند.
    در سال ۲۰۰۳ جیمز رندی به طور عمومی اعلام کرد که حاضر است یک میلیون دلار به ایموتو جایزه بدهد، اگر آزمایش‌های او بتواند دوباره نتایج را در یک مطالعهٔ دابل بلایند بازتولید کند.
    در سال ۲۰۰۶ ایموتو به همراه دین رادین مقاله‌های را در مجله‌ای منتشر کرد به نام The Journal of Science and Healing که دین رادین خود سردبیر اصلی آن بود. آن‌ها در این مقاله توضیح می‌دهند که در یک مطالعهٔ دابل بلایند حدود ۲۰۰۰ نفر از مردم توکیو توانستند زیبایی ظاهر آب را در یک اتاق در کالیفرنیا افزایش دهند در مقایسه با آبی که در اتاقی دیگر قرار داشت، و آن‌ها این کار را تنها توانسته‌اند با دیدگاه مثبت خود ایجاد کنند.
    منبع دانشنامه آزاد ویکیپدیا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این که فیله اگر تونستید متنشو یا خلاصشو بزارید بد نیست
    همین الان دیدم که این نوشتار قبلاً توسط یکی از کاربران در اینجا آورده شده بوده، البته بدون ذکر منبع!
    کد:

13. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •