سلام
عذر خواهی میکنم ، ترافیکم تموم شده ، فقط میتونم از ساعت رایگان شبانه استفاده کنم .
در مورد کامپوننت ها ، گفته بودم که پیام میده که باید دانلود بشن ، اگر فایل نصبی اونها رو دارید (میتونید اونها رو با جستجو در پوشه نصب ویژوال استودیو پیدا کنید یا هر از سی دی نصب برنامه های دیگر) از این روش استفاده کنید.
اینهایی رو که من توضیح میدهم برای پروژه ای از نوع installScript MSI Projects در برنامه InstallShield است. برای بقیه هم به همین صورته .
در قسمت Redistributetables بر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Edit Prerequisite را بزنید . در پنجره ای که باز میشود ،به تب Files to include رفته و دکمه Modify را بزنید ، در اینجا میتوانید آدرس فایل خود را برای کامپوننت مورد نظر بدهید.
برای اتچ دیتابیس به روشی که قبلا گفته بودم ، از منوی سمت چپ InstallShield روی گزینه Server Configuration کلیک کنید و در سمت راست روی Sql Script راست کلیک کنید و یک کانکشن بسازید.
بعد روی کانکشن مربوطه کلیک کنید و اسکریپتی را که با استفاده از SqlServer تولید کرده اید را Insert کنید.
در تب Run Time یکسری تنظیمات از قبیل اجرای اسکریپت در زمان نصب یا در زمان پاک کردن نرم افزار و یا مدیریت خطاها در زمان اجرای اسکریپت مشاهده میکنید.
برای دادن پسورد به یوزر Sa هم از تنظیمات کانکشنی که چند خط قبل گفتم ، استفاده کنید.
تیک Creat catalog if Absent هم برای اینه که اگر دیتابیس وجود نداشت ، اقدام به ساختن دیتابس کند.
برای قفلی که شما ذکر کردید ، من چند نمونه در سایت برنامه نویس دیده بودم ، فکر کنم بتونید با جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید (احتمالا در تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ قرار داشته باشه)
امیدوارم توانسته باشم که منظورم را به دوستان برسونم
موفق باشید.