تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: چند سئوال در مورد تحويل نهايي پروژه

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

واسه سوال اولت از بالا, تبدیل اس کیو ال 2008 به 2005 , از 2008 به 2005 دقیقا اطلاعی ندارم, اما در 2005 اگه می خواستیم به 2000 برگردونیم در حالت عادی نمی تونستیم. بلکه باید اشیاء درون پایگاه رو تک به تک بیرون می کشیدیم بعد از پایگاه 2000 باز می کردیم. احتمالا چون این 2 ورژن تفاوت انچنانی با هم ندارند انتظار مشکل خاصی را هم نباید داشته باشیم. البته اگه بانکت فاقد اطلاعات ورودی اولیه هست می تونی با اسکریپت جدول ها رو در زمان اجرای نهایی بسازی.

حالا سه سوال جدیدت
    1 - در حالت معمولی اگه برنامه هایی که گفتی در سیستمت نصب باشه, نیازی به دانلود از اینترنت نیست تو همون صفحه ستاپ یک چک باکس هست که میگه برنامه ها رو از کنار فایل اصلی برنامه نصب کنه. (اگه اجازه نمی ده احتمالا مشکل از یک جای دیگه است. البته تو 2010 تست نکردم) اگه این برنامه ها روی سیستم خودت نصب باشند ارور نمی ده

پیشنهاد می کنم اگه قراره از دات نت فریمورک 3.5 استفاده کنی, چک دات فریمورک 3.5 سرویس پک 1 رو نزن که پدر کاربر نهایی رو در می یاری, (تمامی ستاپ ها با سرویس پک 1 مشکل دارن) یه گزینه دیگه هست به اسم دات فریمورک سه و نیم خالی که باید انتخابش کنی

2 - واسه اتچ کردن از اسکریپت خاص انیستال شیلد استفاده می کنند (شرمنده بلد نیستم چون هیچوقت دنبالش نرفتم) شاید هم راه ساده تری باشه

3 - به قسمت جالب سوالات رسیدیم. کلا این کار چندان پیچیده نیست منتها باید یه ایده خاصی داشته باشید. (عموما اینجور چیزها رو مستقیما جایی نمی ذارن و مطرح نمی کنن) البته اگه مشکلات عجیب و غریبی که با ویندوز های ویستا و 7 اومده رو بی خیال شیم.

تو همین ند روزه یه پست جدید خاص واسه قفل و رجیستر کردن بصورت مستقل می ذارم انشاء الله برای همه مفید خواهد بود البته با Vb

2. این کاربر از anvar.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-B-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

اگه دوستان تجربه اي در مورد اتچ كردن ديتابيس به sql و تعريف پسورد براي يوزر sa با استفاده از installshield دارند ممنون ميشم اين تجربيات را در اختيار من قرار دهند
    همچنين منتظر خواهم بود كه كه دوست عزيزمون در مورد فرم رجيستر برنامه نمونه كد البته با c#‌بزارن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

دوستان نظري ندارن؟

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    عذر خواهی میکنم ، ترافیکم تموم شده ، فقط میتونم از ساعت رایگان شبانه استفاده کنم .
    در مورد کامپوننت ها ، گفته بودم که پیام میده که باید دانلود بشن ، اگر فایل نصبی اونها رو دارید (میتونید اونها رو با جستجو در پوشه نصب ویژوال استودیو پیدا کنید یا هر از سی دی نصب برنامه های دیگر) از این روش استفاده کنید.

اینهایی رو که من توضیح میدهم برای پروژه ای از نوع installScript MSI Projects در برنامه InstallShield است. برای بقیه هم به همین صورته .
    در قسمت Redistributetables بر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Edit Prerequisite را بزنید . در پنجره ای که باز میشود ،به تب Files to include رفته و دکمه Modify را بزنید ، در اینجا میتوانید آدرس فایل خود را برای کامپوننت مورد نظر بدهید.

برای اتچ دیتابیس به روشی که قبلا گفته بودم ، از منوی سمت چپ InstallShield روی گزینه Server Configuration کلیک کنید و در سمت راست روی Sql Script راست کلیک کنید و یک کانکشن بسازید.
    بعد روی کانکشن مربوطه کلیک کنید و اسکریپتی را که با استفاده از SqlServer تولید کرده اید را Insert کنید.
    در تب Run Time یکسری تنظیمات از قبیل اجرای اسکریپت در زمان نصب یا در زمان پاک کردن نرم افزار و یا مدیریت خطاها در زمان اجرای اسکریپت مشاهده میکنید.

برای دادن پسورد به یوزر Sa هم از تنظیمات کانکشنی که چند خط قبل گفتم ، استفاده کنید.
    تیک Creat catalog if Absent هم برای اینه که اگر دیتابیس وجود نداشت ، اقدام به ساختن دیتابس کند.

برای قفلی که شما ذکر کردید ، من چند نمونه در سایت برنامه نویس دیده بودم ، فکر کنم بتونید با جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید (احتمالا در تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏ قرار داشته باشه)
    امیدوارم توانسته باشم که منظورم را به دوستان برسونم

موفق باشید.

6. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

سلام
    عذر خواهی میکنم ، ترافیکم تموم شده ، فقط میتونم از ساعت رایگان شبانه استفاده کنم .
    در مورد کامپوننت ها ، گفته بودم که پیام میده که باید دانلود بشن ، اگر فایل نصبی اونها رو دارید (میتونید اونها رو با جستجو در پوشه نصب ویژوال استودیو پیدا کنید یا هر از سی دی نصب برنامه های دیگر) از این روش استفاده کنید.

اینهایی رو که من توضیح میدهم برای پروژه ای از نوع installScript MSI Projects در برنامه InstallShield است. برای بقیه هم به همین صورته .
    در قسمت Redistributetables بر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Edit Prerequisite را بزنید . در پنجره ای که باز میشود ،به تب Files to include رفته و دکمه Modify را بزنید ، در اینجا میتوانید آدرس فایل خود را برای کامپوننت مورد نظر بدهید.

برای اتچ دیتابیس به روشی که قبلا گفته بودم ، از منوی سمت چپ InstallShield روی گزینه Server Configuration کلیک کنید و در سمت راست روی Sql Script راست کلیک کنید و یک کانکشن بسازید.
    بعد روی کانکشن مربوطه کلیک کنید و اسکریپتی را که با استفاده از SqlServer تولید کرده اید را Insert کنید.
    در تب Run Time یکسری تنظیمات از قبیل اجرای اسکریپت در زمان نصب یا در زمان پاک کردن نرم افزار و یا مدیریت خطاها در زمان اجرای اسکریپت مشاهده میکنید.

برای دادن پسورد به یوزر Sa هم از تنظیمات کانکشنی که چند خط قبل گفتم ، استفاده کنید.
    تیک Creat catalog if Absent هم برای اینه که اگر دیتابیس وجود نداشت ، اقدام به ساختن دیتابس کند.

برای قفلی که شما ذکر کردید ، من چند نمونه در سایت برنامه نویس دیده بودم ، فکر کنم بتونید با جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید (احتمالا در تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏ قرار داشته باشه)
    امیدوارم توانسته باشم که منظورم را به دوستان برسونم

موفق باشید.
    سلام
    من دقیقا همین کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم اما ...
    من از ابزارهای CrystalReport, .netfram2, windows installer3.1, sqlex2005 استفاده کرده ام و ادرس تمام اونها رو هم عوض کردم و ادرس فایل خودم رو دادم اما در هنگام اجرای برنامه نصب اولا .netfram2 رو اصلا در لیست نمیاره و دوما همونهایی رو هم که میاره نصب نمیکنه و فقط windows installer که خودش ادرس رو شناسایی میکنه
    نصب میکنه و بقیه رو خطا میده

فکر کنم از ورژن اونها باشه چون مثلا من از crystal report نسخه vs استفاده می کنم اما در install shield نتونستم همچین گزینه ای پیدا کنم و crystal report نسخه x86 رو انتخاب کردم و ادرس فایل خودم رو دادم همچنین در مورد سایر گزینه ها

اگه دوستان در مورد فقل نرم افزاری هم نظری دارن اعلام کنند همچنین لینک مستقیم رو بزارن دو برابر ممنونشون میشم

پروفشنال anvar.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

لینکش اینه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به زبان وی بی , قسمت سوالات کاربران رو هم بخونید مشکلات مطرح شده رو دنبال کنید. روش امنی نیست ولی از هیچ بهتره

اون چیزی که قرار بود بذارم, بنا به دلایل امنیتی پشیمون شدم (در حال توسعه است)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    روشی رو که گفتم ، خودم امتحان کردم ، مشکلی نداشتند
    ببینید چه خطاهایی می دهد ، شاید بتوان مشکل را حل کرد.

اما کریستال ریپورت رو آخرش هم نفهمیدم چیکار کنم ، صورت مسئله را با استفاده از استیمول پاک کردم
    اصلا هم از این کار پشیمان نیستم .ساده هست ،امکانات زیادی داره و سبکتره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

ببینید چه خطاهایی می دهد ، شاید بتوان مشکل را حل کرد.
    عکس خطا رو بالا تو تاپیک قبلی گذاشتم!!!
    مشکل دات نت رو چطور حل کنم؟
    گفتم که! تیک دات نت رو میزنم اما همونطور که در لیست می بینین اصلا دات نت رو جزو ابزارهای نصب نمیاره

در مورد کد فعال سازی...
    میخواستم روال کار رو بدونم...
    مثلا شماره سریال هارد رو که برمیداریم اونو باید چطور تبدیل کنم. hash کد رو چطور باید بنویسم؟
    از همه مهمتر......
    کد فعال سازی کاربر که کاربر دریافت می کند چطور باید چک کنم درست است یا نه؟
    چون برای هر کاربر با توجه به سریال هارد یا ... یک کد مجزا تولید می کند. ایا این کدها را قبلا باید در دیتابیسی همراه برنامه ذخیره کرده باشم...!!!؟؟؟ چطور امکان دارد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    عکس شما مربوط به زمان نصب است و من نمیتوانم بگویم که مشکل از کجاست. روی یک سیستم دیگه امتحان کنید شاید درست شود چون اگر مشکل خاصی وجود داشته باشه خود اینستال شیلد در زمان کامپایل خطا میگیره.

برای Hash کردن کدهای زیادی وجود داره که میتونید با یه جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید.

من خیلی با رمز گذاری ها کار نکرده ام ولی فکر کنم در این جور مواقع یه راه خوب استفاده از توابع یک به یک باشه.
    شما شماره سریالی رو که به دست میاری را در یک تابع یک به یک قرار بده ، بعد جواب تابع را به کاربر اعلام کن.
    بعد برنامه شما هم همین کار را انجام میده ، بعد جواب تابع خودش رو با جواب شما مقایسه میکنه ، در اینجا امنیت تابع خیلی مهمه ، به صورتی که هکرها نتونند تابع شما رو بخونند.
    ولی بالاخره این روش هم -- میشه، نمونه اش تمام نرم افزارهایی است که شما به صورت رایگان استفاده میکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

شما شماره سریالی رو که به دست میاری را در یک تابع یک به یک قرار بده ، بعد جواب تابع را به کاربر اعلام کن.
    بعد برنامه شما هم همین کار را انجام میده ، بعد جواب تابع خودش رو با جواب شما مقایسه میکنه
    خوب مشكل من همينجاست!!!!!!!!!!!!
    اين كدي رو كه كاربر وارد ميكنه چطور بايد چك كنم؟
    ايا ديتابيسي بايد داشته باشه برنامه تا اونو چك كنم؟
    اين ديتابيس رو چطور پر كنم؟

اگه نمونه كد hash رو هم ارسال كنيد ممنون ميشم
    میخوام بدونم چطور میشه کد hash نوشت؟

در مورد install shield دوستان بفرمایند چکار کنم؟
    تیک ابزارها رو میزنم اما فکر کنم چون ابزارهای انتخاب شده از install shield با ادرسهای وارد شده از طرف من مطابقت ندارد نی تواند انها را نصب کند (در تاپیک های قبلی موضوع مطرح شده اما نتیجه ای نگرفتم)
    Last edited by M-B-M; 07-11-2010 at 21:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •