تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: آیا حالا زمان مناسبی برای خرید سیستم هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

ممنون از راهناميتون دوست عزيز
    بايد عرض كنم
    از اونجايي كه من عجله دارم و خيلي نمي تونم صبر كنم و هم اينكه سيستمي كه مي خوام بخرم يه سيستم متوسط خانگي در حد قيمت حدودا 500 الي 550 هستش و نه بيشتر و هم اينكه من خودروي شخصي دارم و چون اهل قم هستم بنابراين فاصله زيادي تا تهران نداريم و دردسر حمل و نقل و اين چيزا وجود نداره آيا به نظر شما من قطعات رو از تهران بخرم بهتر نيست؟؟؟ يعني با اين تفاسير آيا ارزش داره از تهران خريد كرد و حدودا چه قدر به نفعم مي شه؟؟؟
    راستي شما خودتون تهران هستيد؟؟؟ بهترين قيمت رو كدو مغازه مي ده ميشه راهنمايي كنيد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

ممنون از راهناميتون دوست عزيز
    بايد عرض كنم
    از اونجايي كه من عجله دارم و خيلي نمي تونم صبر كنم و هم اينكه سيستمي كه مي خوام بخرم يه سيستم متوسط خانگي در حد قيمت حدودا 500 الي 550 هستش و نه بيشتر و هم اينكه من خودروي شخصي دارم و چون اهل قم هستم بنابراين فاصله زيادي تا تهران نداريم و دردسر حمل و نقل و اين چيزا وجود نداره آيا به نظر شما من قطعات رو از تهران بخرم بهتر نيست؟؟؟ يعني با اين تفاسير آيا ارزش داره از تهران خريد كرد و حدودا چه قدر به نفعم مي شه؟؟؟
    راستي شما خودتون تهران هستيد؟؟؟ بهترين قيمت رو كدو مغازه مي ده ميشه راهنمايي كنيد؟؟
    من برای کاری اومدم تهران . وگرنه خودم مشهدم .
    تو بازار باید بگردید تا بهترین قیمتها رو پیدا کنید . ضمن اینکه باید قیمت اولیه هر قطعه رو بدونید تا قطعات رو گرونتر نتونن بهتون بفروشند.
    مثلا یک کیس مگنوم 2 رو میتونید از 41 تا 48 تومن تو یک پاساژ تو همین تهران پیدا کنید . منتها اگر بدونید قیمت قطعه 41 تا 42 ه قطعا سراغ فروشنده 48 تومنی نمیرید!. با توجه به قیمت گیری 4 5 ساله من تو پاساژ های مختلف تهران ، اگر میخواین ارزونترین قطعات رو پیدا کنید متوسط باید 3 تا 4 ساعت برای یک کیس کامل زمان بزارید و دائم قیمتها رو بررسی کنید . (ضمنا پاساژ ایران ، علائدین ، رضا ، ولیعصر ، پارسیان توی طرح ترافیک تهران هستند و باید این نکته رو مد نظرتون قرار بدید)
    شما احتمالا تو سیستم 500 تومنی دچار محدودیت های فراوانی به لحاظ تنوع قطعات در شهرستانتون خواهید شد.
    در نتیجه مجبور میشد تن به خرید قطعات موجود فروشنده ها بدید . که احتمال زیاد بهترین خرید شما نخواهد بود!
    به نظر من خرید از تهران احتمال 80% به سود شما چه در هزینه و چه در کارایی سیستم مورد نظرتون که خواهید خرید خواهد بود.

3. 2 کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بازم ممنون از راهنماييتون خيلي كمكم كرديد
    با اين شرايط اگه همون قطعات انتخابي خودم رو اگه توي شهرمون با قيمت مناسب پيدا كردم كه همينجا مي خرم و الا مي رم تهران براي خريد قطعات
    بازم ممنون و خدانگهدار

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •