داداش اگه امکانش هست یه خورده واضحتر توضیح بدهید
داداش اگه امکانش هست یه خورده واضحتر توضیح بدهید
با سلام
برای ممیز میتونید از کد زیر در OnKeyPress مربوط به TEdit استفاده کنید :
البته این کد برای BackSpace کار نمی کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای این که فقط اعداد را بگیبرد باید کد زیر را در OnKeyPress مربوط به TEdit بنویسید.
توجه داشته باشید که 13 کد اسکی Enter و 8 کد اسکی BackSpace و 27 کد اسکی Escape است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از کد بالا شما تنها می توانید اعداد و enter, BackSpace, escape را به عنوان ورودی تایپ کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید.
با تشکر
خیلی ممنون از راهنمایتون پس من کاملش می کنم تا دیگران هم استفاده کنند
برای این که فقط عدد تایپ کنه و حروف تایپ نکنه باید پس از انتخاب کردن edt به قسمت events وبعد به قسمت onkeypress بریم و دستور زیر را وارد کنیم
if not (key in['0'..'9']) then
key:=#0;
با سلام
اما هنوز کد مشکل دارد باید کد های اسکی enter و tab را نیز به ان اضافه کنید.
با تشکر
بچه ها کد سرچ کردن رو می خواستم البته سرچ کردن از بانک اطلاعاتی یعنی یه فرم درست کردم که توی اون مشخصات به یه فروشگاه cd هست که میتوان حذف و اضافه یا اصلاح کرد فقط توی قسمت سرچ کردنش که یه cd رو ببینیم تو لیست هست یا نه موندم یه خورده اشو بلدم مابقی رو نه کمک کنید
مر30
توی لینکهای امضای من یک سری نمونه پیدا میکنی.
موفق باشی.
این هفته موضوع پروژه پایانی رو انتخاب کردم انبارداری + حسابداری دارم فرم هاشو درست می کنم از شما عزیزان می خواهم اگه ایده ای چیزی یا طرح مد نظرتون باشه بهم بگید چون می خواهم استادمون کف کنه![]()
مر30 از همتون
با سلام
دوست عزیز به نظر من بهتر است قبل از طراحی form ها اول database را طراحی کنید.
شما شروع کن هر مشکلی که داشتید من در خدمتم.
در مورد طراحی نرم افزار چند نظر دارم :
1- از sql server 2008 برای پایگاه استفاده کنید.
2- از اخرین نگارش دلفی یعنی delphi 2010 یا delphi xe 2011 استفاده کنید.
3- دستوران پایگاه داده را در StoredProcedure یا Function و یا View ها بنویسید.
5- به نرم افزارت انعطاف بده. مثلا اگر برای برنامه گزارش طراحی میکنی به صورتی طراحی کن که اگر بعدا خواستی گزارشی را تغییر بدهی یا اضافه کنی نیاز به کامپایل مجدد برنامه نباشد.
6- همه form ها را در یک فایل exe طراحی نکن می توانید از dll یا bpl استفاده کنید.
7- برای گزارش گیری از کامپوننت FasrReport استفاده کن.
8- برای ساخت نصاب از نرم افزار های معروف مانند InstallShield استفاده کن.
9- برای برنامه skin تعریف کن. میتونید از کامپوننت vclSkin استفاده کنید.
ببخشید اگه زیاد شد.
با تشکر
موضوع خیلی سنگینی انتخاب کردی.
یک برنامه واقع حسابداری انبارداری خیلی وقت گیر و خیلی پیچیده هست.
هم یک مشاور حسابداری نیاز داری و هم اطلاعات و تخصص زیاد.
امیدوارم موفق بشی.
میدونم بد موضوعی رو انتخاب کردم ولی خواستم با این موضوع هرچی بلد هم نیستم مجبور بشم برم دنبالش و یاد بگیرم
متاسفانه استادمون دلفی 7 با ما کار کرده پس مجبورم 2007 کار کنم فرم ها تقریباً می شه گفت طراحی شده چون چند نمونه گیری از برنامه های حسابداری کردم مثل هلو یا آسمان و تا حدودی فروم ها رو طراحی کردم فقط می مونه database که اونم 2 تا طراحی کردم مابقی رو توی این چندروز سعی میکنم تموم کنم
بازم ازتون تشکر می کنم که کمکم میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)