خب تقریبا هر چی کدک lossless دم دستم بود تست کردم.
بین اینها همون کدک کمتازیا خوب بود. ولی msu یه کدک lossless خوب داره که یه دونه هم مخصوص اسکرین کپچر به صورت رایگان تو سایتش دیدم. البته نوشته کاربرد تجاری پولیه
.gif)
.gif)
.gif)
خب این لینک رو ببین که مربوط به خبر انتشار این کدک هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسابی تعریف کردن. گفته شده حتی از کمتازیا هم بهتر عمل میکنه.
.gif)
اینجا هم طبق نظر مردم مشکلات کدک کمتازیا در مورد مربع شدن تصاویر و کیفیت پایین نوشته ها در کدک ام اس یو وجود نداره.
.gif)
البته بعضی کدک های تجاری به صورت تبلیغاتی واسه خودشون شلوغ کردن ولی فکر کنم ادعای بیخودی دارن میکنن:
کد:
خب شما بررسی کن ببین کدک خوب دیگه چی پیدا میکنی ولی من همون ام اس یو رو پیشنهاد میدم.
کد:
این رو نصب کن. برنامه رو باز و بسته کن. تو بخش انتخاب نوع کدک که رفته بودی ... همونجا به جای کدک techsmith بزار رو کدک MSU و تنظیماتش هم همش یه تیکه که بذاری سرعت فشرده سازی کمتر میشه و مقدار فشرده سازی حرکت محوی پنجره ها بالا میره.
کد:
یه نکته هم بگم در مورد این کدک های lossless. اینها میتونن بیتریت بسیار بالا داشته باشن طوری که سرعت هارد کم بیاد. میتونن فشرده سازی خوبی هم داشته باشن که اگه رزولوشن بالا باشه ممکنه سی پی یو نتونه به صورت realtime تصاویر رو پردازش کنه !!!
بنابراین کدک سریع با بیتریت نه چندان بالا چیز پیچیده ای میشه.
من تست میکردم مثلا اگه بخوای از x264 استفاده کنی اصلا جواب نمیده چون سرعت سی پی یو کم میاد. یا مثلا اگه از کدک lossless سایت ام اس یو استفاده کنی (این که لینک دادم کدک اسکرین کپچر بود ) چند تا آپشن کلی داره که با تستس که کردم دیدم اونی که فشرده سازی بالا داره سرعتش خیلی کمه و درست ظبط نمیکنه . تازه سی پی یو رو 50 درصد فول شده بود. یعنی یه هسته ای هست و کلاک 3 گیگاهرتز براش کم میاد !!! پس باید رو آپشنای سریعش میذاشتم که باز هم سی پی یو بالای 40 درصد پر بود و تصاویر درست ضبط نشد.