عجب حالت هات شبیه من هست
برو یک آزمایش خون بده بگو چک آپ کلی میخوام
و نتیجه را اعلام کنیدمن همه راه های طی کردم
عجب حالت هات شبیه من هست
برو یک آزمایش خون بده بگو چک آپ کلی میخوام
و نتیجه را اعلام کنیدمن همه راه های طی کردم
شما ابتدا دنبال علت سردردهاتون باشید و درمان قطعیش اما تا اون زمان دنبال یک مسکن خوب باشید. آخه کدئین چیزی جز گچ نیست که به خورد ما میدن. من که هر وقت سردرد میگیرم کدوئین میخورم سردردم بد تر میشه! پیشنهاد من ژلوفن هست به عنوان یک مسکن خوب. یک دفعه امتحان کن...
1)دختری یا پسر ؟ چند ساله ؟
2)از کی این سردردها بوجود اومده؟
3)کجای سرت درد میگیره ؟ به گردن , زیر فک یا جای دیگه هم تیر میکشه ؟
4)علایم همراهش چیه ؟؟ سرگیجه ؟ تهوع , استفراغ , مشکلات گوشی مثل وزوز , کاهش شنوایی یا چشمی ؟؟
5)چیز خاصی به ایجادشون کمک میکنه ؟مثل استرس , بوی خاص , کم خوابی , مانیتور و ....
6)کیفیت درد چطوره؟ یکنواخت یا ضربان دار ؟؟
7)تو مدت درد نسبت به نور و سر و صدا حساس تر نمیشی ؟
8)هر حمله چقدر طول میکشه تا بهتر بشی ؟؟
9)سابقه ضربه به سر یا بیماری زمینه ای خاصی نداری ؟؟
10)تو خونواده کسی سابقه اینجور سردردها رو نداره ؟؟
البته من اون روز که رسیدم دم خونه
دست کردم جیبم فقط 500 تومن باقی مونده بود !!!!!![]()
التبه ارزش داره آدم سلامتی شو بدست بیاره و بی خود مسکن نخوره
من ژلوفن هم خریدم و چند باری که سردرد شدم خوردم ولی اثری نداشت چه مسکن دیگه ایی هست که بهتر باشه؟
Last edited by faded; 26-12-2010 at 22:41.
یک مسکن دیگه هم هست ولی من زیاد توصیه نمیکنم بنام مگافن و یا نوافن و البته چند تا اسم تجاری دیگه هم داره ولی همشون یکی هستن
مواد تشکیل دهندش هم کدئین و کافئین و یک چیز دیگه هست که یادم نمیاد ولی اثر خوبی داره حداقل برای من
چند وقت پيش يه مستند ديده بودم براي درمان سردردهاي مقاوم به مسكن يه ميله تو مغز شخص ايمپلنت ميكردن كه با فرستادن سيگنال تو فاصله هاي زماني سردرد رو از بين ميبرد رو يه شخصم امتحان كرده بودن از نتيجه راضي بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه!!!!!
پس میله تجویز میکنینین؟ چند تا جند شاخه ؟ طولش؟ قطرش؟
اشوخی کردم.
میگرن سه علامت داره سر درد یه طرفه_ ضربان دار _وجود حالت تهوع
سردرد صدها علت داره که باید به پزشک مراجعه کرد
تو مسکن های معمولی بیشترین ناثیر رو میگرن آسپیرین , aca وبعدش ایبو پروفن(با نام هاهای تجاری متنوع مثل gelofen نوافن....)دارند
داروهای مخصوص میگرن ارگوتامین سی و میگراتکش هست که موقع حمله میگرن باید خورد
عوامل شروع کننده حمله میگرن: استرس نور شدید به چشمها_لامپ فلورسنت ولامپ کم مصرف حمام طولانی
بوی بنزین و مواد مشابه؟ غذاهایی مثل پنیر وپیاز
پ س خوبه پرهیز بشه اینا .. وعینک دودی و لامپهای معمولی استفاده شه
واما تجربه چند ساله من 10 سال هست تجربه حجامت دارمم بیشتریت تاثیر در بیمارهای مختلف رو بیشتر از همه رو میگرن داشته .توصیه میکنم انجام بده(اگه کمخون نیستی و هموگلوبنت بالای 11 است ک بعید میدونم کمخون باشی)
Last edited by dr_sohrab; 31-12-2010 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)