رو نمایی از ابر رایانه ، T-80
پس از شنیدن این خبر که تو کشور ابر رایانه داریم و اونم برای رایت DVD کم کردن حجم برنامه های خیلی برام جالب بود که هیچ کس در این مورد کنجکاوی نکرد . که یک شرکت که می آید با دروغ مطلبی را عنوان می کند که شاید بتواند به این وسیله محصول خود را بفروشد
به گفته مسئولان دارنده این ابر کامپیوتر که احتمالا یک Core 2 Due یا نهایتا یک Corei7 هست !!!!! آمده اند حجم برخی از نرم افزار هارا کاهش دادند! و این حجم بصورت چشم گیر هست این مساله باعث شد من راقب بشم و مجموعه را خریداری کنم . بر روی مجموعه نرم افزار عنوان شده است که آنها توانسته اند حجم نرم افزارها را با این ابر رایانه
بشکل چشم گیری کاهش دهند و اصل برنامه ها بدون کمی و کاستی قرار داده شود . بسیار خوب اولین دروغ این شرکت وقتی که شما نرم افزار 3ds Max را می خواهی نصب کنی مشخص می شود اولا این برنامه با Winrar فشرده شده است . دوما 1.5 گیگ از متریالهای این نرم افزار حذف شده است !!!
عجب ابر کامپیوتری هنگامی که شما نرم افزار را نصب کنی متوجه می شوید که تمامی متریالهای برنامه پاک شده است و این باعث کم شدن حجم نرم افزار و البته ناقص شدن آن بر خلاف گفته تبلیغاتی آنها بوده است .
در سایت پشتیبانی این شرکت در مورد این ابر کامپیوتر چنین عنوان شده است
ابر رایانه t-86 به منظور انجام محاسبات پیچیده و بالاخص امور سه بعدی در محل شرکت مستقر شده و از حیث قدرت محاسباتی جزو سریعترین و پرقدرترین سیستمهای صنعتی نصب شده در کشور است. انشالله پس از دریافت مجموعه و مشاهد حجم کم فایل نصب برنامه های حجیم که در برخی محصولات مشابه حتی یک دیسک کامل را به خود اختصاص داده است متوجه کاربرد این رایانه در آماده سازی مجموعه لرد خواهید شد. به عنوان مثال نسخه کامل فتوشاپ cs5 با حجم 650 مگابایت به صورت فشرده و حجم 1800 مگابایت پس از خارج شدن از حالت فشرده و...
منبع :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که مشاهده می کنید برخلاف گفته دوستمان آرش اتفاقا عجب ادعایی هم دارند !!!!
میرویم ببینیم که نرم افزار فوتوشاپ چطور گشته است که حجمش اینچنین کاهش پیدا کرده است .
هنگامی که روی دکمه نصب برنامه کلیک کنید متوجه می شوید که یک برنامه جهت باز کردن فایل فشرده به شما کمک می کند نام این برنامه روی پنجره نوشته شده است !
freeArc نام نرم افزار فشرده ساز open source هست که بصورت بسیار خوبی حجم نرم افزارها فایل را کاهش می دهد البته این امر باعث میشود که باز شدن فایل فشرده به سختی ودر بازه زمانی بسیار طولانی انجام پذیرد ولی می توان گفت این نرم افزار حتی از نرم افزار 7zip در این زمینه بهتر عمل می کند!
می تونید این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار خوب من سورس باز شده فوتوشاپ را با کامپیوتر Cor2due 6600 خودم با این برنامه فشرده کردم حجم = 600 !!
عجب ابر کامپیوتر ما داشتیم خبر نداشتیم .gif)
متاسفانه رشد ضعیف علم و دانش در کشور ما و عدم آشنایی کاربران در زمینه نرم افزار باعث می شود برخی از اشخاص سود جود با فریب مردم محصول خود را بفروش برسانند در صورتی که در ایران خرید مجموعه های نرم افزاری به هر ترتیبی بسیار مناسب و به صرفه می باشد و نیازی به گفتن دروغ برای فروختن محصول نرم افزارهای کپی شده ! نیست چرا که تهیه نرم افزارها حتی در همین ایران با اینترنت با خرید دیسکها تکی گران تر از خرید مجموعه نرم افزاری می شود و دیگر لزومی برای گفتن دروغ نمی ماند فقط کافیست شما که محصول مناسب و بی عیب نقص ارائه دهید .
اینم از پرونده ابرکامپیوترهای کشور مان !
وای به حال صنعت نرم افزار
در صورت تمایل این موضوع را به دیگر دوستان نیز اطلاع رسانی کنید