تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: جلوگیری از انتقال ویروس فلش به کامپیوتر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مراحلی که اینجا عرض کردم رو کاملا دقت کنید.

یک اشتباه ویروس اجرا میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشکل من اینه که سرعت اینترنتم کمه و واسه اپدیت بایستی ساعتها منتظر بمونم،اautorun virus remover رو چطور استفاده کنم؟
    خیلی راحته نصبش کن بعدش بزار تو استارت آپ که همیشه نرم افزار اجرا بشه.خودش بعد اتصال هر فلشی اسکن میکنه و ازت میپرسه که چیکار کنم.
    تازه مشکلات رو هم میتونه فیکس کنه مشکلاتی مثله از بین رفتن فولدر آپشن، تسک منیجر،...

Last edited by excessive; 30-09-2010 at 22:07.

داره خودمونی میشه babrdala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران

10

مشکل من اینه که سرعت اینترنتم کمه و واسه اپدیت بایستی ساعتها منتظر بمونم،اautorun virus remover رو چطور استفاده کنم؟
    دوست گلم این مشکل اینترنت ذغالی واسه بیشتر مردم ازجمله منم هست و من اینگونه واسه آنتی ویروس روش فایق اومدم:
    جدیدترین ورژن فری (رایگان) آنتی ویروس Avast رو از یه سایت دانلود کردم که به تحریم کشور گیر نده. من اونوقت از softpedia دانلودیدم که به ظنم الان اونم تحریممون نموده.
    خوب! بار اول 3مگی آپدیت خواست اما بعد اون با دایل آپ هم وصل بشم زمان بسیار ناچیزی رو واسه آپدیت ویروس دیفینیشن میخواد.
    خیلی راضیم ازش. چون رایگانم هس حتی کرک و سریالم نمیخواد! رو لپتاپ بسیار قدیمی من هم حتی سنگین نیست!

داره خودمونی میشه shamlou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض USB Disk Security

سلام
    دوست گرامی شما می تونید نسخه به روز شده نرم افزار امنیتی USB Disk Security رو که با حجم کم (حدود سه مگ هستش) رو دانلود کنید و روی کامپیوتر شخصی تون نصب کنید. بعد از register کردن نرم افزار وقتی فلش دیسک یا سی دی یا هر وسیله جانبی رو به کامپیوترتون وصل کنید به صورت خودکار بالا میاد و ویروس های وسیله جانبی رو میشناسه و فقط کافیه شما دکمه delete رو بزنید تا همه ویروس های اونو از بین ببره!

یه راه دیگه هستش که به صورت دستی شما می تونید از ویروسی شدن وسیله جانبی و درایوهاتون جلوگیری کنید!
    اکثر ویروس ها از فایل autorun.inf استفاده می کنند و باعث انتقال ویروس از طریق اجرای فایل فوق می شود. خوب شما می تونید توی فلش یا درایوهاتون یه پوشه با نام autorun.inf درست کنید و بزارید بمونه. و هیچ گاه فایل و پوشه هم نام جایگزین یکدیگر نمی شود و در نتیجه سیستم و وسیله جانبی مورد نظر ویروسی نمی شه.
    البته در اکثر موارد چنین راه حلی جواب میده

با تشکر از دوست خوبم Mo5tafa که این راه رو از اون یاد گرفتم

اگه سوالی در این مورد بود یا درست متوجه نشدید بگید تا بیشتر در مورد این موضوع توضیح بدیم

داره خودمونی میشه rezabush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ‌‌‌‌‌‌shiraz

پيش فرض

اگر روي سيستمتونKIS 2010 & 2011 و به روز داشته باشيد ميتونيد با خيال راحت جلو هر ويروس يا بد افزار ديگر را بگيريد البته نرم افزار به روز autorun virus remover در كنار KIS هم خوبه ولي روي بعضي از سيستم ها ران نميشه و ارور ميده مثل سيستم من . البته USB LOCK هم خوبه كه كسي بدون اجازه شما كاري انجام نده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

موافقم و به نظر کار خداپسندانه ای است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •