آقا یه Adobe Acrobat Reader 9.3 Portable دارم که قبلا بدون مشکل نصب میشد. حالا این ارور رو میده!
![]()
آقا یه Adobe Acrobat Reader 9.3 Portable دارم که قبلا بدون مشکل نصب میشد. حالا این ارور رو میده!
![]()
سلام
مشکل از فایل اجراییه یه بار برنامه رو حذف و دوباره نصب کنید.
شما این طور که پیداست اکانت محدود داری نه ادمینیستریتور. معلومه که نباید بتونی برنامه نصب کنی.
برنامه پرتابل هست ولی واسه اجرا یه کلیدهایی تو رجیستری باید اصافه کنه و نتونسته. البته همه اینا که گفتم حدسه !!!
یه تست کن ببین همه برنامه ها همین جوری شده و نصب نمیشه یا فقط همین هاست ؟
یه کار دیگه هم کنی خوبه. تو منوی استارت ویندوز ایکس پی یه جا یه گزنیه ی Run داره. اون رو بزن و توش بزن:
regedit
ببین مثل ادمینیستریتور رجیستری ویندوز باز میشه یا باز میگه ادمین نیستی ؟
منظور از Reinstall کردن برنامه Portable چیه؟
جناب ejbaree ویندوزی که نصب کردین سالمه؟ با این دو موردی که گفتین حدس می زنم ویندوز ایرادی داره و چون تازه نصبش کردین احتمالا از اولش مشکل دار بوده!
سلام ببنید با نصب برنامه ی زیر مشکلتون حل میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میاد ولی سریع میره!
تو safe mode هم اجرا نشد
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
والا بخدا من خودم ویندوز نصب کردم.
این سی دی رو هم الان دو ساله دارم و ده بار نصب کردمش .
همیشه هم بدون مشکل بوده.
تو registry هم میتونم برم.
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
آخه این ویندوز رو خیلی وقته دارم.
چرا الن اینطوری شده؟
برنامه های دیگه مثل:
AOL
nod32
Idm
firefox
نصب شده.
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
این چی هست؟
یه sp1 نوشته. ویندوز من sp2
خب شما ادمین هستی و به رجیستری هم که دسترسی داری. پس این نیست ...
خب ای نرفتار خیلی مشکوکه که پراسز میاد و زود میره. باید ادامه پیدا کنه چرا زود میره ؟
من نظرم اینه که سیستم شاید ویروسی شده. حدس دیگه ای نمیتونم بزنم. فکر کنم باید یه آنتی ویروس خفن بریزین و تست کنین.
خودم بودم با Rescue CD یا اصطلاحا دیسک نجات آنتی ویروس Avira که تو سایت سافت گذر میذاره تست میکردم. روش کارش هم خیلی ساده هستش.
سرچ کنین حجمش 66 مگ بود فکر کنم. با اون بوت کنین و بدون اینکه تو ویندوز باشین کل هارد رو اسکن میزنه و اونجا معلوم میشه ویروسی بوده یا نه.
اگه ویندوز ویروسی باشه و شما یه دونه جدید نصب کنید و هارد رو کلا فرمت نکنید ممکنه ویروسها دوباره منتقل بشن و ....
سلام.
من SysRescue CD رو از این لینک گرفتم:
حجمش 177 مگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتویاتش فایل iso نیست.
اینه:
توی ولدراشم ایناست.
حالا این خودش بوته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید رایتش کنم؟
یا اگه مشکل داره شما خودت همون برنامه که میگی رو لینکش رو بذار یه توضیحی هم بده چیکار کنمش.
راستی اگه ویروسی باشه باید کلا هارد رو فرمت کنمش؟
فولدر بوت که داره ولی نمیدونم با رایت کردن کل این فولدر ها بوت ابل میشه یا نمیشه.
این ورژن مال دو سه هفته پیشه ولی فکر کنم از کسپر اسکای امروز و فردا خیلی سریع تر و بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمیکنم مشکلی باشه. با رسکیو دیسک یه آنتی ویروس، هارد رو بدون وارد شدن به ویندوز میشه اسکت کرد. نیازی به پاک کردنش نیست البته اگه ویروسی باشه و آنتی ویروس ویروسها رو پیدا کنه و پاک کنه.
سلام
برای ارور آکرونیس این کار رو بکنید ببینید درست میشه.
این مسیر رو تو رجیستری برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
کلید Lsa رو باز کنید تو صفحه سمت راست limitblankpassworduse رو پیدا کنید
بازش کنید و value date رو به صفر تغییر بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)