تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: HP یا Asuse ، کمک ! گیج شدم شدید ...

داره خودمونی میشه cg.animator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

یک نفر که هم HP و هم Asus را باهاشون کار کرده ، بیاد بگه که آیا HP مشکلی داره ، که همه دارند می گویند خوب نیست .
    من که از لحاظ کانفیگ HP را ترجیح می دهم + صفحه HP بزرگتره 15.6" و با این اندازه صفحه و مشخصات تنها لپتاپی است که همچین وزن کمی داره ولی این قدر تو گوشم خوندن که HP خوب نیست که نمی دونم چی کار کنم . شما نظرتون چیه ؟
    در ضمن از لحاظ زیبایی HP اصلا قابل مقایسه با ASUS نیست ، من دو تا فیلم تهیه کردم از این 2 مدل که هرکی خواست می تونه ببینه .
    این مربوط به ASUS ولی حجمش زیاده
    عکس هاش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فیلمش 40 مگابایت
    کد:
    این هم HP فیلمش 16 مگابایت
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

HP بهتره شک نکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

جالبه شریط شما دقیقا مثل منه! منم بین این دو مدل دقیقا گیر کردم...دو تا از جالب ترین و بهترین های بازارن هردوشون.
    دوستم همین سری Pvilion DV6 رو نه ماهِ پیش خریده و کاملا ازش راضی هست.و مشکلی تو گرافیک یا Over heat که لپ تاپ های HP بهش معروف شدن رو ظاهرا نداره.منم فقط از زبون فروشنده ها شنیدم که HP نخرم اونم زمانی بود که می خواستند Lenovo y560 رو بهم پیشنهاد کنند.
    در مورد ASUS هم خیلی جاها پرسیدم و پست گذاشتم.کسی نگفت مشکل داره ولی از محدودیت رزلوشن می گفتند که می تونست بالاتر باشه یا مثلا RAM ش کاش 6 بود و این حرفا!ولی از لحاظ گارانتی و وارانتی به هیچ وجه با HP قابل مقایسه نیست.
    دوسال گارانتی امرتات و وارانتی.حتی یکی از فروشنده ها گفت حاضرم بهت بفروشم و تو 3 ماه هر فشاری که می خوای روش بیار اگه مشکلی داشت پولتو پس میدم!
    اما زیبایی و RAM بالاتر HP و وزن مناسب برای 15.6" بودنش کاملا وسوسه کنندست...منم تنها سوالم مشکل Over Heat داشتنشه که هنوز کسی تو فروم های دیگه (notebook review یا notebook forums ) نگفته همچین مشکلی داره...
    خوشبختانه در مورد ASUS n82jq ریویو های خوبی وجود داره.اینارو بخون:(این مدل hp یکم ناشناختست!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه شکت برطرف شد! حتما به فیدبکی هم به ما بده!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

دوستان لطفا نظرشون را بگویند که کار را همین فردا تموم کنم ، چیزی به شروع کلاس های دانشگاه نمونده .
    ممنون از همه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

بالاخره لپ تاپ را گرفتم ، HP DV6 3063 بسیار راضی هستم چون :
    خیلی قشنگه ، وزنش واقعا کمه ( 2.5 کیلو با صفحه 15.6" وزن کردم) ، صفحه کلید خوبی داره ، و تاچ پدش بسیار راحته ، کیفیت صفحه نمایشش خوبه و زاویه دید مناسبی داره ، پورت ها بسیار خوب طراحی شدن و کاملا در دسترس هستند ، بلوری داره و 6 گیگ رم .
    مشکل گرم شدن اصلا وجود نداره و در شرایط معمول دمای سی پی یو روی 60 و در اوج فشار روی 71 است .
    از صدا هر چی بگم کمه ، صدای واضح ، بلند ، دالبی (کاملا 3 بعدی) و با کیفیت در مقابل اسپیکر گران قیمت کامپیوتر من کاملا برتری داره و اصلا اسپیکر کامپیوتر من جلوش تعظیم میکنه ، اگر صدا خوبی می خواهید آخرشه .
    باتری جالب نبود ، کار سنگین حدود 1 ساعت و 40" و کار معمولی تا 2.5 ساعت کار میده .
    پارتیشن بندی افتضاحی داره که بهتره همان اول درست بشه ، 580 گیگ برای ویندوز ، نمی دونم ، همه لپ تاپ ها این جوریند !
    یک سیستم بسیار جالب داره HpQuickWeb که یک سیستم عامله که قبل از ویندوز بالا می آید و به راحتی می تونید باهاش به اینترنت وصل بشید ، عکس ببینید یا آهنگ گوش کنید ، خیلی چیز خوبیه .
    در کل به همه این لپ تاپ را پیشنهاد می کنم و کاملا راضیم .

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مبارک باشه..
    در کل به همه این لپ تاپ را پیشنهاد می کنم و کاملا راضیم .
    حالا بذار یک هفته بگذره بعد
    پارتیشن بندی افتضاحی داره که بهتره همان اول درست بشه ، 580 گیگ برای ویندوز ، نمی دونم ، همه لپ تاپ ها این جوریند !
    همه همینطوره( بسته به حجم اولیه )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک نفر که هم HP و هم Asus را باهاشون کار کرده ، بیاد بگه که آیا HP مشکلی داره ، که همه دارند می گویند خوب نیست .
    من که از لحاظ کانفیگ HP را ترجیح می دهم + صفحه HP بزرگتره 15.6" و با این اندازه صفحه و مشخصات تنها لپتاپی است که همچین وزن کمی داره ولی این قدر تو گوشم خوندن که HP خوب نیست که نمی دونم چی کار کنم . شما نظرتون چیه ؟
    در ضمن از لحاظ زیبایی HP اصلا قابل مقایسه با ASUS نیست ، من دو تا فیلم تهیه کردم از این 2 مدل که هرکی خواست می تونه ببینه .
    این مربوط به ASUS ولی حجمش زیاده
    عکس هاش
    کد:
    فیلمش 40 مگابایت
    کد:
    این هم HP فیلمش 16 مگابایت
    کد:
    من با asus کار نکردم ولی خودم و داداشم hp داریم.فقط میتونم بگم بهترینه.من حدود 7 ماهه و داداشم حدود 3 ساله که داریم.این همه مدت که داداشم داره فقط یه بار کارت صوتش مشکل پیدا کرد و اونم بخاطر این بود که اسپیکر بهش وصل بود و پاش بهش گیر کرد.به غیر از اون نه مال من و نه مال داداشم هیچ مشکلی نداشته.هر چی باشه hp پر فروش ترین در جهانه.اینم میدونم که کیفیت ال سی دی hp از asus بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مبارک باشه....من می خوام چند روز دیگه HP Pavilion DV6 3060 رو بگیرم! از ظاهرش بیشتر خوشم اومد!
    مدتهاست دارم همه جا رو زیر و رو می کنم! فکر کنم دیگه شکی نداشته باشم!

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

با اینکه دیر شده ولی مبارک باشه ، بعد از این چند روز نظرت رو راجع به 3063 بگو ، ببینیم هنوز راضی هستی یا نه ، گرما ، تاچ پد ، اجرای بازی ها و برنامه ها مشکلی نداشتی ؟

من بین سه لپ تاپ n61jq و Argento 3060 و F126 سونی گیر کردم ، البته N61JQ حذف شد از دور به دلیل نیاز ضروری من به رم (چون با VmWare Workstation زیاد کار می کنم ) ، بین f126 و 3060 هم به دلیل نیازم به گرافیک 3060 رو انتخاب کردم ، از طرفی برام مهمه که رنگش argento باشه و فینگر پرینت داشته باشه ، به همین دلیل می خواهم 3060 بگیرم .

ولی هر چقدر تو بازار می گشتم پیدا نکردم ، اگر کسی می دونه کجا دارن لطفا" پیام خصوصی بده

با تشکر

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با اینکه دیر شده ولی مبارک باشه ، بعد از این چند روز نظرت رو راجع به 3063 بگو ، ببینیم هنوز راضی هستی یا نه ، گرما ، تاچ پد ، اجرای بازی ها و برنامه ها مشکلی نداشتی ؟

من بین سه لپ تاپ n61jq و Argento 3060 و F126 سونی گیر کردم ، البته N61JQ حذف شد از دور به دلیل نیاز ضروری من به رم (چون با VmWare Workstation زیاد کار می کنم ) ، بین f126 و 3060 هم به دلیل نیازم به گرافیک 3060 رو انتخاب کردم ، از طرفی برام مهمه که رنگش argento باشه و فینگر پرینت داشته باشه ، به همین دلیل می خواهم 3060 بگیرم .

ولی هر چقدر تو بازار می گشتم پیدا نکردم ، اگر کسی می دونه کجا دارن لطفا" پیام خصوصی بده

با تشکر
    n61 بگیر خوب رمشو ببر بالا
    اما فینگر نداره
    اگه تهرانی برو پاییتخت راحت پیدا میشه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •