خداروشکر این 7تا گوشی که ما تا حالا خریدیم همش گارانتی متفرقه بود وهم قیمت بدون گارنتی ها وهنوز هم خراب نشده
کلا گارانتی تو ایران بدرد نمی خوره
خداروشکر این 7تا گوشی که ما تا حالا خریدیم همش گارانتی متفرقه بود وهم قیمت بدون گارنتی ها وهنوز هم خراب نشده
کلا گارانتی تو ایران بدرد نمی خوره
منم هم تا اونجا که خبر دارم گارانتی های موجود ارزش پول دادن رو ندارند
با عرض ارادت به همه اساتید و دوستان این بخش
به نظرم گارانتی گوشی از دو نظر قابل بحثه:
1-اینکه وقتی گوشی خراب شد یا مشکلی داشت رایگان درست بشه یا حداقل بدون دردسر جوابگو باشند
2-اینکه گوشی اصل باشه و رجیستر مخابرات و قابلیت های فارسی و پک کامل و این چیزا
حالا نظر شخصی خودم در مورد گارانتی گوشی در کشور ایران اینه که:
مورد 1 : در اغلب موارد گارانتی با این مفهوم وجود نداره (حالا نسبیت انیشتین هم هست و اینکه شاید حالا یه معجزه ای شد و ...) چون یا طمع کار و نامرد هستن و هزار تا راه فرار برای خودشون میگذارن یا تسلط کافی ندارن یا اینکه خود این نمایندگی ها هم درست و حسابی ساپورت نمیشن و ... هزار دلیل دیگه
مورد 2 : نیاز شدید به دقت و هوشیاری خریدار داره و از طرفی هم مهارت شخص در برطرف کردن نیاز های خودش (مثلا اگه طرف می تونه رام فارسی برای فلان گوشی پیدا کنه و درست نصبش کنه، دیگه از این نظر وابسته به گارانتی نیست و...)
طرف اگه می تونه تشخیص بده که دنبال چی هست و نکات دقیق و حفره ها رو بشناسه بحث گارانتی از این منظر هم منتفی هست ولی برای افراد عامه و افرادی که حوصله یا مهارت این موضوعات رو ندارند احتمالا گارانتی مهمه
اساتید عزیز با نظراتشون این بحث رو اصلاح و تکمیل می فرمایند
ارادتمندم![]()
گارانتی در ایران فقط یک کلاهبرداریه
البته بعضی برندها بدلیل کیفیت بالا نیازی یه گارانتی ندارن
البته در مواقعـی ممکنـه خیلی مفید باشـه به شرط اونکـه شرکت خوبـی بازی ساپورت دهنده و کمک کار بشـه ؛ نه باعث جنگ اعصابتجربه حداقل به من نشون داده گارانتي = ريختن پول در جوب![]()
به نظر منم یه کلا هبرداری خفنه
مساله اینه که همچین شرکتی اینجا پیدا نمیشه![]()
به نظر من غیر پارس مایکروتل که خدمات نرم افزاری رایگان هم میده و نسبتا جوابگو تر هست و گوشیایی که گارانتی میکنه اصل کره ای هستن بقیشون به درد نمیخورن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)