تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مطرح کردن سوالات و مشکلات مادربورد » تعمیرات تخصصی مادربورد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه بگید از کدوم ورژن برای آپدیت بایوس استفاده‌ کرده‌اید؟

ورژن مادربوردتون چیه؟

شاد باشید
    من همه جای min را گشتم حتی روی کارت گارانتی ورژن دستگاه را نوشته نبود پس معلوم میشه ورژن 1 است.
    اخرین نگارشF6 به تاریخ2010/04/24.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر.
    هادی

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

باسلام به دوستان عزیز:
    یه مادربرد giga ep41-ud3l دارم که 4 تا اسلات رم داره که نوشته تا 8 گیگ رم را با باس 800 ساپورت میکنه.
    4تا رم گینگ مکس خریدم
    اما 8 گیگ رم را داخل بایوس شناسایی نمیشه .
    تک تک اسلت ها تست شد.
    تک تک رم ها هم تست شد.
    هیچ مشکلی ندارد
    بایوس هم اپدیت شد.
    با تشکر
    هادی
    آیا وقتی که هر 4 تا رم رو که روی سیستم قرار می‌دیدی سیستم روشن میشه؟

در قسمت مموری بایوس چه مقدار نشون داده می‌شه؟

شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان قبلا هم اینجوری میشد ولی با در اوردن قطعات و جا زدن دوباره انها درست میشد از حدود 1 ماه پیش سیستم هنگ میکرد و فقط باید چند بار ریست میکردی تا درست بشه این مشکل یکدفعه حل شد تا اینکه دیشب دوباره هنگ کرد و وقتی ریست کردم مانیتور روشن نشد قطعات رو دراوردم و دوباره جا زدم ولی فایده نداشت بردم تعمیرگاه تمامی قطعات رو تست کرد ار این دستگاه های تست هم داشت گفت مشکل از مادربورده از چیپش هست اوردم خونه دوباره بهش ور رفتم حتی باطری را هم عوض کردم ولی نشد که هیچ اصلا دیگه روشن هم نشد موقعی که کلید پشت پاور رو میزنم و سیستم رو روشن میکنم 1 دور فن cpu میچرخه و هیپچ اتفاق دیگری هم نمیوفته یعنی اصلا فن ها هم روشن نمیشن لطفا خواهشا کمک کنین بگین چه کار کنم حالا واقعا مشکل از مادر بورده؟ میشه تعمیرش کرد؟ با نو بخرم؟ اگر میشه تعمییر گرد شما جایی رو سراغ دارین؟ اگر که نه یه مادر بورد برای خرید پیشنهاد بدین. سیستم من مشخصاتش اینه: مادربورد گیگابایت 915p دو عدد رم یکی 512 و یکی 1 گیگ DDR2 گرافیک 256 nvidia جی فورس 7300 cpu 2.8 full intel

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

دوستان قبلا هم اینجوری میشد ولی با در اوردن قطعات و جا زدن دوباره انها درست میشد از حدود 1 ماه پیش سیستم هنگ میکرد و فقط باید چند بار ریست میکردی تا درست بشه این مشکل یکدفعه حل شد تا اینکه دیشب دوباره هنگ کرد و وقتی ریست کردم مانیتور روشن نشد قطعات رو دراوردم و دوباره جا زدم ولی فایده نداشت بردم تعمیرگاه تمامی قطعات رو تست کرد ار این دستگاه های تست هم داشت گفت مشکل از مادربورده از چیپش هست اوردم خونه دوباره بهش ور رفتم حتی باطری را هم عوض کردم ولی نشد که هیچ اصلا دیگه روشن هم نشد موقعی که کلید پشت پاور رو میزنم و سیستم رو روشن میکنم 1 دور فن cpu میچرخه و هیپچ اتفاق دیگری هم نمیوفته یعنی اصلا فن ها هم روشن نمیشن لطفا خواهشا کمک کنین بگین چه کار کنم حالا واقعا مشکل از مادر بورده؟ میشه تعمیرش کرد؟ با نو بخرم؟ اگر میشه تعمییر گرد شما جایی رو سراغ دارین؟ اگر که نه یه مادر بورد برای خرید پیشنهاد بدین. سیستم من مشخصاتش اینه: مادربورد گیگابایت 915p دو عدد رم یکی 512 و یکی 1 گیگ DDR2 گرافیک 256 nvidia جی فورس 7300 cpu 2.8 full intel
    در مورد مشكل شما دوست عزيز بايستي عرض كنم كه مشكل از مادربورد سيستمتون هست.

براي تعويض هم پيدا كردن مادربورد نو كاري مشكل هست. آخه اين نوع مادربوردها ديگه توليد نميشه و در بازار هم كمه.

البته اگه وجود داشته باشه قيمتش هم كمي زياد هست.

در مورد ارتقاء هم بخواي فكر كني خرج روي دستت ميزاره.

در بازار بگرد دنبال دست دوم ببين گيرت مياد يا نه.

در مورد تعمير هم بايد بگم ميشه و بايستي ببري يه جاي تخصصي تا برات كارش رو انجام بدن.

شاد باشيد

5. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان مشکل از چیپ شمالی بود همون که هیتسینک روشه غیر قابل تعمیره دست دو هم 45 تا 70 موجود است ولی من میخوام نو بگیرم یه مدل که cpu و ram و گرافیکم بهش بخوره معرفی کنید

داره خودمونی میشه mahdi7777777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام ..
    سیستم من روشن میشه اما تصویر نداره .. تمامی قطعات چک شده .. از جمله رم و کارت گرافیک ... مشکل 100 % از مادر بورد هستش ...
    اقدامات اولیه ازجمه clear cmos رو انجام دادم .. باطری مین و پاور هم تعویض شده . .. مادربورد هم خارج از کیس تست کردم ... ولی باز هم تصویر ندارم ..
    ممنون میشم راهنماییم کنید ...
    مدل مادربورد :
    Elitegroup p43t-a2

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام ..
    سیستم من روشن میشه اما تصویر نداره .. تمامی قطعات چک شده .. از جمله رم و کارت گرافیک ... مشکل 100 % از مادر بورد هستش ...
    اقدامات اولیه ازجمه clear cmos رو انجام دادم .. باطری مین و پاور هم تعویض شده . .. مادربورد هم خارج از کیس تست کردم ... ولی باز هم تصویر ندارم ..
    ممنون میشم راهنماییم کنید ...
    مدل مادربورد :
    Elitegroup p43t-a2
    اگه همه قطعات تست شده و مطمئنید که از مین است این موارد هم بایدتست بشه
    اول از همه با پروگرمر بایوس برای مین ریخته بشه
    کار بعدی حرارت دادن چیپ شمالی است زدن خمیر سیلیکون به چیپ
    تست حرارت چیپ ها و آی سی ها با دست که حرارتشون بیش از حد نباشه هر آی سی که با نگه داشتن دست روی اون حرارتش بیش از حد باشه یعنی سوخته یا نیم سوز شده و مشکل داره و باعث میشه جریان بکشه اون آی سی باید از مدار خارج بشه و با یک نمونه از خودش تست بشه
    کار بعدی چک کردن مدار تغذیه مین شامل ماسفت خازن و چیپ pwm
    کار بعدی ولتاژ گیری است باید ولتاژ اطراف آی سی فلش رام و همچنین آی سی کلاک گرفته بشه و چک کنید که آی سی کلاک فرکانس رو تولید میکنه و همچنین کریستال
    این مشکل میتونه از لحیم سردی پایه سوکت با مین باشه باید با ترکیب روغن فلکس و الکل طبی سوکت رو حرارت بدین با هیتر البته دستگاه IR باشه بهتره
    علت بعدی میتونه از کثیف بودن سوکت باشه و ساپورت نشدن سی پی یو از طرف مین
    علت بعدی قطع شدن ارتباط سی پی یو با چیپ شمالی در لایه
    حالا اگه دیباگر داشته باشین با اطمینان میشه گفت مین ایراد داره
    هرجایی از تست هارو نفهمیدید بگین

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگه همه قطعات تست شده و مطمئنید که از مین است این موارد هم بایدتست بشه
    اول از همه با پروگرمر بایوس برای مین ریخته بشه
    کار بعدی حرارت دادن چیپ شمالی است زدن خمیر سیلیکون به چیپ
    تست حرارت چیپ ها و آی سی ها با دست که حرارتشون بیش از حد نباشه هر آی سی که با نگه داشتن دست روی اون حرارتش بیش از حد باشه یعنی سوخته یا نیم سوز شده و مشکل داره و باعث میشه جریان بکشه اون آی سی باید از مدار خارج بشه و با یک نمونه از خودش تست بشه
    کار بعدی چک کردن مدار تغذیه مین شامل ماسفت خازن و چیپ pwm
    کار بعدی ولتاژ گیری است باید ولتاژ اطراف آی سی فلش رام و همچنین آی سی کلاک گرفته بشه و چک کنید که آی سی کلاک فرکانس رو تولید میکنه و همچنین کریستال
    این مشکل میتونه از لحیم سردی پایه سوکت با مین باشه باید با ترکیب روغن فلکس و الکل طبی سوکت رو حرارت بدین با هیتر البته دستگاه IR باشه بهتره
    علت بعدی میتونه از کثیف بودن سوکت باشه و ساپورت نشدن سی پی یو از طرف مین
    علت بعدی قطع شدن ارتباط سی پی یو با چیپ شمالی در لایه
    حالا اگه دیباگر داشته باشین با اطمینان میشه گفت مین ایراد داره
    هرجایی از تست هارو نفهمیدید بگین
    واقعا ممنون که اینقدر زود جواب دادین ...
    ولی یه کم مطالبی که گفتید برام سنگین بود !!
    حقیقتش من پروگرم ندارم بخوام اولی و امتحان کنم .. برای پروگرمر باید بایوس از مدار خارج بشه ..؟

میزان حرارت هم روی چیپ ها خوبه ..

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله بایوس باید از مدار خارج بشه بعضی بایوس های plcc که 32 پایه هستند روی یک سوکت سوار شده اند با پنس میتونید بردارید راحت ولی بعضی مدل ها 8 پایه با هیتر باید برداشته بشه
    این راه رو هر تعمیرکار مینی برای اولین بار حتما باید انجام بده تا با خیال راحت موارد دیگرو تست کنه
    هیت سینک چیپ شمالی رو بردارید و سیستم رو روشن کنید دست بزارید روش ببینید چطوریه حرارت همچنین چیپ جنوبی و i/o

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بله بایوس باید از مدار خارج بشه بعضی بایوس های plcc که 32 پایه هستند روی یک سوکت سوار شده اند با پنس میتونید بردارید راحت ولی بعضی مدل ها 8 پایه با هیتر باید برداشته بشه
    این راه رو هر تعمیرکار مینی برای اولین بار حتما باید انجام بده تا با خیال راحت موارد دیگرو تست کنه
    هیت سینک چیپ شمالی رو بردارید و سیستم رو روشن کنید دست بزارید روش ببینید چطوریه حرارت همچنین چیپ جنوبی و i/o
    حرارت چیپ ها خوبه ...
    بایوس روی سوکت نیست ...ولی مشکلاینجاست که .. گفتید 8 پایه ؟ یعنی کنار چیپ شمالی هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •