سلام
من یه مشکل بزرگ دارم. وقتی که ویندوز رو رو استندبای میزارم بعد که از حالت استندبای میاد بیرون خاموش میشه!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام
من یه مشکل بزرگ دارم. وقتی که ویندوز رو رو استندبای میزارم بعد که از حالت استندبای میاد بیرون خاموش میشه!!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری hybrid sleep رو فعال کنم (شاید کار کرد)
با سلام، دوستان سیستم من وقتی یه ربع ، بیست دقیقه ای بهش دست نمی زنم به حالت اسلیپ می ره و فنش هم خاموش می شه که اینجا فهمیدم حالت Hybris Sleep هست. می خواستم بدونم تنظیمات این مورد کجاست؟ می خوام زمانش رو بیشتر کنم. ممنون
طبق گفته های صفحه ی قبل شما در حالت Sleep معمولی میرید یا Hybrid Sleep؟سلام
یعنی سیستم موقع Sleep کاملا خاموش میشه؟ و یا حداقل بی سر و صدا میشه یا نه؟
توی Setup همون تنظیماتی که دوستمون انجام دادند رو شما هم انجام بدین.
هیچ کسی نمی دونه؟
سلام به دوستان
مشکلی که من دارم اینه که وقتی که هایبرنیت می کنم
از محیط ویندوز خارج می شه در واقع یه جورایی لوگ اف می شه
اگه ممکنه راهنماییم کنید
با تشکر
در همون Power Option تایم اسلیپ رو بالا ببرید.هیچ کسی نمی دونه؟
یعنی هایبرنت نمیشه و Logoff میشه و یا وقتی میزنید از هایبرنت در بیاد Logoff شده؟مشکلی که من دارم اینه که وقتی که هایبرنیت می کنم
از محیط ویندوز خارج می شه در واقع یه جورایی لوگ اف می شه
من هایبرنت میکنم سیستم خاموش میشه و بعد از 2 ثانیه روشن این را رفع کنید هیچ سایتی نتونسته حل کنه![]()
در Deivce manager هم ماوس و هم کیبرد رو انتخاب و در Properties به سربرگ Power برید و Enable this device to wake computer رو تیکش رو بردارید.من هایبرنت میکنم سیستم خاموش میشه و بعد از 2 ثانیه روشن این را رفع کنید هیچ سایتی نتونسته حل کنه![]()
اگر نشد باز هم راه داره.
(اگر مادربرد قدیمی هستش Bios باید آپدیت بشه)
[من مشکلم حل شد از من هایبرنت میشد دو ثانیه بعد روشن میشد عکسش را میزارم![]()
با تشکر از ebicross
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)