واسه Remote desktop میتونی به تاپیک زیر مراجعه کنی:
من که Remote Desktop مایکروسافت رو ترجیح میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه Remote desktop میتونی به تاپیک زیر مراجعه کنی:
من که Remote Desktop مایکروسافت رو ترجیح میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
360 روزم کمه براش
بزار یکمی کار کنه!
سیستم عامل اصلا مهم نیست
مسلما برای وصل شدن احتیاج به اینترنت دارید
بهترین گزینه team viewer که می تونید با تغیراتی (برداشتن تصویر دسکتاپ کامپیوتر مقصد و همچنین سیاه سفید کردنش) با سرعت کم هم نتیجه خوبی بگیرید
حرف شما کاملا درست به شرطی که IP ثابت داشته باشیم
ما بدبخت بچاره ها که هی IP عوض میکنم باید دنبال اینجور برنامه ها باشیم![]()
Last edited by naderfar; 04-10-2010 at 21:17.
سلام دوستان
منم میخام دو تا سیستم رو شبکه کنم اما نمیشه
IP ثابت هم ندایم
اگه ممکنه لطفا کمک کنید
ممنون![]()
Last edited by hossein-p30-f; 05-10-2010 at 19:06.
مشکل IP دینامیک رو میشه یکجوری حل کرد ولی نمی تونید هیچ کاری در ارتباط با فوروارد کردن پورت مربوطه انجام بدیدن در اینصورت تا پورت مربوطه رو فوروارد نکنید داخل شبکه لوکال نمی تونید از بیرون به یکی از کلاینتها ریموت بزنید . که برای Remote Desktop پورت 3389 و VNC هم پورت 5900 به صورت پیشفرض هست که می تونید تغییرش بدید.
ببخشید دوستان
تاپیکی هست که یه آموزش کامل برای شبکه کردن دو کامپیوتر دور از هم (با ADSL) برای بازی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
.
اگر فقط برای بازی کردن می خواهید اینکار رو انجام بدید بهتره به همراه اسم بازی داخل بخش زیر درخواست بدید :
من زیاد از بازی ها سر رشته ندارم ولی مثلا داخل کانتر شما می تونید سرور بشید و ip تون رو به دوستتون بدید تا بهتون کانکت بشه که داخل بخش بالا بهتر جواب میگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیاد گشتم اما چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم
با این برنامه میخوام Ping کنم که نمیشه LogMeIn Hamachi
کارهایی که کردم :
1- فایروال خاموش
2- توی این قسمت IP دوستم رو دادم Internet Protocol Version 4 > Use the Folloing IP address
3- تنظیمات ریموت
می خوام Ping کنم این پیغام رو میده :
Request timed out
.
مگه مودم شما pppoe تنظیم نشده؟ در اینصورت باید پورت برنامه هماچی رو فوروارد کنید . ببینید لینک زیر بدردتون میخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا
مودمم pppoe هست
ویندوز من 7 و اونیکی Xp هست
ربطی به ویندوز که نداره؟؟؟؟
مودم هم خودش فایروال داره که پورتها رو میبنده واسه همین باید پورتی که برنامه هماچی استفاده می کنید فوروارد کنید از رو مودم. یا می تونید هر دو مودم رو بریج تنظیم کنید و با کانکشن وصل بشید به اینترنت تا دیگه از فایروال مودم استفاده نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)