تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 62

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک تا سقف 140 تومن-اندر حکایت من و ارتقا گرافیک!

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

اگه دقت کنی تو پست اول گفتن بودجه برای پاور جدا گذاشتن 4870 هم از دایرکت 11 پشتیبانی نمیکنه
    درست میفرمایید ، ولی زمانی که کارت گرافیک نتونه از پس گیم بر بیاد دیگه دایرتیکس 11 به چه دردی میخوره ؟ ؟

پاور هم memonex 540w بهترین گزینه هست با قیمت 54 تومن
    کاملا موافقم ، بهترین گزینه !
    پاورتون لب مرزه و حتی برای 5670 یه مقداری کمه (اگه اورکلاک نکنید ایرادی نداره)، بنابراین با این پاور قویترین گرافیکی که میتونید بردارید همین 5670 هست.

والا من نمیدونم شما با چه حساب کتابی این حرف رو میگید ولی به نظر من این پاور اصلا برای 5750 کافی نیست ! و بعد از چند ماه یا پاور و یا گرافیک ، یکیشون کم میاره !

2. این کاربر از sina-star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا من نمیدونم شما با چه حساب کتابی این حرف رو میگید ولی به نظر من این پاور اصلا برای 5750 کافی نیست ! و بعد از چند ماه یا پاور و یا گرافیک ، یکیشون کم میاره !
    موافقم، اصلا برای 5750 کافی نیست. بر منکرش لعنت!
    پاورتون لب مرزه و حتی برای 5670 یه مقداری کمه (اگه اورکلاک نکنید ایرادی نداره)، بنابراین با این پاور قویترین گرافیکی که میتونید بردارید همین 5670 هست.

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

درست میفرمایید ، ولی زمانی که کارت گرافیک نتونه از پس گیم بر بیاد دیگه دایرتیکس 11 به چه دردی میخوره ؟ ؟
    البته بستگی داره بازی با چه رزولوشنی اجرا میشه.
    البته مانیتورم CRT هست!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

البته مانیتورم CRT هست!!!
    1024*768 رو عرض می کنم

موافقم، اصلا برای 5750 کافی نیست. بر منکرش لعنت!
    5670 فقط 15 وات کمتر از 5750 مصرفش هست !!! یعنی مشکل شما سر همین 15 وات هست ؟

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

از همه عزیزان مچکرم

پس نتیجه ی آخر اینکه برای من بهترین 5670 هست؟

میتونم بهتون اطمینان بدم که شما با 5670 اگر مشکلی از طرف بقیه قطعات نباشه، میتونید تمام بازیهای فعلی رو با آخرین تنطیمات در رزولوشن 768*1024 و نزدیک به همه بازیهای فعلی رو با آخرین تنظیمات در رزولوشن 1024*1280 بدون افت فریم اجرا کنید.
    منظور شما از این که گفتین "اگه مشکل از طرف بقیه قطعات" چیه؟ حالا فکر می کنید به صرفه هست که کارتو بگیرم یا اینکه بی خیال بشم و پولامو ذخیره کنم تا بعداً کل PC رو یک جا عوض کنم؟

کل بودجه من: 200 تومن که اونو به 140 تومن و خرده ای برای گرافیک و 50 و خرده ای برای پاور تقسیم کردم

بالاخره من پاور نیاز دارم یا نه؟

اگه بقیه هم نظر بذارن و تائید کنن برم همین 5670 رو بگیرم...
    Last edited by sia-saketi; 09-09-2010 at 01:47.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظور شما از این که گفتین "اگه مشکل از طرف بقیه قطعات" چیه؟
    من خودم اول میخواستم سی پی یو رو عوض نکنم که اونموقع با سی پی یو قدیمیم بنچمارک تو GTA IV نزدیک به 6 فریم بود ولی بعد عوض کردن سی پی یو شد 37. اینم از اثر بقیه قطعات. فقط یه رمه دیگه بزنم دیگه خیالم راحت میشه.

---------- Post added at 04:10 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------

اینم از دمای کارتم که باید بگم در کیس بازه و کولر خونه هم روشنه. ولی کلا حالت عادی نزدیک 48 درجست.

خنک و کم صدا:

Gigabyte GV-R567OC-1GI

7. این کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یه کارت 5770 میخوام بخرم میخواستم بدونم پاورم جواب میده

پاورم 780 گیرین هست

اگه یه موقع بخوام SLI بکنم چی کم نمیاره

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

زمانی که کارت گرافیک نتونه از پس گیم بر بیاد دیگه دایرتیکس 11 به چه دردی میخوره ؟ ؟
    منظورتون از "نتونه از پس گیم بر بیاد" چیه؟
    مدرکی، بنچمارکی چیزی دارید که نشون بده 5670 نمی تونه در رزولوشن 768*1024 از پس بازی بر بیاد؟

5670 فقط 15 وات کمتر از 5750 مصرفش هست !!! یعنی مشکل شما سر همین 15 وات هست ؟
    مطابق لینک های زیر از سایت شرکت سافایر، برای 5670 پاور حداقل 400 وات و برای 5750 پاور حداقل 450 وات توصیه شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنابراین همونطور که گفتم:
    این پاور برای 5670 به سختی کافی هست و برای 5750 اصلا کافی نیست.
    مشکلش چیه؟

10. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظور شما از این که گفتین "اگه مشکل از طرف بقیه قطعات" چیه؟ حالا فکر می کنید به صرفه هست که کارتو بگیرم یا اینکه بی خیال بشم و پولامو ذخیره کنم تا بعداً کل PC رو یک جا عوض کنم؟

کل بودجه من: 200 تومن که اونو به 140 تومن و خرده ای برای گرافیک و 50 و خرده ای برای پاور تقسیم کردم

بالاخره من پاور نیاز دارم یا نه؟

اگه بقیه هم نظر بذارن و تائید کنن برم همین 5670 رو بگیرم...
    حقیقتش من درست نمی دونم که آیا cpu شما برای گرافیک محدودیتی ایجاد می کنه و اگر می کنه چقدر، دوستان در این مورد بیشتر می تونن کمک کنن.
    اما اگر بتونید بودجتونو یه مقدار افزایش بدید و پاوری که دوستان معرفی کردن (memonex 540w) رو به همراه 5750 بگیرید، عالی میشه. شاید در این حالت بتونید cpu رو هم مقداری اورکلاک کنید و نتیجه بهتری بگیرید.

12. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

سلام دوستان من یه کارت 5770 میخوام بخرم میخواستم بدونم پاورم جواب میده

پاورم 780 گیرین هست

اگه یه موقع بخوام SLI بکنم چی کم نمیاره

ممنون
    مارو گرفتی عزیزم ؟ با این پاور 5970 هم میتونی نصب کنی

با 5770 که نمیشه SLI کرد ولی با این پاور براحتی میتونید کراس فایرشون کنید.(حتی تریپله)
    من با این پاور 3 تا 4870 کراس فایر کردم !

منظورتون از "نتونه از پس گیم بر بیاد" چیه؟
    مدرکی، بنچمارکی چیزی دارید که نشون بده 5670 نمی تونه در رزولوشن 768*1024 از پس بازی بر بیاد؟

اگر منظور شما بازی های امروزی هست که بازی های امروزی رو با حداقل فریم باز خواهد کرد. ولی منظور من بازی هایی هست که در آینده نزدیک خواهد آمد و 5670 دیگر با حداقل فریم هم قابل بازگشایی نخواهد بود !
    برای بازی های آینده هم که هنوز بنجمارکی تولید نشده ، نشونتون بدم

خلاصه اگر فقط به فکر امروز و بازهایی امروزی هستید ، و اصلا بازیهای آینده براتون مهم نیست ، توصیه می کنم حتما برین دنبال همین کارت !

مطابق لینک های زیر از سایت شرکت سافایر، برای 5670 پاور حداقل 400 وات و برای 5750 پاور حداقل 450 وات توصیه شده:
    خوب دیگه ! خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه !
    طبق استانداردی که در مورد پاور هست ، هر پاور بعد از 3 ماه کارکرد راندمانش 15% کاهش پیدا میکنه
    حالا پاور 380 وات ایشون حداکثر خروجیش 320 وات هست !
    حالا خودتون نگاه کنید ببینید آیا پاور ایشون با گفته های ساپفایر درست درمیاد ؟ ؟ ؟ ؟

14. این کاربر از sina-star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر منظور شما بازی های امروزی هست که بازی های امروزی رو با حداقل فریم باز خواهد کرد. ولی منظور من بازی هایی هست که در آینده نزدیک خواهد آمد و 5670 دیگر با حداقل فریم هم قابل بازگشایی نخواهد بود !
    برای بازی های آینده هم که هنوز بنجمارکی تولید نشده ، نشونتون بدم

خلاصه اگر فقط به فکر امروز و بازهایی امروزی هستید ، و اصلا بازیهای آینده براتون مهم نیست ، توصیه می کنم حتما برین دنبال همین کارت !
    این بحث دیگه ای هست و البته درسته.
    طبیعیه که برای هر کارتی حتی 5970، زمانی خواهد اومد که نتونه از پس بازی بر بیاد! تنها تفاوت در این مدت زمان هست. هر کسی بسته به بودجه و شرایطش، بهترین کارت رو انتخاب می کنه و با شرایطی که دوستمون در پست اول ذکر کردن، 5670 بهترین گزینه بود.

خوب دیگه ! خودتون جواب خودتون رو دادین دیگه !
    طبق استانداردی که در مورد پاور هست ، هر پاور بعد از 3 ماه کارکرد راندمانش 15% کاهش پیدا میکنه
    حالا پاور 380 وات ایشون حداکثر خروجیش 320 وات هست !
    حالا خودتون نگاه کنید ببینید آیا پاور ایشون با گفته های ساپفایر درست درمیاد ؟ ؟ ؟ ؟
    من در مورد این کاهش راندمان اطلاعی ندارم، اما فکر می کنم شرکت سافایر که چنین توصیه ای کرده، حتما با در نظر گرفتن همه جوانب از جمله همین مسئله راندمان این مقدار رو در نظر گرفته. اینطور نیست؟

16. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •