تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: خارش سر

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون دوستان بابت راهنمایی. فکر کنم تجویزهای گیاهی مناسب باشند چون خودشون هم به این موارد بیشتر اعتقاد دارن. فقط نکته ای که شاید تو تجویز شما موثر باشه اینه که تقریبا از زمان یائسگی دچار این مشکل شدن. حالا اینکه ربط داشته باشه یا خیر مطمئن نیست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا نمی دونم آیا یائسگی می تونه باعث این خارش باشه یا نه؟
    ---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

دوست عزیز در نهایت به نکته خوبی اشاره کردید:یائسگی....بله به هنگام یائسگی به خاطر تغییرات هورمونی که اتفاق میفته ،پوست خشک میشه و حالت خارش و پوسته پوسته شدن رو به خودش میگیره...ضمن اینکه در این دوران بدن بیشتر مستعد اگزما که اغلب ناشی از واکنش های الرژیکی هست میباشد.

بنابراین به احتمال زیاد مشکل این خانم هم در همین راستا هست...نکاتی که ممکنه توی زندگی روزمره بهشون کمک کنه این هست که مصرف سبزیجات و میوه (شاه توت ،لیمو،انگور..و چای سبز) را افزایش بدهند و مصرف ادویه جات و مواد الرژی زا مثل بادمجان و توت فرنگی تقلیل بدن.

سعی کنن از لوسیون های مرطوب کننده پوست استفاده کنن..میتونن سرشونو بعد از هر همام با روغن زیتون ماساژ بدن و مرطوب نگه دارن...از مواد عطری هم چندان استفاده نکنن ...به هنگام حمام هم اب ولرم باشه نه خیلی گرم...

ایشالا که ناراحتیشون برطرف بشه هرچه زودتر

آخه این حساسیت دیگه چی بود؟!
    همون الرژی دیگه...یهو بدنت شروع میکنه به حساس شدن و شروع اگزما و کهیر تا رده های بالاتر،خیلی از موارد هم بدون هیچ دلیل خاصی اتفاق میفته و چاره ای جز سازش نیست

2. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حساسیت واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به عوامل خارجی می باشد به این معنی که سستم ایمنی بصورت طبیعی به مواد ناشناس واکنش داده و باعث از بین رفتن آنها می شود حال به عللی که بعضا نا شناخته می باشند این واکنش بیشتر از حد طبیعی بوده و ایجاد ناراحتی می کند .
    درمان اصلی تمام حساسیت ها در وهله اول دوری از عامل بوجود آورنده انها می باشد پس بنابر این برسی و پیدا کردن علت حساسیت بسیار مهم می باشد .
    در مرحله بعدی استفاده از دارو های آنتی هیستامین برای کاهش این واکنش و کاهش علائم می باشد .
    و قدم بعدی درمان سرکوب سیستم ایمنی توسط دارو های مختلف مانند کورتون ها می باشد .
    در مورد خارش سر هم همانطور که دوستان اشاره کردند عوامل متعددی از عفونتهای قارچی و انگلی گرفته تا حساسیت به غذاها ی مختلف و یا حتی استرسهای عصبی می توانند دخیل باشند .

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

در من به صورت خارش شدید رو سر و موها و کهیر ودر نهایت قفل و کند شدن مفاصل من شد که بعد از تجویز دکترهای ارتوپد و پوست تونستم دریک هفته به بهبودی برسم ..........

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. پس اگه مشکل مفصلی نداشته باشیم با دکتر پوست مشکل حل می شه دیگه انشاء الله و دیگه نیازی به مراجعه به کلینیک آلرژی و تست حساسیت نیست؟
    راستی شما آزمایش خون و .... هم دادید؟

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

راستی شما آزمایش خون و .... هم دادید؟
    سلام قله بلند جان اگه با بنده هستی ...نه من فقط علائم شدیدم رو که گفتم دکترها با چند قرص درمانم کردند.........

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام قله بلند جان اگه با بنده هستی ...نه من فقط علائم شدیدم رو که گفتم دکترها با چند قرص درمانم کردند.........
    سلام. greena عزیز، می تونم خواهش کنم دقیقاً بنویسی که با چه حالت هایی به پزشک مراجعه کردی و پزشک ارتوپد برات چه کار کرد و چه داروهایی نوشت و دکتر پوست چه کرد؟ آیا همین دو پزشک، کار اولیه رو انجام دادن یا ارجاع شدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    مشکل من کمی عجیبه.من هر موقه سرم رو با صابون میشورم بعدش شروع به خارش شدید میگیره.میدونید علبتش چیه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    مشکل من کمی عجیبه.من هر موقه سرم رو با صابون میشورم بعدش شروع به خارش شدید میگیره.میدونید علبتش چیه؟
    علت میتونه واکنش پوست سر شما به صابون باشه . بهتره که سر خود را با شامپو و در صورت احساس خارش با شامپو بچه بشورید

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام. greena عزیز، می تونم خواهش کنم دقیقاً بنویسی که با چه حالت هایی به پزشک مراجعه کردی و پزشک ارتوپد برات چه کار کرد و چه داروهایی نوشت و دکتر پوست چه کرد؟ آیا همین دو پزشک، کار اولیه رو انجام دادن یا ارجاع شدید؟

سلام قله بلند جان
    من ابتدا خارش خفیف در تمام بدنم داشتم وبعد از یک روز شدت پیداکرد بعد رفتم پیش یک دکتر متخصص داخلی که از قضا همون موقع ها مفاصلم کم کم سفت حرکت میکرد و دکتر عزیز هم که مشکل رو متوجه نشده بود با چند تا قرص که الان یادم نیست برام آمپول نوشت اونم کجا روی زانوی من که کند شده بود که البته من نزدم و بعد هم کهیر های شدید به حدی که کافی بود تنم به یه جایی میخورد و اون قسمت یک وجب کهیر بزرگ میزد ... وهمینطور که بعد از کند شدن شدید مفاصلم دکتر متخصص ارتو پد رفتیم واز اونجاییکه دکترش دکتر بود تشخیص حساسیت داد و کپسول پیروکسیکام نوشت و البته یه قرص برای حساسیت که یادم نیست و توعرض دو ساعت مشکل مفاصلم حل شد وبعد پیش دکتر متخصص پوست و مو که برام دیفن هیدرامین وچند تا قرص دیگه نوشت و تو یک هفته مشکلم حل شد و در عرض یک ماه کلا حساسیتم رفع شد..............

11. 2 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

علت میتونه واکنش پوست سر شما به صابون باشه . بهتره که سر خود را با شامپو و در صورت احساس خارش با شامپو بچه بشورید
    حتی وقتی با شامپو هم میشورم همین طوریه
    خارش همراه با شوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •