تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ویرویسی که هرگز نمیخوابه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهرته باتری مادربورد رو برای چند دقیقه در بیارین تا اینجوری چیزی برای ذخیره وجود نداشته باشه از من می شنوید رم ها رو هم چند دقیقه در بیارن و بعد دوباره جاشون بزن وسیستم رو روش کن و ویندوز و سخت افزار رو نصب کن و نتیجه رو ببین .
    نه بابا با این چیزا درست نمیشه

با توجه به توضیحاتی که دادین فکر نمیکنم اصلا با ویروس درگیر باشید
    تمام این اتفاقاتی که افتاده با یه کامپیوتر بوده یا بیشتر؟

2. این کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حمید جان اونم چیزی پیدا نکرد :(
    خدای جنگ اره تقریبا همین شکله
    اقای بدون مشکل (noproblam) همینجوری که گفتم من اصلا نمیدونم این چیه کجا میشینه کرمه یا ویروسیه یا اسپی وریا .... اگر بدونم که میتونم جلشو بگیرم .
    چاقال جان من الان خودم کاسیپر روی سیستمم نصبه اخرین اپدیت هم هست الان همون پکیجی که گفتی میگیرم و تستش میکنم خبرو بهت میدم .
    کیهان جان همنجوری که توی توضیحاتم نوشتم 100% یه عامل خراب کار حالا منم نمیدنم چیه توی ویروس بودنش شک دارم بیشتر به اسپای ور میخوره
    در مورد اون سوالتم بله کافیه فقط یکبار فلشتو بزنی به سیستم الوده بعد به سیستم سالم بزنی 10مینی ریست ها و همه اون کارها شروع میشه
    مرسی از همگی من فعلا برم کاری که چاقال عزیز گفت انجام بدم ببینم نتیجه ای میتونم بگیرم .

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اره تقریبا همین شکله
    این صفحه به چند دلیل ظاهر میشه. و هکر ها و ویروس نویس ها از این صفحه به عنوان صفحه مرگ آبی نام میبرند.
    و زمانی که این صفحه ظاهر میشه تقریبا کامپیوتر دچار مرگ مغزی (CPU & RAM) شده و باید به گورستان منتقل بشه.
    یکی از دلایل ظاهر شدن این صفحه معمولا زمانی هست که Shell Code ها بخوبی اجرا نشند و به برخی از منابع سیستم زربه بخوره و میتونه باعث سوختن رم و یا سی پی یو بشه! البته این مشکل بیشتر برای هکر ها و ویروس نویسها بوجود میاد.
    ولی دلایل دیگری هم هست که باعث میشه این صفحه ناگهان ظاهر بشه که از جمله آنها خراب یا شل بودن Slot های رم که موجب قطع شدن یک یا چندتا از پایه های رم در هنگام کار با سیستم میشه.
    علت دیگر ظاهر شدن این صفحه استفاده از چندین رم با ظرفیت های مختلف هست که ممکنه به دلایل مختلف مثل ناسازگاری آنها با یکدیگر و استفاده از رم های شرکت های مختلف در کنار یکدیگر و یا حتی عدم پشتیبانی توسط مادر برد باشه.
    دلایل دیگری هم هست مثل نداشتن ظرفیت کافی رم در حالی که از اون در کار های سنگین مثل اجرای بازی های سنگین استفاده میشه و ...
    در کل باید بگم که تمام این مشکلات بجز مشکل اول راه حل داره و جای نگرانی نیست.
    موفق باشید.

5. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

یک سوال تا حالا از ویندوز اورجینال استفاده کردین؟
    این طور مسائل امنیتی بیشتر توی ویندوزهای غیر اصل پیش میاد....

7. این کاربر از s_sarvi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

حمید جان اونم چیزی پیدا نکرد :(
    خدای جنگ اره تقریبا همین شکله
    اقای بدون مشکل (noproblam) همینجوری که گفتم من اصلا نمیدونم این چیه کجا میشینه کرمه یا ویروسیه یا اسپی وریا .... اگر بدونم که میتونم جلشو بگیرم .
    چاقال جان من الان خودم کاسیپر روی سیستمم نصبه اخرین اپدیت هم هست الان همون پکیجی که گفتی میگیرم و تستش میکنم خبرو بهت میدم .
    کیهان جان همنجوری که توی توضیحاتم نوشتم 100% یه عامل خراب کار حالا منم نمیدنم چیه توی ویروس بودنش شک دارم بیشتر به اسپای ور میخوره
    در مورد اون سوالتم بله کافیه فقط یکبار فلشتو بزنی به سیستم الوده بعد به سیستم سالم بزنی 10مینی ریست ها و همه اون کارها شروع میشه
    مرسی از همگی من فعلا برم کاری که چاقال عزیز گفت انجام بدم ببینم نتیجه ای میتونم بگیرم .
    اقا اگه حل شد که هیچی نشد بگو تا راه حل 100 درصدی بهت بگم

9. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این چه کاریه
    هاردت رو کلا فرمت کن(اگه فرمت سطح پلیین باشه بهتره - حالت کند )
    ویندوز نصب کن
    آنتی ویروس مطمئن نصب کن
    کسپر رو پیشنهاد میدم - بازم میل خودته
    آنتی رو آپ کن
    فکر نمیکنم دیگه جایی باشه که ویروس قایم شده باشه

11. این کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

با سلام
    طرز كارش كه جالبه
    اول اينكه اگه هاردو فرمت كلي ميكني پارتيشن ها رو عوض كن هم تعداد هم حجمشونو و ابتدا با fat32 بعد با ntfs (quick) فرمت بزن اين واسه اينه كه اگه رو هارد باشه پاك شه
    اگه نشد پس يه ويروسه ماكرو روي مموريه كه Dump ميكنه
    لطف كن بذارش تا ترتيبشو در اسرع وقت بدم

13. این کاربر از ADRIEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خدای جنگ عزیز به خاطر سخت افزاری نیست چون هر کسی ویندوز اکس پی داشت به هارد من فلش زد برد خونه یک روز نشد زنگ زد گفت مشکلخه منو داره در صورتی که هیچ وقت چنین مشکلی نداشت !
    ساروی عزیز اره ویندذوز سون من ارجیناله ساریالشو ماکروسافت قبول کرده دارم اپدیت ها رو همیشه دانلود میکنم همه چیز رو هم برام باز کرده . ربطی به ویندوز نداره بری صفحه اولو یک بار دیگه بخونی کاملا متوجه میشی میگم که وقتی فلش میزنم به سیستم دیگه ای اونم میگگیره فقط من نیستم !
    اقای بدون مشکل عزیز نه بازم حل نشد البته اینو بگم وقتی کاسپر روی سیستم نصب کارایی ویروس کمتر میشه ولی باز هم کار خودشو میکنه کاسپر نصبه نمیزاره ویندوزم خراب بشه خوبش اینه .
    البته اینم بگم این ویروسو روی یه سیستم تست کردم تا ببینم که همون حرفی که خدای جنگ زد درسته یا نه فلش به سیستم خودمزدم به یه سیستم سالم زدم 10 مینی به همون بلایی دچار شد که بقیه شدن ولی من قبلش یه بکاپ از سیستم داشت ریستورش کردم کاملا درست شد !!!
    کیهان جان صفحه اولو بخونی متوجه میشه فرمت ؟ صد بار با هر روش فرمت میکردم دوباره موقع ویندوز ریختن ارور میداد )
    مجید جان جواب شما هم همون جواب کیهان میشه تقریبا با فرمت درست نمیشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولین سئوال ویروس یاب شما چیست؟
    دومین سئوال تروجان ریمور روی سیستم نصب دارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

خدای جنگ عزیز به خاطر سخت افزاری نیست چون هر کسی ویندوز اکس پی داشت به هارد من فلش زد برد خونه یک روز نشد زنگ زد گفت مشکلخه منو داره در صورتی که هیچ وقت چنین مشکلی نداشت !
    ساروی عزیز اره ویندذوز سون من ارجیناله ساریالشو ماکروسافت قبول کرده دارم اپدیت ها رو همیشه دانلود میکنم همه چیز رو هم برام باز کرده . ربطی به ویندوز نداره بری صفحه اولو یک بار دیگه بخونی کاملا متوجه میشی میگم که وقتی فلش میزنم به سیستم دیگه ای اونم میگگیره فقط من نیستم !
    اقای بدون مشکل عزیز نه بازم حل نشد البته اینو بگم وقتی کاسپر روی سیستم نصب کارایی ویروس کمتر میشه ولی باز هم کار خودشو میکنه کاسپر نصبه نمیزاره ویندوزم خراب بشه خوبش اینه .
    البته اینم بگم این ویروسو روی یه سیستم تست کردم تا ببینم که همون حرفی که خدای جنگ زد درسته یا نه فلش به سیستم خودمزدم به یه سیستم سالم زدم 10 مینی به همون بلایی دچار شد که بقیه شدن ولی من قبلش یه بکاپ از سیستم داشت ریستورش کردم کاملا درست شد !!!
    کیهان جان صفحه اولو بخونی متوجه میشه فرمت ؟ صد بار با هر روش فرمت میکردم دوباره موقع ویندوز ریختن ارور میداد )
    مجید جان جواب شما هم همون جواب کیهان میشه تقریبا با فرمت درست نمیشه .
    این ویروس بااین حالتی که شما میگید کارای عجیبی میکنه
    در مرحله اول این رو دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا اتوران رو از کار بندازه
    دوم نرم افزار مالور بایت رو دانلود کن و نصب کن و اپدیت و یه فول اسکن سوم درگاه usb سیستم رو خاموش کنید تا اگر کسی فلش بهت داد دیگه اون اینطوری نشه! و نشه چیزی توسه فلش کپی شه!
    و اگر احساس میکنید که این ویروس داره اپدیت یمشه یه فایروال نصب کنید تا بلوک کنه و نزاره اپدیت شه و اخر از همه اگر میتونید ویروس رو اپلود کنید با اون برنامه اولی که دادم همهفایل های مخفی نشون داده میشن و شما میتونید ویروس رو پیدا کنید و اپلود کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •