خدای جنگ عزیز به خاطر سخت افزاری نیست چون هر کسی ویندوز اکس پی داشت به هارد من فلش زد برد خونه یک روز نشد زنگ زد گفت مشکلخه منو داره در صورتی که هیچ وقت چنین مشکلی نداشت !
ساروی عزیز اره ویندذوز سون من ارجیناله ساریالشو ماکروسافت قبول کرده دارم اپدیت ها رو همیشه دانلود میکنم همه چیز رو هم برام باز کرده . ربطی به ویندوز نداره بری صفحه اولو یک بار دیگه بخونی کاملا متوجه میشی میگم که وقتی فلش میزنم به سیستم دیگه ای اونم میگگیره فقط من نیستم !
اقای بدون مشکل عزیز نه بازم حل نشد البته اینو بگم وقتی کاسپر روی سیستم نصب کارایی ویروس کمتر میشه ولی باز هم کار خودشو میکنه کاسپر نصبه نمیزاره ویندوزم خراب بشه خوبش اینه .
البته اینم بگم این ویروسو روی یه سیستم تست کردم تا ببینم که همون حرفی که خدای جنگ زد درسته یا نه فلش به سیستم خودمزدم به یه سیستم سالم زدم 10 مینی به همون بلایی دچار شد که بقیه شدن ولی من قبلش یه بکاپ از سیستم داشت ریستورش کردم کاملا درست شد !!!
کیهان جان صفحه اولو بخونی متوجه میشه فرمت ؟ صد بار با هر روش فرمت میکردم دوباره موقع ویندوز ریختن ارور میداد

)
مجید جان جواب شما هم همون جواب کیهان میشه تقریبا با فرمت درست نمیشه .
این ویروس بااین حالتی که شما میگید کارای عجیبی میکنه
در مرحله اول این رو دانلود کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اتوران رو از کار بندازه
دوم نرم افزار مالور بایت رو دانلود کن و نصب کن و اپدیت و یه فول اسکن سوم درگاه usb سیستم رو خاموش کنید تا اگر کسی فلش بهت داد دیگه اون اینطوری نشه! و نشه چیزی توسه فلش کپی شه!
و اگر احساس میکنید که این ویروس داره اپدیت یمشه یه فایروال نصب کنید تا بلوک کنه و نزاره اپدیت شه و اخر از همه اگر میتونید ویروس رو اپلود کنید با اون برنامه اولی که دادم همهفایل های مخفی نشون داده میشن و شما میتونید ویروس رو پیدا کنید و اپلود کنید!