شما فعلا ماشین نخری بهتره
شما فعلا ماشین نخری بهتره
اونوقت چرا؟؟![]()
1. شاید یکم دستت باز بشه
2. تکلیفه بنزین و این آشفته بازار ماشین مشخص بشه
....
1002 دلیل ولی من 2 تاشو گفتم
با 7200 میشه صبای دوگانه فرمان هیدرو مدل 86 بدون رنگ تمیز خرید
سلامشما فعلا ماشین نخری بهتره
براد پیت عزیز بعد از مدت ها برگشتی خیلی خوشحالم اما هر نظری که میدی با دلیل باشه لطفا!
206 ماشین پرخرجی هست حالا اگه دست دومم باشه دیگه . . .با تشکر از نظر همه دوستان........
والله انتظار که چه عرض کنم...با این پول نمیشه انتظار زیادی از ماشین داشت....همون که زیاد تو خرجم نندازه و دیگه اینکه کم مصرف باشه و اینکه پراید نباشه !!!!!
من از پراید خوشم نمیاد..البته اگه شما بگید دیگه مجبورم بخرم.....اگه میشد 206 نسبتا تمیز 81 پیدا کرد خوب میشد
به نظر من پراید بهترین گزینه است
کم خرج
کم مصرف
و . . .
........................
ماتیز هم ماشین خوبیه
کم مصرف هست
ولی از قطعاتش خبر ندارم
تا سقف 7 و نیم فقط پراید میتونه انتظاراتتو براورده کنه
مگرنه گزینه های دیگه ای هم صد در صد هست از آمریکایی ها گرفته تا میتسوبیشی و اپل و دوو و بی ام و و .... اما اینا به غیر از چند مورد به روزتر بقیه مصرف زیادی دارن و احتمالش زیاده تو خرج بندازنت و سرطان بشن
اگه حوصله و تخصص داری میتونی بگردی و یه ماشین تمیز گیر بیاری از همینا که گفتم یا بقیه ماشینایی که هست تو بازار اما کار سخت و شاید بی نتیجه ای باشه ، کار راحتتر و تضمینی هم خرید پرایده ...
206 هم که میگی معمولا خوبشو بالای 8 قیمت میذارن اگه زیر 8 تومن باشه معمولا یه عیبی داره ماشین
شما با اين پول فقط و فقط و فقط برو سراغ پرايد
با این پول میتونی به زانتیا هم فکر کنی دیگه چه برسه به 206 ولی میبینی باید بیشتر از پول خریدت بابت تعمیرش بدی
اما همین پراید از همه بهتره
یه 141 86 گازسوز شرکتی نوک مدادی بیرنگ تمیز 7.200
یه پراید سفید صبا 86 بیرنگ گازسوز دستی 6.800
پرایدم خواستی بگیری یا صبا بگیر یا 141 چون مشتریاش بیشتره
بخصوص صبا
از 132 یا 111 درا بیرون
Last edited by meto_895; 13-09-2010 at 20:45.
من که نفهمیدم چی گفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)