تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلیل مصرف بالا در کشور از نظر شما

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارزان بودن قیمت دارو

3 17.65%
  • عدم تشخیص توسط پزشک

5 29.41%
  • گران بودن هزینه درمان و آزمایشات

4 23.53%
  • کیفیت پائین داروها

8 47.06%
  • موارد دیگر

5 29.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: دلیل مصرف بالا در کشور از نظر شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

این راست می گویند بابا وقتی مامریض می شویم خودمون خوددرمانی میکنیم و آنتی بیوتیک و مسکن ،آرامبخش برای همه بیماری ها تجویز می کنیم اصلا به دکتر هم نمیریم یکسره راهی داروخانه می شویم چه ربطی به دکتر بیچاره داره موضوع دلیل مصرف داروی زیاد تو کشور نه تبلیغات شرکت های داروسازی
    حکایت خرید دارو توی کشور ما مثل حکایت خرید نان هست که اگه دونفر باشیم هرکی نون توی دست ما تو خیابون ببینه میگه بیچاره یک 7،8 نفری رو توی خونه نون میده عادت به زیاد خریدن کردیم
    و در نتیجه اسراف توی همه چیز
    Last edited by oranoos2007; 30-08-2010 at 10:25.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب عزيزم اون كارخونه داروسازي وقتي ببينه اخر سال فروش داروش 20 درصد بيشتر از سال گذشته بوده معلومه با اون دكترا يه زده و بندي داشته و به اين صورت هست كه يه درصدي هم به پزشكا ميرسه ديگه و همون پزشك براي اينكه سال بعد درصد بيشتري گيرش بياد مياد و نسخه بيشتري از اون دارو. مينويسه و سال بعد درصد فروش اون كارخونه داروسازي ميشه 40 درصد بيشتر و بازم پورسانت دكتر بيشتر ميشه
    ديدي چقدر ساده بود؟
    والا من در برابر منطق شما دیگه حرفی ندارم بزنم
    دوستان خودشون تک تک پاسخ مناسب را می دهند
    ولی بهتره که کمی از کوته فکری دست برداریم و واقع بینانه تر و کارشناسانه تر به مسائل فکر کنیم

3. 4 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

همون جور که دوستان اشاره کردند از نظرمن هم مهمترین دلیل فرهنگ مردم تو این زمینه هست,برای مثال در موراد دیگه هم مثل مصرف لوازمات آرایشی خانوما کشور ما جزو بیشترین مصرف کنندگانه...این یکی رو که دیگه نمیشه گفت ارزونه ...
    یادمه همین سوال رو یه بار از دکتری پرسیدم,ایشون به من نگاه کرد و گفت:"خانوم! من اگه نسخه دارو نپیچم که مریض پانمیشه بره..."
    متاسفانه خیلی از مردم فکر میکنن که دکتری بهتره که وقتی میری پیشش ویزیتت میکنه ,با انیوهی از قرصهای رنگارنگ ازت پذیرایی کنه!
    چرا؟چون فکر میکنن دارو معجزه میکنه..متاسفانه این مشکلات توی بیماری های روانی و روحی و افسردگی خیلی بیشتره...یا مثلا قرصهای رنگارنگ چاقی ولاغری...مردم ما تنبل شدن!دیگه کار از فرهنگ و سطح علمی گذشته شاید!
    بعد راستی قیمت دارو کجاش پایینه؟؟؟من یه بسته Zink plus ساده رو میخرم 7400 تومان![
    Last edited by Lady Negar; 31-08-2010 at 03:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم فکر میکنم به خاطر فرهنگ نادرست مردم هست که دیگه شرطی شدن به مصرف بیشتر دارو برابر با بهبودی سریع تر! پورسانت هم ممکنه که در بین درصد کمی از پزشکان باشه ولی نمیتونه یک دلیل غالب برای این مشکل باشه....البته اگر خود پزشکان هم همکاری کنن میتونه خیلی بهتر فرهنگ سازی بشه ،حالا سوای اینکه بعضی مریضا هیچی به خرجشون نمیره ،ولی اگه خود پزشک هم بیخودی مثلا انتی بیوتیک ننویسه تا مریضش زودتر خوب بشه،ودر مواردی مثل سرماخوردگی تکیه کنه به داروهای سنتی میتونه نقش موثری داشته باشه در کاهش این مشکل ولی متاسفانه بعضی از پزشکان تا مریض میره توی مطب خودشون دارن مینویسن واصلا کاری به کار مریض و شرح حالش ندارن!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی از دکتر ها هم دریغ از معاینه
    هنوز ننشتسی نسخه رو پیچیده جدی میگم

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

بعضی از دکتر ها هم دریغ از معاینه
    هنوز ننشتسی نسخه رو پیچیده جدی میگم
    راست میگه
    چند وقت پیش مادرم بردم پیش دکتر پوست وقتی که نشست گفت مشکل چیه مادرم یک کلمه گفت اون شروع کرد به نوشتن و دیگه نگذاشت توضیح بیشتر بده و بعد هم خوش آمدید نمی دونم اینقدر اون پزشک معلومات بالا بودکه با یک کلمه مادرم سریع همه چیز بهش واقف شد آخرش مادرم با دارو اون دکتر درست حسابی خوب نشد با نمک خوب شد
    البته ناگفته نماند که بعضی از دکتر هاهم برای بیمارانشان واقعا وقت می گذارند و خیلی توضیحات بیمارانشان برایشان اهمیت داره
    Last edited by oranoos2007; 31-08-2010 at 12:58.

9. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راست میگه
    چند وقت پیش مادرم بردم پیش دکتر پوست وقتی که نشست گفت مشکل چیه مادرم یک کلمه گفت اون شروع کرد به نوشتن و دیگه نگذاشت توضیح بیشتر بده و بعد هم خوش آمدید نمی دونم اینقدر اون پزشک معلومات بالا بودکه با یک کلمه مادرم سریع همه چیز بهش واقف شد آخرش مادرم با دارو اون دکتر درست حسابی خوب نشد با نمک خوب شد
    البته ناگفته نماند که بعضی از دکتر هاهم برای بیمارانشان واقعا وقت می گذارند و خیلی توضیحات بیمارانشان برایشان اهمیت داره
    دکترهای پوست که دیگه شاهکارن من تو مدرسه چسب مایع میریختم رو دستام میرفتم پیشش همچین نگاه می کرد میرفت از روی کتابا یه سرچی می کرد میگفت شما بیماری پوستی داری چند روز مرخصی می نویسم این پمادا رو هم بزن بعد اگه خوب نشدی دوباره بیا

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دکترهای پوست که دیگه شاهکارن من تو مدرسه چسب مایع میریختم رو دستام میرفتم پیشش همچین نگاه می کرد میرفت از روی کتابا یه سرچی می کرد میگفت شما بیماری پوستی داری چند روز مرخصی می نویسم این پمادا رو هم بزن بعد اگه خوب نشدی دوباره بیا
    ظاهرا شما شاهکار بودید راه دیگه برای نرفتن به مدرسه پیدانکردی

12. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

حالا من يه چيز جالب تر براتون بگم تو ايران هر كارخونه داغروسازي دارو رو با فرمول دلخواه خودش ميسازه مثلا من وقتي فلوكستين عبيدي رو مصرف ميكنم ظهرا اصلا خوابم نميبره اما وقتي مال تهران دارو مصرف ميكنم هم سرخوشي بهتري ميده و هم خوابو بهتر تنظيم ميكنه حالا اين وسط كي نظارت ميكنه كه دارو همون فرمول اصلي باشه خدا ميدونه چون با وجود اين تحريما ممكنه مواد اوليه اون دارو كم باشه و مجبور باشن يه چيز مشابه جاش بزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.واسه اینه که ما تا نوک انگشتمون میخاره،فوری میریم یه قرصی،کپسولی،چیزی میندازیم بالا.ماشاالله تو هر خونه ای هم یه سطل پر دارو(یه داروخونه) پیدا میشه.
    ما اگه یاد بگیریم دوره درمانو کامل کنیم یا بعد از درمان کامل اضافه دارو رو بریزیم دور،دیگه اینطور نمیشه که گفتم.مجبور میشیم بریم داروخونه،تا بیایم بریم دردمون خوابیده. بعدشم کی حال و وقتشو داره تو این همه بدبختیه زندگی بره داروخونه.
    یه دلیل دیگشم میتونه این باشه که داروخونه ها بدون نسخه دارو میدن(شاید)
    Last edited by deadboy; 02-09-2010 at 21:47.

15. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •