شاید گرمای کارتت بالاست با hwmonitor نگاه کن بهم بگو نباید بالا باشه . کول پد داری؟
شاید گرمای کارتت بالاست با hwmonitor نگاه کن بهم بگو نباید بالا باشه . کول پد داری؟
دمای کارت رو هنگام اجرای بازی نگاه کردم تا 76 درجه بالا رفت.این رو هم بگم چون نمی تونستم در حین اجرای بازی دما را روی نرم افزار نگاه کنم مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دما رو نگاه کنم که این 76 درجه همون دمایی هست که بلاقاصله بعد از بیرون اومدن از بازی در نرم افزار دیدم.
این رو بگم که رزولوشن بازی رو از 1600 *900 به 600*800 کاهش دادم و جزئیات را هم کاهش دادم .
ابتدا بازی از آن نقطه ای که سیستم دچار مشکل می شد گذشت و من هم ابتدا خیلی خوشحال شدم اما بعد از اینکه یک دقیقه بازی کردم دوباره همان مشکل برایم پیش اومد.
در ضمن کول پد هم ندارم.
ممنون
آیا گارانتی شامل این مورد میشه؟
بله اصولا باید شامل بشه
مگر این که ازش فرار کنند.
سلام
زمانی که با لپتاپ بازی میکنم اگر به برق متصل نباشه و با باطری بازی کنم مخصوصا در رزولوشن بالا بازی خیلی کند میشه
آیا اشکال از لپ تاپ است؟
هیچ مشکلی نیست.
چون همه ی لپ تاپ ها همین شکلی هستند.
چون زمانی که سیستم به برق متصل باشه تمام قطعات مخصوصا گرافیک می تونند حداکثر قدرشون رو استفاده کنند.
اما هنگام استفاده از باتری این اتفاق نمیوفته.
سلام
آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
من یه msi gx640 دارم، زمانی که با باطری کار میکنم تو بازیها با رزولوشن بالا نمیشه روان بازی کرد، وسط بازی وقفه های خیلی کوتاه داره(روان اجرا نمیشه) آیا مشکل از لپ تاپ است؟
ولی من با یه لپ تاپ دیگه چک کردم، تو چند تا بازی اینجور نبود؟!
من لپ تاپم رو بردم گارانتی و اونها گفتند که این یک مورد خاص هست و شامل گارانتی نمیشه چون فقط توی بازی این مشکل رو داری.
من انواع کارهای سنگین از رندر گرفته تا استفاده از نرم افزارهایی که قدرت سیستم رو محک می زنند مثل 3dmark 06 را با لپ تاپم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
الان حدود 5 ماهی هست که از مشکلی که در پست اول گفتم اطلاع پیدا کردم و هنوز به غیر از اون مشکل هیچ مشکل دیگه ای نداشتم.
راستی زمانی که با باتری بازی می کنم اون مشکل دیگه برام پیش نمیاد و تنها زمانی که از آداپتور با یا بدون باطری استفاده می کنم اون مشکل پیش میاد.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
امکانش هست مشکلم با آپدیت بایوس حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)