تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشکل اساسی در اجرای بازی با fw 590 fzb

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شاید گرمای کارتت بالاست با hwmonitor نگاه کن بهم بگو نباید بالا باشه . کول پد داری؟

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دمای کارت رو هنگام اجرای بازی نگاه کردم تا 76 درجه بالا رفت.این رو هم بگم چون نمی تونستم در حین اجرای بازی دما را روی نرم افزار نگاه کنم مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دما رو نگاه کنم که این 76 درجه همون دمایی هست که بلاقاصله بعد از بیرون اومدن از بازی در نرم افزار دیدم.
    این رو بگم که رزولوشن بازی رو از 1600 *900 به 600*800 کاهش دادم و جزئیات را هم کاهش دادم .
    ابتدا بازی از آن نقطه ای که سیستم دچار مشکل می شد گذشت و من هم ابتدا خیلی خوشحال شدم اما بعد از اینکه یک دقیقه بازی کردم دوباره همان مشکل برایم پیش اومد.

در ضمن کول پد هم ندارم.

ممنون
    آیا گارانتی شامل این مورد میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دمای کارت رو هنگام اجرای بازی نگاه کردم تا 76 درجه بالا رفت.این رو هم بگم چون نمی تونستم در حین اجرای بازی دما را روی نرم افزار نگاه کنم مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دما رو نگاه کنم که این 76 درجه همون دمایی هست که بلاقاصله بعد از بیرون اومدن از بازی در نرم افزار دیدم.
    این رو بگم که رزولوشن بازی رو از 1600 *900 به 600*800 کاهش دادم و جزئیات را هم کاهش دادم .
    ابتدا بازی از آن نقطه ای که سیستم دچار مشکل می شد گذشت و من هم ابتدا خیلی خوشحال شدم اما بعد از اینکه یک دقیقه بازی کردم دوباره همان مشکل برایم پیش اومد.

در ضمن کول پد هم ندارم.

ممنون
    آیا گارانتی شامل این مورد میشه؟
    بله اصولا باید شامل بشه
    مگر این که ازش فرار کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    زمانی که با لپتاپ بازی میکنم اگر به برق متصل نباشه و با باطری بازی کنم مخصوصا در رزولوشن بالا بازی خیلی کند میشه
    آیا اشکال از لپ تاپ است؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    زمانی که با لپتاپ بازی میکنم اگر به برق متصل نباشه و با باطری بازی کنم مخصوصا در رزولوشن بالا بازی خیلی کند میشه
    آیا اشکال از لپ تاپ است؟
    هیچ مشکلی نیست.
    چون همه ی لپ تاپ ها همین شکلی هستند.
    چون زمانی که سیستم به برق متصل باشه تمام قطعات مخصوصا گرافیک می تونند حداکثر قدرشون رو استفاده کنند.
    اما هنگام استفاده از باتری این اتفاق نمیوفته.

7. این کاربر از *mhm* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض کار با لپ تاپ با باطری و بدون باطری

سلام
    آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
    من یه msi gx640 دارم، زمانی که با باطری کار میکنم تو بازیها با رزولوشن بالا نمیشه روان بازی کرد، وسط بازی وقفه های خیلی کوتاه داره(روان اجرا نمیشه) آیا مشکل از لپ تاپ است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ولی من با یه لپ تاپ دیگه چک کردم، تو چند تا بازی اینجور نبود؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من لپ تاپم رو بردم گارانتی و اونها گفتند که این یک مورد خاص هست و شامل گارانتی نمیشه چون فقط توی بازی این مشکل رو داری.
    من انواع کارهای سنگین از رندر گرفته تا استفاده از نرم افزارهایی که قدرت سیستم رو محک می زنند مثل 3dmark 06 را با لپ تاپم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
    الان حدود 5 ماهی هست که از مشکلی که در پست اول گفتم اطلاع پیدا کردم و هنوز به غیر از اون مشکل هیچ مشکل دیگه ای نداشتم.

راستی زمانی که با باتری بازی می کنم اون مشکل دیگه برام پیش نمیاد و تنها زمانی که از آداپتور با یا بدون باطری استفاده می کنم اون مشکل پیش میاد.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

امکانش هست مشکلم با آپدیت بایوس حل بشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •