از اين فنهاي پيچي فاكسكان بگير خيلي خوب جواب ميده
![]()
اینم یه عکس از فیها خالدونه cpuام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه هم ران کردم تا cpu usage بره بالا، الانم مثه تراکتور صدا میده
hwmonitor بهتره . اين فني كه معرفي كردم بگير . تو پكيجش خمير داره . اول خمير بزن بعد ببنند .خيلي راحت پيچ ميشه
یعنی فاکس کورن فنش از اینتل بهتره؟ قیمتش چنده؟ من هنوز مطمئن نیستم مشکل از فن cpu باشه شاید از پاورشه
مشکل همون فن سی پی یو هست چون با بالا رفتن دما دور فن هم بیشتر میشه و به طبع صداش
دمای سی پی یو هم خیلی زیاده این فن شما هم دیگه عمر خودشو کرده خسیس نباش یکی دیگه بخر
از خمیر هم به این صورت استفاده میکنی که یه مقدار کم رو سی پی یو یا سینک سی پی یو ( فرقی نداره ) میزنی بعد پخشش میکنی ( با یه وسیله )
نه بابا صحبت خساست نیست، 50 تومنم باشه میدم تا از شر این صداش راحت شم، صداش جوریه که جرات ندارم شب روشنش بزارم تا صب دانلود کنه
خمیرو باید تو این کادر قرمز پخش کنم دیگه؟ این فنی که دوستمون معرفی کردن خوبه؟ با هر فن معمولا خمیرشم میدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکل تو رو داشتم اول تابستون عوضش کردم الان هم خییل راحته !
اون خمیر قبلی رو با یه پارچه که الکتریسیه ساکن نداره (فکر کنم کتان خوبه دسته؟)پاک کن بعد دقیقا همونجای قبلی بمال !
بیا دقیقا همینجا سیاهه![]()
Last edited by AIRO; 28-08-2010 at 18:10.
شما خودت اینکارو انجام دادی یا یکی دیگه؟
این خمیره خشکه شده چسبیده با پارچه پاک نمیشه
به نظر من که فن رو عوض کنی بهتره.....خمیرو باید تو این کادر قرمز پخش کنم دیگه؟ این فنی که دوستمون معرفی کردن خوبه؟ با هر فن معمولا خمیرشم میدن؟
خمیرم گفتم فرقی نداره چه رو سی پی یو بزنی چه رو سینک فقط اول خمیر قبلی رو پاک کن....
بله خودم انجام دادم فکر کنم خمیره فاسد شده بهتره با احتیاط کامل جداش کنی خیلی خیلی حواست باشه
بیا اینم مکان دقیقش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
یه چیز دیگه من تو این عکس ها متوجه شدم که قطعات سیستممت خییل کثیف وخاکی هستن بهتره با یه قلم مو نو و خشک که الکتریکه ی ساکن هم نداره باکش کنی وخاک هاشو جمع کنی .
برای اینکه الکتریسیته ی ساکن قلم مو یا دستتات رو بگیری بهتره به بدنه ی فلزی کیس بکشی تا تخلیه بار بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)