من هنوز مشكلم با لپتاپم حل نشده هاااا
من هنوز مشكلم با لپتاپم حل نشده هاااا
شما این روش رو امتحان کنید.این فقط مشکل شما که نیس تو این فروم خیلیا این مشکل رو داشتن که مشکلشون با این روش حل شده.فونتی که اینجا گذاشتین فونت Arial هستش,اگه که تو pc تون مشکلی ندارید این فونت رو از پوشه فونت ویندوزتون کپی کنید و جایگزین فونت arial لپ تاپ تون کنید مشکلتون حل میشه.
من دو تا فونتي رو كه لينكش رو گذاشتين دانلود كردم و نصب كردم ولي مشكل حل نشده
اونا فونت tahoma بود!!! از نوشته تون معلومه که مشکل شما با فونت arial هست.تو پست قبلی که گفتم باید چی کار کنید.
بعد دوباره شما برداشتید یه فونت دیگه رو جایگزین کردید.فونتی که اینجا گذاشتین فونت Arial هستش,اگه که تو pc تون مشکلی ندارید این فونت رو از پوشه فونت ویندوزتون کپی کنید و جایگزین فونت arial لپ تاپ تون کنید مشکلتون حل میشه.
Last edited by Dew Drop; 04-09-2010 at 15:05.
دوباره فارسی ساز ویندوز رو نصب کن
نصب كردم يك سري مشكلاتش حل شد
مثلا قبلا آيكون تغيير زبان توي تسك بار نميومد كه حالا اومده ولي مشكل فونت هنوز حل نشده
تا حالا به چنين چيزي بر نخورده بودم
ويندوزم رو هم تازه آپگريد كردم و ويروسي هم نيست
لب تاپي تازه خريدم و روش ايكس پي نصبيدم
همه چيزش ايده آله.همون فونتهايي كه روي پي سي نصب كردم روي لپتاپم هم نصب كردم ولي با اين حال لپتاپم خيلي از صفحات وب فارسي رو خوب نشون نميده و حروف فارسي رو منفصل از هم نشون ميده و اين باعث شده خوندن وب برام خيلي سخت بشه
مثلا اگه ايميلي دريافت ميكنم يا توي سايت تراوين نامه اي برام مياد و يا دارم گوگل ريدرم رو ميخونم همه كلمه هاي فارسي جدا از هم هستند.مشكل رو چجورس رفع كنم؟فونتها رو مجددا نصب كردم حتي چند بستخ فونت استاندارد فارسي جديد هم نصب كردم.سيستمم هم ويروس نداره و ويندوزم رو هم آپگريد كردم.مشكل حل نشد
من این مشکلو زمانی پیدا کردم که بازی فارسی نصب کردم
با ری استور کردن به زمانی که فونتا خوب بود قضیه حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)