خب همون جوری که قول داده بودم دوباره یه سری به فروم بایو زدم و عکسای جدید + عکسایی که هنوز تو تاپیک قرار داده نشده بود رو پیدا کردم. کلا فروم بایو فوق العاده اکتیو و خود David Gaider هم هر روز بهش سر میزنه تو بعضی بحثا شرکت میکنه. Peter Thomas هم که Lead Gameplay Designer بازی 11 ساعت پیش آنلاین شده بود 10 صفحه راجع به سیستم مبارزه و XP بازی سوال جواب داد! (خودمم یه سوال راجع به تخصص Shapeshifter پرسیدم تا ببینم چی جواب میده)
تو پست بعدی که فردا مینویسم خبرای جدید که بیشتر راجع به گیم پلی تا داستان قرار میدم، ولی خوب به حد کافی برای داستان بازی هم خبر جدید هست!
بریم سراغ عکسا :
دوستانی که تریلر سرنوشت رو دیدن ایشون رو میشناسن. از فرماندهان لشکر Qunari یا شایدم با مقامی بالاتر که هنوز بهش اشاره نشده.شاید بپرسید اگه Qunari باشه پس چرا شاخ داره؟ مگه استن هم Qunari نبود؟ خوب خود دیوید به این سوال اینجوری جواب داد که این نسل شاخدار Qunari در واقه نژاد برتر مردم Qunari هستش که بر بقیه ی مردم برتری داره.
سایز اصلی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون هم خانوم هاوک میباشند! شخصا اگه تو دومین دفعه ای که میخوام بازی کنم قصدم باشه شخصیت زن بردارم با همین پیش فرض بازی کنم! : دی
سایز اصلی :
کد:
Hawk شمشیر خودشو برای اجرای تالنت Knocout-Belt بالا میبره
سایز اصلی :
کد:
Hawk دارک اسپاون رو به هلاکت میرسونه!
سایز اصلی :
کد:
بدون شرح!!!
سایز اصلی :
کد:
و در اخر هم Loading Screen بازی که به نظر من اون لوگوی اژدها (که تو تریلر هم بود) فوق العاده زیباست
سایز اصلی :
کد: