تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 74 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا واقعا دستت درد نکنه به خاطر خبرها و عکس ها. خوشحالمون کردی
    خوبه توی این شماره آلیستر هست. کاش موریگان هم بود
    ولی داستان موریگان کلا مثل اینکه توی این dlc جدید تموم میشه
    راستی جالبه توی این شماره شخصیت اصلی صدا داره!
    توی بازی های سبک CRPG فکر کنم تا حالا سابقه نداشته که شخصیت اصلی صحبت کنه!
    فقط امیدوارم بازی به صورت نقش آفرینی خالص باشه و مثل Mass Effect نشه که فقط رگه هایی از نقش آفرینی توش هست

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ممنون از بابت تاپيك.
    به شدت منتظر اين بازي هستم.
    سازندگان قول گرافيك بسيار بهتر از نسخه ي اول رو مي دادند اما تصاوير چيز ديگه اي رو نشون ميده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خب همون جوری که قول داده بودم دوباره یه سری به فروم بایو زدم و عکسای جدید + عکسایی که هنوز تو تاپیک قرار داده نشده بود رو پیدا کردم. کلا فروم بایو فوق العاده اکتیو و خود David Gaider هم هر روز بهش سر میزنه تو بعضی بحثا شرکت میکنه. Peter Thomas هم که Lead Gameplay Designer بازی 11 ساعت پیش آنلاین شده بود 10 صفحه راجع به سیستم مبارزه و XP بازی سوال جواب داد! (خودمم یه سوال راجع به تخصص Shapeshifter پرسیدم تا ببینم چی جواب میده)
    تو پست بعدی که فردا مینویسم خبرای جدید که بیشتر راجع به گیم پلی تا داستان قرار میدم، ولی خوب به حد کافی برای داستان بازی هم خبر جدید هست!

بریم سراغ عکسا :

دوستانی که تریلر سرنوشت رو دیدن ایشون رو میشناسن. از فرماندهان لشکر Qunari یا شایدم با مقامی بالاتر که هنوز بهش اشاره نشده.شاید بپرسید اگه Qunari باشه پس چرا شاخ داره؟ مگه استن هم Qunari نبود؟ خوب خود دیوید به این سوال اینجوری جواب داد که این نسل شاخدار Qunari در واقه نژاد برتر مردم Qunari هستش که بر بقیه ی مردم برتری داره.

سایز اصلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایشون هم خانوم هاوک میباشند! شخصا اگه تو دومین دفعه ای که میخوام بازی کنم قصدم باشه شخصیت زن بردارم با همین پیش فرض بازی کنم! : دی

سایز اصلی :
    کد:

Hawk شمشیر خودشو برای اجرای تالنت Knocout-Belt بالا میبره

سایز اصلی :
    کد:

Hawk دارک اسپاون رو به هلاکت میرسونه!

سایز اصلی :
    کد:

بدون شرح!!!

سایز اصلی :
    کد:

و در اخر هم Loading Screen بازی که به نظر من اون لوگوی اژدها (که تو تریلر هم بود) فوق العاده زیباست

سایز اصلی :
    کد:

5. 15 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یادمه توی origins اگه با استن دوست میشدی بهت میگفت که امیدوارم بعدا توی میدون مبارزه با تو رو به رو نشم که منظورش این بود که Qunari ها با ferelden وارد جنگ میشن . شاید تو این نسخه همون فرمانده Qunari که بهش اشاره کردی مربوط به همین حرف استن باشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان ميدونم دير شده ولي بازم خبرا انقدر جالب هست که جبران کنه
    خوب پس مستقيم بريم سراغ خبرا :

* اولين و مهمترين خبر! Dual-Wielding (گرفتن دو شمشير يا خنجر) و Archer از کلاس واريور برداشته شدن و حالا فقط مخصوص کلاس روگ شدن... خوب اين خيلي عاليه چون به نظر من روگ و واريور فرقشون خيلي زياد نبود و واريور همه کاره بود و شده بود Utility Class

* راجع به لهجه ها يه تاپيک باز کرده بودند تو بايو خود گيدر اومد جواب داد که مردم عادي لهجه ي بريتيش خواهند داشت (که شامل الفاي شهري هم ميشه)، Dwarf ها مثل گذشته آمريکايي (البته گفت قصدشون لهجه ي آلماني بوده ولي پولشون نرسيده!) و اٌرليژي ها فرانسوي (لهجه ي لليانا که خيلي ساختگي بود!) و Dalish هم لهجه ي ولزي (تو مايه هاي گري نويل خودمون)

* Fiendly Fire از درجه ي نرمال و هارد برداشته شد و فقط درجه ي کابوس وار Friendly Fire داره... (چه شود با Storm of The Century ! من با اين اسپل کمبو خودم 20 بار لليانا و موريگان رو کشتم... ميج بودم! همچنان بازي بيشتر از اينکه Dragon Age باشه Dragon Mage!)

*براي روگ Backstab Damage هم برداشته شد. Peter Thomas گفت که جايگزينايي براش در نظر گرفتن

* Varric روگ خواهد بود

* آخرين خبر براي امروز (و جالبترين) اينکه شما ديگه حتما نبايد با يکي خوب باشيد تا باهاش رومنس داشته باشيد، يعني لازم نيست بر فرض مثال به لليانا بگيد آسمون قشنگه و چه کفشاي خوبي داري تا باهاتون رومنس داشته باشه... شخصا بيشتر تصميمايي که ميگرفتم فقط موريگان قبولشون داشت و لليانا هي 10- و 5- ميگرفت
    تو اين نسخه وقتي اين اتفاقا بين شما و يکي از شخصيتا بيفته بعد يه مدت حالتي پيش مياد به اسم Rivalry يا رقابت طوري که ديگه شروع ميکنه به تمام تصميماتون گير دادن! از اين به بعد ميتونيد با هم بحث کنيد و هم ديگرو متقاعد کنيد نه اينکه با هديه اونو راضي کنيد.
    اگه شخصيت از جنس مخالف بود (به استثناي سگ!) ميتونيد تو اين حالم باهاش رومنس داشته باشيد.
    اگه How I Met Yoour Mother رو ديده باشيد عين کاري که بارني و رابين ميکردن! براي جلوگيري از دعوا ........ رومنس داشتن! اين ديالوگي که خود گيدر از بازي داد (کامل يادم نيست ولي تو اين مايه ها بود) :
    - ميدونستي چه آدم بيخودي هستي؟
    - نه ولي فکر ميکردم تو راجع به خودت بدوني
    - Bi*tch
    - Jerk
    - توام داري به چيزي که من فکر ميکنم فکر ميکني؟
    - دقيقا
    RomanticScene

تا بعد!

8. 10 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان اولین ویدئو از گیم پلی بازی رو دیدم می تونم بگم خیلی شوکه شدم!!!
    به نظر میاد سبک بازی تا حدودی اکشن RPG شده
    من خودم به سبک RPG کلا خیلی زیاد علاقه دارم. اکشن RPG رو هم خیلی می پسندم ولی این که بازیی که به صورت نقش آفرینی کلاسیک یا CRPG هست سبکش تغییر کنه اصلا خوب نیست. می تونم بگم اینجوری مرگ این سبک CRPG اتفاق می افته
    مطمئنا Dragon age جزو بهترین بازی ها عمر من بودش. توی تاریخ سبک خودش هم در رده های نخست قرار می گیره. شرکت Bioware هم که دیگه کاملا ثابت شده که در ساخت بازی های RPG استاده و اونو یه جورایی سلطان این سبک می دونن. اگه شرکتی با این شرایط بخواد همچین کاری کنه دیگه تکلیف شرکت های دیگه مشخصه!
    اینجوری که من دیدم بازی یه جورایی شبیه Fable شده بود!!!اتفاقا همین Fable هم جزو بازی های مورد علاقه منه. ولی مسئله این که این بازی ها از هم دیگه جدا هستن و کلا با هم فرق دارن...
    البته این تریلر که من دیدم برای ایکس باکس 360 بودش.امیدوارم من اشتباه کرده باشم و بازی به این صورت نباشه!

10. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ویدئوی جدید DA2 بنام Rise To Power با حجم 151 MB و کیفیت 720p
    کد:

12. 5 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پیشنمایش DA2 همراه با توضیحات یکی از اعضای "گیم اسپات" (تلفیقی از دوتا ویدئوی قبلی هست)

حجم 28.77 MB کیفیت MP4 (متاسفانه برای کیفیت HD باید اکانت پولیشون رو میداشتم که...)
    کد:
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 01-11-2010 at 19:09.

14. 4 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه ویدیو از بازی اومده که 5 دقیقه از بازی رو نشون میده یعنی خود شرکت سازنده به هنگام بازی کردنشون این ویدیو رو ضبط کردن تا گیم پلی رو نشون بدن........ .
    فقط برای دیدن این ویدیو نیاز به "..... پی ان " دارید:

کد:
    توضیح:

بازی رو x360 اجرا میشد و در مورد گرافیکشم نورپردازیش خیلی پیشرفت کرده بود ولی بافتها و چهرها مثه شماره 1 بودن(یعنی کلا شماره 1 فقط با نورپردازی بهتر)
    بازی کلا خیلی سریع شده اکشنش تو یه ثانیه کاراکتر بازی که جادوگر بود 6 ...7 بار جادو زد.......گیم پلی هم همونه فقط اکشنها سریعتر شده

کل چیزایی که میشد از این ویدیو فهمید رو گفتم..... .

16. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان من نسخه 1 این بازی هم بازی نکردم...
    نظرتون در موردش چیه در مقایسه با مس افکت؟؟؟
    ارزش بازی کردن داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •